Sen presidentti Monsignor Nunzio Galantino paljasti äskettäin Avvenirelle antamassaan haastattelussa, että asuntoja on 2 400, joista 60 prosenttia on vuokrattu työntekijöille ja 600 myymälöiden ja toimistojen välillä. Ne ovat rajoituksista vapaita kiinteistöjä ja niiden arvo on 2-3 miljardia vaikeuksista huolimatta.

Kuinka monta asuntoa Vatikaanissa on?

Pyhän istuimen perinnössä on yli 5000 omaisuutta. Italiassa on 4 051 kiinteistöä: 92 % Rooman maakunnassa (useimmat, 64 % Vatikaanin lähialueilla), 2 % Viterbon, Rietin ja Frosinonen välissä, 6 % Lazion ulkopuolella.

Kuinka paljon Vatikaanin pankissa on rahaa?

Omaisuuden «arviolta» 4 miljardia.

Kuinka rikas Vatikaanivaltio on?

Kuinka paljon Vatikaanin kassa on

Tilastojen mukaan kirkon omaisuus on noin kymmenen miljardia euroa jakautuen irtaimen ja kiinteän omaisuuden kesken. Tähän summaan on sitten lisättävä uskonnollisten seurakuntien ja erilaisten rakenteiden omaisuus: sairaalat, yliopistot jne.

Kuinka monta omaisuutta Vatikaanilla on?

Kirkko omistaa maailmassa miljoona omaisuutta kahden tuhannen miljardin arvosta. Valtava rikkaus, kuten tasavallan asiakirjat kertovat, jaettu kirkkojen, seurakunnan toimistojen, saattohoitojen, orpokotien, turistien ja pyhiinvaeltajien hurskaiden hotellien, vuokrattujen maiden ja talojen kesken.

Edellinen artikkeli

Mitä tarkoittaa plasmodium?

Seuraava artikkeli
Kuinka monta lasta Attilio Fontanalla on?

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *