Lukuisia on uusi 5 € Scratch and Win lippu, jonka maksimipalkinto on 500 000 €. Pelimekaniikka on hyvin yksinkertaista, itse asiassa, raaputa vain voittonumerot ja raaputa sitten vain niitä vastaavat numerot vedoissa, jos suoritat yhden tai useamman pelin, voitat mainitun palkinnon.

Kuinka tunnistaa voitetut raaputusarvat?

Lisäksi voit myös selvittää, onko lippu voittaja My Lotteries -sovelluksessa, joka on ainoa virallinen Scratch and Win -sovellus; raaputa vain sana ”Maksimipalkinto”, löydä viivakoodi ja rajaa se Voitot-sekillä.

Kuinka uusi Scratch Pay Line toimii?

Raaputa jokaisessa pelissä vain neljä kerrointa, 4 symbolia ja palkinto: jos löytyy 3 identtistä symbolia, voitat mainitun palkinnon, jos yksi kolmesta identtisestä symbolista on BONUSALUELLA oleva symboli, voitat mainitun palkinnon. kerrottuna panoksen kertoimen arvolla.

Mitkä ovat raaputusarvat, joilla on suurin mahdollisuus voittaa?

Raaputusarvat: mitkä kannattaa ostaa?

  • Uusi horoskooppi, hinta 3 euroa: 1 voittolippu joka 6.09.
  • Uusi meritaistelu, hinta 5 euroa: 1 voittolippu joka 6.44.
  • Lucky Numbers, hinta 3 euroa: 1 voittolippu joka 6.78.
  • Uusi 20x, hinta 5 euroa: 1 voittolippu joka 6.82.

Mikä on uuden 5 €:n raaputusarvan nimi?

Numeroissimi (2021) Numerous on uusi Scratch & Win (kesäkuu 2021) hintaan 5 euroa ja maksimipalkinto 500 000 euroa. Peli on hyvin yksinkertainen: sinun on selvitettävä raaputtamalla VOITTONUMEROT, jotta voit myöhemmin paljastaa raaputtamalla vain voittonumeroita vastaavat numerot.

Edellinen artikkeli

Mikä on ranking?

Seuraava artikkeli
Miten demografinen tasapaino muodostuu?

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.