V: Useimmat asiakkaat käyttävät 6-9 pidennystä täyttääkseen päänsä senegalilaisilla punoksilla tai tehdäkseen morsiamen kampauksia.

Kuinka monta pidennystä tarvitset pidentääksesi hiuksiasi?

Keskipaksuisen täydellisen pidennyksen saavuttamiseksi olemme havainneet, että hiuksia tarvitaan noin 100-130 grammaa. Fair Fashion keratiinilukot, pituus 50/55 cm, koostuvat 0,80 grammasta hiuksista, joten keskimääräiseen päähän on kiinnitettävä 120-160 salkkua.

Kuinka kauan letit kestävät pidennysten kanssa?

Letit voivat kestää 3 kuukautta, mutta jos sinulla on hauraat hiukset, sinun tulee avata ne kuukauden kuluttua, kun taas jos sinulla on ne terveet 2 kuukauden kuluttua, jotta vältytään uudelleenkasvun epätäydellisiltä.

Miten punospidennykset kiinnitetään?

1. Hanki haluamasi väriset pidennykset, jotka ovat samat kuin luonnolliset hiuksesi tai värjättyjä saadaksesi monivärisen vaikutelman. Yksittäinen pidennyssäike liitetään luonnolliseen säikeeseen ja sidotaan se ympäri, jotta kolme säiettä kietoutuvat toisiinsa (yksi on luonnollinen säie ja kaksi pidennystä).

Kuinka paljon hiuksia tarvitset palmikoiden tekemiseen?

A Sen lisäksi, että voit tehdä letit, sinulla on myös enemmän valinnanvapautta kaikissa muissa kampauksissa. Katso galleriaamme. Ainoa rajoitus on, että luonnolliset hiuksesi ovat vähintään kolme-neljä sormea ​​pitkät (8-10 cm), kun taas niska- ja ommelalue voivat olla myös poikkeus!

Edellinen artikkeli

Kaikki reserviläiset kutsuivat, mitä se tarkoittaa?

Seuraava artikkeli
Kenelle punokset ovat hyviä?

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *