Pääntieestä alkaen ompeleet selässä ja edessä ja vain 2 pistoa hihoissa, näiden kahden ompeleen mukaisesti, ennen ja jälkeen tehdään lisäyksiä hihan muodostamiseksi. Menetelmän luoja Susie Meyer on antanut perusselityksen, joka löytyy myös italiaksi käännettynä.

Kuinka monta silmukkaa on luotu yhteen hihaan?

ETUPUOLI TAKAPUOLI:

Luo 54 silmukkaa ja neulo 2 cm 2/2 joustinneuletta varten. Jatka sileää neuletta. Sulje 12 cm:n etäisyydellä reunasta hihojen kädenteitä varten 2 silmukkaa molemmilla puolilla päissä. Sulje heti raglanin jälkeen 1 ommel kummaltakin puolelta oikealta puolelta 15 kertaa.

Kuinka lisätä ompeleita rivin loppuun?

Kuva 1: Käytä neulaa ja pidä neulasta ompeleet oikeassa kädessäsi. Laita työlanka vasemman etusormen ympärille. Kuva 2: Työnnä oikea neula molempien lankojen alle. Kuva 3: Nosta neula, ota alalanka ja vie se ylälangan taakse – katso kuva.

Kuinka laskea ompeleet kädenteitä varten?

Laskeaksesi etu- ja takaosan kavennettavat ompeleet, vähennä olkapäiden ja pääntien silmukoiden kokonaismäärästä ja jaa sitten saatu silmukka kahdella: nämä ovat ompeleet, jotka vähenevät jokaisessa kädentiessä.

Kuinka laskea raglanompeleet?

Kun suoritat raglania, on sääntö vähennettävien ompeleiden lukumäärän laskemiselle: jaa ompeleiden määrä edessä (tai takana) kolmeen osaan laskemalla kaksi yhtä suurta osaa kummallekin olkapäälle ja yksi, hieman pienempi, pääntieelle.

Etsi 22 aiheeseen liittyvää kysymystä

Miten neulotte raglanhihat?

Raglan-hiha

Ylhäältä päin toteutettaessa silmukoiden kokonaismäärä on jaettu kolmeen eli kolmasosa silmukoista eteen, kolmasosa taakse ja viimeinen kolmasosa jaetaan kahteen ja jaetaan puolet yhdelle hihalle ja toiselle. toiselle hihalle.

Miten mittaat puseron?

Varmistaaksesi, että otat mittasi tarkasti, suosittelemme, että asetat vaatteen ensin pöydälle tai tasaiselle alustalle.

  1. Rintakehän ympärysmitta: Aseta mittanauha vaakasuoraan käsivarren sauman alle.
  2. Vyötärölinja:…
  3. Hihan pituus: …
  4. Verkon pituus:

Miten lisäät hihoja hihoille?

Lisää työtä työntämällä neula vaakasuoraan lankaan tai lankaan, joka yhdistää kaksi ommelta, nosta se ja vie se toiseen neulaan. Näin saat ylimääräisen paidan. Kun jatkat työskentelyä, pujota silitysrauta takaa, jotta työhön ei muodostu reikää.

Kuinka neulotaan laskeutunut hiha?

Valitse kiinnitettävä hiha

Neulottavien silmukoiden lukumäärän laskemiseksi ja edessä ja takana kavennettavien silmukoiden lukumäärän laskemiseksi on kuitenkin vähennettävä olkapäiden ja pääntien silmukoiden määrä kokonaismäärästä ja jaettava sitten saatu silmukka kahdella.

Kuinka lisätä XUNA raglanhihaisia ​​ylhäältä alaspäin suunnattuja trikooita?

Lisäykset ovat aina merkin molemmilla puolilla, lisäys ennen viimeistä ommelta merkin vieressä ja lisäys ensimmäisen ompeleen jälkeen merkin vieressä, yleensä ommel ennen merkkiä ja ommel sen jälkeen katsotaan vertailupisteeksi kasvaa , voit myös harkita 2 silmää …

Kuinka monta silmukkaa neulotaan per 50 cm?

Ota vain linkkien määrä 50 cm (120) ja 5 cm (12) ja lisää ne.

Kuinka monta pistoa tarvitaan neulotun hatun tekemiseen?

1) Luo 60 silmukkaa ja neulo sileää neuletta (eli neulottava ja paluukerros nurin) yhteensä n. 30 cm. TÄRKEÄÄ: Neulo aina jokaisen kerroksen ensimmäinen ja viimeinen silmukka (oikeaoikeaa), jolloin voimme tehdä näkymätön sauma.

Kuinka monta kiloa villaa neuleeseen?

Noin 500 grammaa villaa, joka neulotaan 3,5-5 puikoilla, riittää naisten neuleen (koko ML) tekemiseen. Miesten villapaidassa se painaa noin 700-750 grammaa. Noin 300 grammalla villaa valmistetaan hihaton liivi naisille, miesten liiville 450-500 grammaa.

Kuinka vähentää ompeleita?

Nosta 1 silmukka, neulo 1 silmukka oikein, vedä nostettu ommel väliin, nosta ommel suoraksi, neulo 1 tai ohita työstämätön ommel: Nosta nurin silmukka, vedä yksi silmukka nurin ja vedä sitten ommel ja liu’uta toinen silmukka oikealta neulalta ensimmäisellä ompeleella. a…

Miten suljet villahatun?

Vedä neula läpi kuin neuloisit, jäljellä olevien silmukoiden läpi ja vedä lanka läpi. Voit pujottaa neulan yhden ompeleen läpi tai useamman yhdessä. Jos sinulla on enemmän kuin kolme tai neljä silmukkaa, voit vetää langan silmukoiden ensimmäisen puoliskon läpi ja sitten toiseen puoliskoon.

Mikä on sileä ommel?

Oikea sileäommel saadaan neulomalla yksi kerros ja yksi kerros nurin. … Suoraa osaa pidetään normaalisti oikeanpuoleisena, mutta tähän voidaan käyttää myös kääntöosaa, jota kutsutaan myös sukkaommeleksi.

Mitkä ovat Sheinsiden koot?

Sheinistä plus-koot löydät kokonaisen Curvy-osion, jossa on vaatteita 48-56. Kuten pienemmissä kooissa, jokaiselle vaatteelle ”Koko ja mitta” -kohdasta löydät taulukon, jossa jokainen koko vastaa useita X-kokoja ja erilaisia ​​yksityiskohtia. vaatteen koskettamissa kohdissa.

Miten mittaat hatun?

Hatun koon mittaamiseksi sinun on mitattava pään ympärysmitta noin senttimetri korvan yläpuolelta. Näin saatu mitta senttimetreinä vastaa eurooppalaista järjestelmää (EU), kuten alla olevasta taulukosta ilmenee. Valitse mukava koko!

Miten mittaat koot?

Mittaa mittanauhalla alasti. Kierrä rintakehä puristamatta sitä liikaa, mittaa sitten vyötärö (kylkiluiden alta) ja lopuksi lantio. Mittaa joka toinen loukkaantunut, kirjoita mittausten senttimetrit muistiin ja säilytä ne tarkasti.

Kuinka pienentää raglanhihoja?

Kavenna kerroksen alussa seuraavasti: Neulo 1 reunasilmukka ainaoikeaa, nosta 1 silmukka oikein neulokseen, neulo 1 silmukka oikein ja vedä nostettu silmukka juuri neulotun yli (= 1 silmukka vähennetty).

Mitä raglanhihat tarkoittaa?

raglàn sm ja adj.[alkaenfr-MuodinjaräätälöinninkielellähihatrOarRaglan(jatämäntyyppisillähihoillavarustetuillavaatteillatakkimekkovillatakkipuserorArtaitother)melkoleveäthihatjotkakiinnitetäänsäteelläjärjestetyilläsaumoillaniskantyvestäalkaen[dalfr–Nellinguaggiodellamodaedisartoriamanicheroarallaraglan(edicapidivestiarioconmanichediquestotipocappottovestitogiaccadilanamaglioneraroallar)manichepiuttostoampieattaccateconcucituredispostearaggiopartendodallabasedelcollo

Kuinka neuloa raglaania?

Raglan koostuu yksinkertaisesti siitä, että tehdään sarja täysin yhtäläisiä kavennuksia oikealle ja vasemmalle, käsivarsien tai aukon puolelle, johon hihat asetetaan.

Kuinka monta lankakerää tarvitaan neuleen tekemiseen?

Koolle L harkitsemme ottavan 8 palloa samaa lankaa, XL-koon 10 palloa, XXL 12 keraa ja niin edelleen. S-koon kohdalla voimme irrottaa 2 lankakerää ja sitten laskea vain 4 lankakerää täydentämään paitaamme.

Kuinka monta metriä villaa neuleeseen?

Sinun on laskettava se ottaen huomioon tarvittava määrä ehdotettua X-lankaa kyseiselle mallille. Esimerkiksi: tarvitset 600 g, eli 12 palloa 50 g = 70 m (12 palloa x 70 m = 840 m). Joten kuvion tekemiseen tarvitset noin 840 m lankaa.

Kuinka paljon villapaita painaa?

Syyn pitäisi olla varsin intuitiivinen: jos lanka on paksua, työ on paksumpaa ja siksi raskaampaa; jos ohuella langalla tarvitset oman kokoiseni neuleen tekemiseen 350 grammaa, paksulla langalla voin tarvita jopa 600 grammaa.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.