Sky Q Platinumilla, kuten edellä mainittiin, on mahdollista tallentaa jopa neljä Sky-ohjelmaa samanaikaisesti katsoessasi viidesosaa, kun taas Sky Q Blackillä on mahdollista tallentaa jopa kolme Sky-ohjelmaa samanaikaisesti katsellessasi neljättä.

Kuinka monta ohjelmaa voin tallentaa samanaikaisesti Sky Q:lla?

katso parhaat urheilutapahtumat, elokuvat, TV-sarjat, dokumentit ja alkuperäistuotannot 4K HDR -laadulla; nauhoita jopa 4 Sky-ohjelmaa samanaikaisesti ja katso niitä silloin, kun se on kätevämpää 1 teratavun muistin ansiosta.

Kuinka äänittää ohjelma Sky Q:lla?

Sky Q Black, Sky Q Platinum ja Sky Q ilman lautasta voit tallentaa useita ohjelmia samanaikaisesti: valitse ohjelma, jonka haluat tallentaa ja paina Sky Q -kaukosäätimen R-painiketta. Jos ohjelma on jakso TV-sarja, asetat automaattisesti kaikkien jaksojen tallennuksen.

Kuinka nähdä kaksi ohjelmaa samanaikaisesti Sky Q:ssa?

Ei hätää, sillä Split Screen -toiminnon ansiosta Sky Q -asiakkaat satelliitin kautta voivat nähdä kaksi tapahtumaa livenä samanaikaisesti. Kyllä, kyllä, samalla näytöllä! Jaettu näyttö on käytettävissä Sky-kaukosäätimen vihreästä painikkeesta.

Kuinka kauan Sky-tallenteet kestävät?

Sky Q Platinum -laatikon sisällä on 2 Tt:n kiintolevy, jolle mahtuu jopa 1000 tuntia teräväpiirtotallenteita.

Etsi 37 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka tallentaa MySky-tallenteet?

Vie tallenteita MySkystä ja MySkyHD:stä

  1. Irrota kiintolevy dekooderista. …
  2. Liitä kiintolevy tietokoneeseen USB-liitännän kautta tai sisäisenä kiintolevynä.
  3. Käynnistä + Extractor (ei vaadi asennusta), valitse MySky Hard Disk (se, jossa on vihreä valintamerkki) ja kansio, johon tiedostot puretaan.

Kuinka nähdä Sky toisessa kodissa?

Jos olet tilannut Skyn ​​antenniverkossa, voit katsoa maksullisia ohjelmia toisessa talossa siirtämällä dekooderin ja kortin tai CAM-moduulin ja älykortin ja yhdistämällä ne toisen kodin televisioon.

Kuinka pyytää toista Sky-dekooderia?

Toisen Sky-dekooderin hankkimiseksi paras ratkaisu on ehdottomasti Sky Multivision. Tämän vaihtoehdon avulla voit itse asiassa liittää toissijaisen dekooderin itsenäiseen älykorttiin, mutta joka on aina linkitetty tilaukseesi.

Kuinka aktivoida jaettu näyttö?

Aktivoi jaettu näyttö -ominaisuus napauttamalla sovelluskuvaketta esikatseluvälilehden yläosassa – näet pienen valikon, josta voit valita Jaettu näyttö. Valitse sitten toinen sovellus ja näyttö jaetaan näiden kahden sovelluksen välillä.

Kuinka nauhoittaa ohjelma Skylla ja katsoa toinen?

Jos ohjelma on TV-sarjan jakso, asetat automaattisesti kaikki jaksot tallennettavaksi. Toisaalta R-näppäimen painaminen toisen kerran tallentaa yksittäisen tapahtuman.

Kuinka nauhoitan TV-ohjelman?

Käytä televisiota

Suoraa lähetystä varten on ensin tarkistettava, onko televisiossasi tallennustoiminto. Katso television vihkosta tai mene kaukosäätimen ”valikkoon” ja etsi ”nauhoitus”-toiminto.

Kuinka nauhoittaa tv-sarja?

Heti kun ohjelma, elokuva tai TV-sarja, jonka aiomme tallentaa, alkaa, painamme kaukosäätimen Rec-painiketta; TV:n tulee näyttää näytöllä varoitus tallennuksen alkamisesta ja sen kestosta (yleensä lähetysohjelman loppuun asti).

Kuinka rekisteröidyt Skysta?

Tarvitset vain dekooderin kaukosäätimen ja muutaman sekunnin vapaa-ajan. Kun haluat tallentaa Sky-sisältöä, viritä sitten haluamasi kanava valitsemalla tallennettava ohjelma kaukosäätimen suuntanuolilla ja aseta tallennus painamalla R-painiketta.

Kuinka tallentaa etänä Skyn ​​avulla?

Voit ajastaa etätallennusohjelman Sky TV Guiden kautta valitsemalla haluamasi ohjelman, napsauttamalla R-painiketta (tallennus) ja vahvistamalla valintasi.

Kuinka paljon toinen Sky-dekooderi maksaa?

Sky Multiscreenin aktivoimiseksi tarvitset toisen dekooderin ja ADSL- tai valokuituinternet-yhteyden. Palvelun toistuva hinta on tällöin 16,20 €/kk.

Kuinka paljon toinen Sky-dekooderi maksaa?

Sky TV, Sky Famiglia ja Sky Cinema 24,90 € kuukaudessa jokaisesta ylimääräisestä dekooderista ja älykortista: voit katsoa kaikki näiden pakettien ohjelmat toisella televisiolla. Sky Sport ja Sky Calcio 44,90 € kuukaudessa jokaisesta ylimääräisestä dekooderista ja älykortista: voit katsoa kaikki näiden pakettien ohjelmat toisella televisiolla.

Kuinka paljon kahden Sky-dekooderin käyttö maksaa?

Niille, joilla on kaksi ylimääräistä dekooderia ja älykorttia Sky TV:hen ja Sky Cinemaan, kustannukset nousevat 49,80 euroon kuukaudessa. Ne, joilla on ylimääräinen dekooderi ja suhteellinen älykortti Sky TV:lle, Sky Calciolle ja/tai Sky Sportille, maksavat 44,90 € kuukaudessa.

Kuinka nähdä Sky Q toisessa huoneessa?

On toinenkin teknisempi tapa tuoda Sky-ohjelmat toiseen aloitusnäyttöön: HDMI Extender. Ne ovat laitteita, joiden avulla voit siirtää HDMI-signaalia kahdessa tai useammassa televisiossa. Lähetin liitetään lähelle dekooderia ja vastaanotin lähellä kohdetelevisiota.

Mitä näet Sky-dekooderilla ilman tilausta?

Sky-dekooderi toimii myös ilman älykorttia, joten voit katsella kaikkia satelliitin ilmaisia ​​kanavia, jotka on suunnattu Eutelsat Hotbirdille 13 ° East tai Astralle (kaksoissyöttöjärjestelmän tapauksessa).

Kuinka nähdä Sky televisiossa ilman dekooderia?

Ensinnäkin NOW TV:llä on mahdollista katsoa kaikkia Sky-kanavia ilman tilausrajoitusta, suoraan verkossa ja ilman satelliittiantennia tai dekooderia. Toiseksi, kuten IPTV-teknologia, palvelu takaa alhaiset kustannukset, mutta välttää hallinnollisten tai rikosoikeudellisten seuraamusten riskit.

Kuinka siirtää Sky toiseen taloon?

Sky-siirrossa on turvauduttava Trasloca Sky -palveluun, jota voi tilata suoraan yrityksen verkkosivuilta. Kun tapaaminen on sovittu, Sky-teknikko ei ainoastaan ​​siirrä Sky-dekooderia talosta toiseen, vaan myös yhdistää järjestelmäsi Sky-antenniin (jos sellainen on).

Kuinka voin päivittää Sky Q:n?

Kuinka päivittää Sky Q Platinum

Kun yhteys on muodostettu, paina kaukosäätimen Koti-painiketta, siirry Asetukset> Info-osioon, valitse Ohjelmistoversio ja paina oikealle olevaa suuntanuolta valitaksesi Päivitä-painike.

Mitä punainen valo SKY Q -dekooderissa tarkoittaa?

Jos langattoman verkon merkkivalo palaa punaisena, Wi-Fi-yhteys on aktiivinen eikä salasanasuojattu. ”F”-liittimien hapettuminen, kaapeli katkennut jostain tai dekooderi ei ole konfiguroitu järjestelmääsi (se tapahtuu esimerkiksi jos se päivitetään, jopa automaattisesti), hän on käyttänyt rahaa turhaan.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.