Muista, että voit liittää enintään kaksi levyä kuhunkin Telepass-laitteeseen, mutta et voi yhdistää samaa levyä kahdessa eri laitteessa! Hae kirjautumistiedot ja tutustu pääominaisuuksiin. Ilmoita sopimukseesi liittyvä uusi IBAN.

Kuinka monta telepassia kullekin sopimukselle?

Telpass Family mahdollistaa ylimääräisen telepass-laitteen hankkimisen, eli voit pyytää toista Telepassia samaan tiliin. Lisämaksu on 60 senttiä kuukaudessa, mutta vaikka kysyisit toista telepass-laitetta, liitettävät levyt pysyvät 2 kpl.

Kuinka lisätä Telepass sopimukseen?

Kun olet ollut henkilökohtaisella alueellamme, napsauta «Sopimuksesi» ja sitten «Pyydä lisätelepass». Annamme sen auton rekisterinumeron, jossa Telepass-laitetta käytetään, ja valitsemme, otetaanko Premium-vaihtoehto käyttöön vai ei.

Kuinka monta levyä voin yhdistää eurooppalaiseen Telepassiin?

Kuinka monta levyä voin yhdistää eurooppalaiseen laitteeseen? Voit liittää enintään kaksi levyä eurooppalaiseen laitteeseen. Molemmat kilvet ovat voimassa matkoilla Italiaan, Ranskaan ja Espanjaan. Portugaliin matkustamista varten on valittava vain toinen kahdesta levystä.

Mitä tapahtuu, jos käytän Telepassia toisen rekisterikilven kanssa?

Telepassia voidaan käyttää toisessa laitteessa niin kauan kuin se on rekisteröity yhdistämällä se Telepass-laitteeseen. Normaalisti kuitenkin pystyt edelleen astumaan Telepass-kaistalle ja poistumaan siitä myös ajoneuvolla, jonka rekisterikilpeä ei ole rekisteröity, vaikka se ei ole «teoreettisesti» sallittua.

Etsi 40 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka siirtää Telepass koneesta toiseen?

Pääsääntöisesti jokainen Telepass vastaa yhtä ja vain yhtä rekisterikilpiä; sen vuoksi laitetta ei saa siirtää ja käyttää autoissa, moottoripyörissä tai kuorma-autoissa muissa kuin yritykselle ilmoitettuissa.

Mitä tapahtuu, jos käytän Telepassia?

Mutta autoilija, joka pitää siitä ja ylittää Telepass-kaistan useita kertoja ilman laitetta ollakseen maksamatta tiemaksua, on paljon todennäköisempi: tässä tapauksessa tehdään petosrikos, josta seuraa vankeutta yhdestä viiteen vuoteen. ja sakko 309 eurosta 1 549 euroon.

Kuinka poistaa Telepass-tarra?

sinun on pehmennettävä liimaa trikloorietyleenillä tai lentobensiinillä tai tahranpoistoaineella tai nitroliuottimella kostutetulla puikolla, jätä ovet auki kun teet tämän. Sitten se irtoaa helposti.

Kuinka ymmärtää, jos Telepass on tyhjä?

Kuinka tarkistaa, onko akku vähissä?

  1. akuutti sävy: kuljetus suoritettu;
  2. vakava ääni: on ilmennyt poikkeama – jos se toistuu, ota yhteyttä Punto Blu:hun;
  3. kolme korkeaa ääntä: akku on melkein tyhjä. Tässä tapauksessa Telepassin vaihtaminen Punto Blu:ssa tai valtuutetuissa myyntipisteissä on väistämätöntä.

Kuinka voin poistaa rekisterikilven Telepassista?

Jos olet ladannut Telepass-sovelluksen älypuhelimeesi, vaiheet ovat seuraavat:

  1. valitse «Laatat»;
  2. valitse «Lisää rekisterikilvet»;
  3. kirjoita uusi rekisterikilpi ja valitse maa (Italia);
  4. paina «Valmis»;
  5. napsauta vanhaa rekisterikilpeä ja poista se.

Kuinka saada musta Telepass?

Uusi musta Telepass 2019 on saatavissa myöhemmin kaikkien jakelukanavien kautta (Infoblu-pisteet, liitännäispankkipiirit jne.) sekä uutta aktivointia pyytäville että vanhojen telepassien omistajille, jotka voivat vaihtaa harmaan uuteen. yksi väri…

Kuinka pyytää Telepassia pankista?

pankillasi on sopimus katsomalla alla olevaa lomaketta; pankkisi toimittaa Telepass-laitteen tiskille; Pankkiautomaattisi voi hyväksyä tarjouksen ja noutaa laitteen TPoint- tai Punto Blu -pisteistä. Täältä löydät ei-aktivoidut pankkikortit.

Kuinka tehdä Telepass Family?

Tätä palvelua voi tilata verkossa Telepass.it-sivuston kautta: syötä vain tilisi IBAN-koodi tai luottokorttisi numero. Vaihtoehtoisesti voit mennä Punto Blu- tai Telepass-pisteeseen allekirjoittamaan sopimus.

Mitä eroa on Telepassilla ja Telepass Paylla?

Todellinen ero on mahdollisuus olla maksamatta Telepass-maksua tai Telepass Pay -maksua kahden ensimmäisen vuoden aikana edellyttäen, että tilaat Telepass X:n 1.4.2021 mennessä, kuten yhtiön virallisilla verkkosivuilla olevassa esitteessä kerrotaan. ja tämän lopussa…

Kuinka saada ilmainen Telepass?

Tilinomistajat voivat tehdä Telepass Family -liittymän täyttämällä asianmukaisen lomakkeen siinä postissa, jossa tili avattiin. Telepass-maksun maksupalvelu on ilmainen, koska se ei sisällä käyttäjälle itse maksun lisäksi muita lisäkuluja.

Mitä eroa on Telepassin ja Telepass Familyn välillä?

Yksi yksityisasiakkaille telepassia tarjoavista versioista on Telepass-perhesopimus, jonka avulla voit käyttää palvelua kahdella eri tavalla. … Telepass Twin on Telepass-perheen haltijoille varattu tuote, jonka avulla voit hankkia toisen Telepass-laitteen Premium-vaihtoehdolla.

Missä on Telepassin tarra?

Amazon.co.uk: tarra telepassiin.

Kuinka irrottaa tarranauha?

1 Nosta tarranauhan yksi kulma muovilastalla. 2 Levitä sitruspohjaista liimanpoistoainetta kohotetun nauhan kulman alle. Työnnä liuotin sisään kittiveitsellä. 3 Tartu kohotetusta kulmasta pihdeillä ja vedä se irti pinnasta.

Kuinka poistaa tarrat auton lasista?

Etyylialkoholi (denaturoitu).

Tämä kemikaali vapauttaa liiman nopeasti ja vaivattomasti. Aloita ottamalla paperipyyhkeitä, tarkistamalla, että se on kuiva ja kastele se denaturoidulla alkoholilla. Pyyhi sitten liima. Upota liima kokonaan kemikaaliin.

Mitä tapahtuu, jos ohitat Telepassin maksamatta?

Kun 15 päivää ilman, että olet maksanut erääntynyttä summaa, moottoritiet ilmoittavat asiasta liikennepoliisille, joka haastaa sinut 87-345 euron hallinnolliseen seuraamukseen pakollisen moottoritiemaksun maksamatta jättämisestä; tähän rangaistukseen lisätään 2 pisteen vähennys ajokortista …

Mitä varten moottoriteiden tiemaksupisteiden kamerat ovat?

Muistutamme, että maksupisteen U-käännös voidaan havaita myös videokameran avulla (joista, jotka on sijoitettu porteille tarkistamaan tietullit) ja seuraamuksesta ilmoitetaan viivästyneellä tavalla.

Mitä tapahtuu, jos en maksa Telepassia?

Jos et maksa moottoritiemaksua, sinua uhkaa sakko moottoritien maksamatta jättämisestä (joka kuten edellä mainittiin 87-345 euroa) + 2 pisteen vähennys ajokortista.

Kuinka soittaa Telepassiin?

Löydät tunnuskoodin tietystä Telepass SpA:lta saamastasi viestinnästä, kotona tai sähköpostilaatikostasi sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Tunnuskoodi löytyy myös Telepass-laskuista ja veloitusyhteenvedoista. tai ottamalla yhteyttä puhelinkeskukseen numeroon 840.043.043.

Kuinka aktivoida Telepass verkossa?

Mene vain telepass.it-sivustolle ja seuraa kaikkia ohjeita. Lähelläsi tarvitset: henkilöllisyystodistuksen, ajoneuvosi rekisterinumeron ja IBAN-koodin, josta maksu vähennetään. Muutaman päivän kuluttua laitteesi on kotona valmiina asennettavaksi ajoneuvoosi.

Kuinka kauan Telepassin akku kestää?

Vanhat telepassit saivat virtaa auton akusta ja epämukavista johdoista, sitten stylus-akuista ja ovat olleet sinetöityjä vasta 3-4 vuotta.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.