Muuntaaksesi PIN-koodin sinun tulee:

 1. siirry verkkosivustolle www.inps.it;
 2. noudata samaa polkua INPS-PIN-koodin pyytämisessä;
 3. napsauta ”Muunna INPS PIN” -painiketta;
 4. todentaa käyttötiedoillasi;
 5. täytä lomake jokaisessa osassa;
 6. tulosta lomake, päivätä se ja allekirjoita se;

Kuinka muuttaa INPS PIN SPID:ksi?

Kuinka syöttää inps-koodit spidillä (pin inpsin muuntaminen spidiksi)

 1. Avaa INPS-verkkosivusto.
 2. Napsauta ”enter my INPS” -painiketta
 3. Valitse SPID-kortti.
 4. Napsauta ”enter with SPID” -painiketta
 5. Valitse SPID-palveluntarjoajasi.
 6. Anna käyttäjätunnuksesi.
 7. syötä salasanasi.

Kuinka saada INPS-laitteen PIN-koodi?

Suorin tapa on mennä INPS:n toimistoon. INPS-toimistot antavat itse asiassa välittömästi laitteen PIN-koodin, jolloin käyttäjä voi täyttää ja toimittaa hakemuslomakkeen tiskille esittäen luonnollisesti voimassa olevan henkilöllisyystodistuksen.

Kuinka kauan INPS-laitteen PIN-koodin saaminen kestää?

Kuinka monena päivänä Inps-laitteen PIN-koodi saapuu? Lähetettyään hakulomakkeen ja henkilökortin sähköisellä menettelyllä, INPS lähettää tekstiviestin tai sähköpostin 24 tunnin kuluessa pyynnöstä ilmoittaa lukituksen purkamisesta ja muuntamisesta laitteen PIN-koodiksi.

Kuinka saada INPS PIN nopeasti?

Kun pääset MyINPS-alueelle tunnuksillasi, voit käyttää ”puhelin-PIN”-toimintoa luodaksesi väliaikaisen PIN-koodin, joka voi olla voimassa yhden päivän, viikon, kuukauden tai kolme kuukautta.

Etsi 45 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mikä on inps-PIN-koodini?

Yhdistä vain Inps-verkkosivustoon – www.inps.it – ​​ja napsauta ”Syötä MyInps” (tämä on varattu alue). Välittömästi avautuu ikkuna, jossa meidän tulee todentaa antamalla verokoodimme ja itse asiassa Pin-koodimme.

Kuinka aktivoida 16-merkkinen inps PIN-koodi?

Pyydä sitä lähimmän INPS-toimiston tiskiltä. Suoraan verkossa inps.it-sivustolla, jossa voit aktivoida Pin Online -menettelyn ja jatkaa tunnistamista noudattamalla sähköistä prosessia. INPS-yhteyskeskuksen ja operaattorin avulla.

Mistä tietää, onko PIN-koodi laite?

Mistä tiedät, onko INPS-nasta laite.

Kuinka pyytää yksinkertaistettua INPS-PIN-koodia

 1. Yhdistä National Institute of Social Securityn viralliselle verkkosivustolle – Napsauta tästä.
 2. Napsauta PYYDÄ PIN-painiketta.
 3. Anna verokoodisi.
 4. Napsauta Seuraava.
 5. Täytä lomake pyydetyillä tiedoilla.

Kuinka voin pyytää SPID:tä INPS:ltä?

Pyydäksesi ja saadaksesi SPID-tunnuksia, Public Digital Identity System, sinun on oltava täysi-ikäinen, jos asut Italiassa ja sinulla on:

 1. sähköpostiosoite;
 2. normaalisti käytetyn matkapuhelimen puhelinnumero;
 3. voimassa oleva henkilöllisyystodistus (jokin henkilökortti, passi, ajokortti) *;

Minkä tason SPID tarvitset INPS:ää varten?

kolmas suojaustaso Spid vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan lisäksi erityisen fyysisen välineen, joka hallitsee salausavaimia. Tämä tietoväline voi olla älykortti tai digitaalinen etäallekirjoituslaite.

Kuinka tehdä SPID vanhuksille?

Pääsääntöisesti valtakirjapyyntö tulee tehdä HENKILÖKOHTAINEN valtuutetun osapuolen toimesta mihin tahansa paikalliseen INPS:n toimistoon varauksesta toimittamalla: hakemuslomake digitaalisen henkilöllisyyden valtakirjan rekisteröimiseksi; kopio valtuutetun henkilöllisyystodistuksesta.

Kuinka pyytää SPID:tä ilmaiseksi?

Viisi vaihetta SPID:n aktivoimiseksi ilmaiseksi

Rekisteröidy identiteetintarjoajan verkkosivustolla. Valitse tarjolla olevista ilmaisista tunnustuksista sopivin. Noudata operaattorin tai ohjatun sivuston ohjeita. Odota Spid-aktivointiilmoitusta.

Missä SPID tehdään?

Saadaksesi SPID-tunnuksesi sinun on otettava yhteyttä Arubaan, Infocertiin, Intesaan, Namirialiin, Posteen, Registeriin, Sielteen, Timiin tai Lepidaan. Nämä aiheet (kutsutaan Identity Providers) tarjoavat sinulle erilaisia ​​tapoja pyytää ja hankkia SPID, voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan.

Kuinka saada SPID apteekista?

SPID:n aktivoimiseksi sinun tulee varata aika soittamalla tai käymällä valtuutetuissa apteekeissamme. Alla on luettelo apteekeista, joissa SPID-aktivointi on tällä hetkellä käytössä: KUNTA-APTEEKKA, Piazza Prampolini 3, RE (puh: 0522541800)

Mihin laitteen PIN-koodi lähetetään?

PIN-koodin toinen osa lähetettiin sinulle tekstiviestillä matkapuhelimeesi ”tai sähköpostilla tai Pecillä, jos olet valinnut tämän vaihtoehdon. Kun sinulla on täydellinen PIN-koodi, pääset palveluihin.

Kuinka muuttaa PIN-koodi 16 merkistä 8 merkkiin?

Yhteyskeskuksen tai online-palvelun avulla 8 merkin pituinen sarja vastaanotetaan sähköpostitse tai matkapuhelimella ja toinen 8 merkin pituinen sarja lähetetään sitten postitse. Kun käytät INPS-palveluita ensimmäistä kertaa 16-merkkisen PIN-koodin kautta, tämä PIN-koodi muuttuu automaattisesti uudeksi 8-merkkiseksi.

Kuinka syöttää INPS-PIN-koodin toinen osa?

Pin-aktivointi toisen osakoodin vastaanottamisen jälkeen

Aktivointia varten sinun on syötettävä terveyskorttitietojen lisäksi myös loput kahdeksan sähköpostilla tai tekstiviestillä saatua merkkiä, ja kun koko PIN-koodi on syötetty, voit muuttaa online-Pin-koodin laitteen PIN-koodiksi.

Kuinka syöttää INPS-PIN-koodin 8 ensimmäistä merkkiä?

Uuden PIN-koodin 8 ensimmäistä merkkiä tekstiviestillä matkapuhelimeesi; Uuden PIN-koodisi toiset 8 merkkiä EMAIL kautta sähköpostiosoitteeseesi.”

RESET PIN

 1. matkapuhelinnumero;
 2. sähköpostiosoite;
 3. varmennettu sähköpostiosoite.

Mikä on paras tapa saada SPID?

SPID:n pyytäminen on hyvin yksinkertaista: ota yhteyttä valtuutettuun johtajaan, nimeltään Identity Provider, ja saat tunnistetietosi noin 10–20 minuutissa.

Kuinka saada SPID terveyskortilla?

Pyydäksesi ja saadaksesi SPID-tunnuksiasi sinun on oltava täysi-ikäinen ja tarvitset:

 1. sähköpostiosoite.
 2. tavallisesti käyttämäsi matkapuhelimen puhelinnumero.
 3. voimassa oleva henkilöllisyystodistus (jokin henkilökortti, passi, ajokortti)
 4. terveyskorttisi verotunnuksella.

Kuinka aktivoida SPID terveyskortilla?

SPID-aktivointi kanssa

Kansallinen palvelukortti (CNS) on mikrosirulla varustettu terveyskortti, joka sisältää henkilötietosi. Käyttääksesi sitä todennustyökaluna, sinun on aktivoitava se valtuutetuissa apteekeissa ja tiskillä sekä oltava älykortinlukija.

Kuinka paljon maksaa SPID Cafissa?

SPID:n avulla pääset nopeasti julkishallinnon ja yksityisten liittyneiden tahojen verkkopalveluihin missä tahansa ja miltä tahansa laitteelta. Spid on ja tulee aina olemaan ilmainen. Pyydäksesi sitä, sinun on oltava täysi-ikäinen.

Kuinka pyytää SPID-tunnusta toiselle henkilölle?

Voinko pyytää SPID-tunnuksia hänelle? SPID-tunnukset ovat täysin henkilökohtaisia, eikä niitä voida pyytää tai käyttää kolmansien osapuolten puolesta.

Kuinka tehdä SPID kotoa käsin?

Saadaksesi Spid kotoa tai liikkeellä, lataa vain ilmainen PosteID-sovellus älypuhelimeesi ja seuraa ohjeita: Italian passilla tai sähköisellä henkilökortilla olevien kansalaisten on otettava takaisin asiakirjansa ja kasvonsa älypuhelimella ja tuotava asiakirja lähempänä…

Kuinka tehdä SPID verkossa?

Kuinka hakea SPID:tä verkossa

SPID-tunnistetietojen pyytäminen ja aktivoiminen on nopeaa ja helppoa: mene vain Register.it-sivustolle tälle palvelulle omistetussa osiossa ja valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva SPID-tyyppi.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.