Consip tarjoaa Internet-sivuston www.acquistinretepa.it henkilökohtaisen kojelaudan «Etsi yrityksiä» -toiminnon kautta julkishallinnon käyttöön työkalun, jonka avulla voidaan löytää kaikki toimittajat, joilla on lupa toimia MEPAssa.

Kuinka kauan kestää, että MePA otetaan käyttöön?

Haluamme ilmoittaa, että MEPA:n valtuutuksen ajoituksen osalta CONSIP on selventänyt, että valtuutussäännöksen vapauttamisen tai luvan epäämisen ajankohta on saapunut;

Kuinka lisätä kategoriaa MePA:ssa?

Kaikki MePA-puhelut on jaettu tuoteluokkiin, jotka voidaan valita vaiheessa 2 ja pyytää niiden hyväksyntää. Kun kiinnostavat luokat on tunnistettu, sinun on valittava ne ja klikattava «Lisää».

Etsi 40 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka lisätä MePA:n laillinen edustaja?

sille (jo valtuutetulle) talouden toimijalle, jonka laillisena edustajana haluat toimia. Valitse hallintapaneelista Ota käyttöön laillisena lisäedustajana, jos haluat ottaa itsesi laillisen edustajan käyttöön sen yrityksen puolesta, johon olet yhteydessä.

Kuinka PA-sähkömarkkinat toimivat?

Kuinka Mepa-alusta toimii

  1. Osta omaisuus suoraan: Julkinen hallinto ostaa suoraan omaisuuden suoraan alustalta.
  2. Neuvottelut: Julkiset elimet päättävät neuvotella hinnasta ja määrästä ennen ostoa.

Kuinka pyytää selvennystä MePA:sta?

Valitsemalla sopivan «COMMUNICATIONS»-painikkeen voit lähettää selvennyspyynnön ja tarkastella lähetettyjen ja vastaanotettujen viestien luetteloa. Valitsemalla «Lähetä selvennyspyyntö» -painikkeen voit pyytää lisätietoja ja/tai selvennyksiä viite-RDO:sta.

Millainen menettely RDO on?

RDO:ta (Request for Offer) käytetään antamaan hankintaviranomaisille, jotka aikovat tai joiden on hankittava tavarat MEPA:lta, ostaa tavaroita tai palveluita, joiden arvo on yhteisön kynnysarvon alapuolella.

Miten ostat sähköisiltä markkinoilta?

Päästäkseen MePA:ssa olevien tavaroiden ja palveluiden täydelliseen tarjontaan, PA:t yksinkertaisesti katsovat sähköisten markkinoiden «esittelyä» tai «tuoteluetteloa» käymällä Acquistinretepa.it-portaalissa.

Kuinka päästä MePA-insinööriksi?

Rekisteröidy MePA:han siirtymällä www.acquistinretepa.it-portaaliin ja: 1. Tarkista kelpoisuus 2. Rekisteröidy 3. Odota valtuustietoja 4.

Kuinka päivittää MePA-rekisteröinti?

Rekisteröityminen MePA:han, johon on liitetty talouden toimijan tiedot ja suhteellinen digitaalinen allekirjoitus, tapahtuu presidentin asetuksen nro. 445/200, jonka voimassaoloaika uusitaan vuodella.

Kuinka paljon MePA:n rekisteröinti maksaa?

kuinka paljon mepa-rekisteröinti maksaa yrityksille

Mepa on portaali, johon kaikki italialaiset ja ulkomaiset yritykset voivat rekisteröityä ja pyytää lupaa eri luokkiin ilmaiseksi.

Milloin MEPAa ei saa käyttää?

1, 27. joulukuuta 2006 annetun lain 450 kohta, n. 296, jossa kynnys nostetaan 1 000 eurosta 5 000 euroon, jotta ei syntyisi velvoitetta turvautua MEPAan. Julkishallinto on 1.1.2019 alkaen velvollinen turvautumaan MEPA:han tavaroiden luovutuksissa ja palvelujen hankinnassa yli 5 000 euron arvosta.

Kuinka työskennellä MEPAn kanssa?

Ottaaksesi sen käyttöön, sinun on avattava kojelauta kirjoittamalla käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Täältä voit kirjautua sisään toimittajana tai järjestelmänvalvojana. Yritykset voivat hyväksyä ehdot ja ehdottaa tarjouksia tai osallistua johonkin näyteikkunassa julkaistuista kutsuista.

Mitä neuvottelumenettelyllä tarkoitetaan?

Neuvottelumenettelyt: mitä ne ovat? Nämä ovat urakoitsijoiden valintamenettelyjä, joissa hankintaviranomainen neuvottelee sopimusehdot valittujen taloudellisten toimijoiden kanssa.

Kuinka käyt suorat neuvottelut Mepasta?

Kun olet kirjautunut sisään, napsauta henkilökohtaisella alueella, kun olet valinnut kiinnostavan tuotteen/palvelun, Lisää ostoskoriin -painiketta. Kun olet tunnistanut ostettavan tuotteen, aloita suora neuvotteluprosessi napsauttamalla Luo suora neuvottelu -painiketta.

Mitä rajoitetut menettelyt ovat?

Rajoitetut menettelyt: mitä ne ovat? Nämä ovat urakoitsijoiden valintamenettelyjä, joissa vain hankintaviranomaisen valitsemat talouden toimijat voivat osallistua tarjoukseen.

Kuinka lähettää MEPA-viestintä?

RDO MEPA DASHBOARD – HENKILÖKOHTAISET VIESTIT

On mahdollista päästä RDO:ihin, joihin sinut on kutsuttu henkilökohtaiselta alueelta napsauttamalla «Mepa» tai suoraan «Henkilökohtaisista viesteistä» valitsemalla kutsuviestintä RDO:lle.

Milloin MEPA-suoraneuvottelua kannattaa käyttää?

MePa:n suoraa neuvottelua tulisi siis käyttää vasta sen jälkeen, kun yrityksiä on kuultu ja kuulemisen perusteella valitaan yksi tai ne, joiden kanssa neuvotellaan, ja huolehdi siitä, että kuulemisvaiheessa tiedotetaan rinnakkaisista neuvotteluista muiden kanssa.

Kuinka vastata MEPA-tarjoukseen?

Kuinka vastata tarjouspyyntöön

Vastatakseen PA:n tarjouspyyntöön yrityksen laillisen edustajan on kirjauduttava sisään henkilökohtaiselle alustalle, siirryttävä sitten sähköisille markkinoille varattuun osioon ja napsautettava RDO vastaanotettu.

Kuka hallinnoi MePA:ta?

Vuonna 2003 syntynyttä MePA:ta hallinnoi Consip, Italian julkishallinnon ostokeskus. Tässä oppaassa: Kuinka MePA toimii. Kuka voi ostaa MePA:sta.

Kuinka rekisteröityä julkishallinnon sähköisille markkinoille?

Yritysten, jotka haluavat päästä MePA:han, on suoritettava rekisteröintimenettely verkkosivuilla www.acquistinretepa.it sen jälkeen, kun he ovat varmistaneet, että heillä on MePA:n edellyttämät ammatillisen ja taloudellisen kyvyn edellytykset.

Miten Consipin tarjouskilpailut toimivat?

Consip kattaa keskusasiakkaan roolin neuvottelutyökalujen tarjoajana, mutta myös hankintaviranomaisena, joka tekee tarjouskilpailun, jonka se katsoo olevan yksi sopivimmista tunnistetuista tavaroista ja palveluista.

Kuinka rekisteröidä MePA-tili 6 yksinkertaisessa vaiheessa?

NÄIN REKISTERÖIDY 6 VAIHEESSA. Joten katsotaan vaiheet, jotka on suoritettava rekisteröityäksesi MePA:han. Kirjaudu sisään osoitteesta EI VIELÄ REKISTERÖIDY tai REKISTERÖIDY. Napsauta alareunassa REKISTERÖIDY, joka vie sinut rekisteröintiprosessin läpi 6 vaiheessa.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *