Nopein ja käytännöllisin tapa päästä Versaillesiin Pariisista on RER C -juna. Sinun tarvitsee vain päästä jollekin RER C:n pysäkille, keltaiselle linjalle, ja mennä junalla.

Kuinka päästä Versaillesiin Pariisista?

Pääset Versaillesin palatsille bussilla linjalla 171: se alkaa Pont de Sèvresistä ja pysähtyy Versailles-Place d’Armesissa, muutaman askeleen päässä palatsista. Pont de Sèvres on metrolinjan 9 päätepiste. Matka kestää noin 30 minuuttia. Lipun hinta on 3,55 euroa suuntaansa.

Kuinka kauan kestää käydä Versaillesin palatsissa?

6 – Kuinka kauan vierailu Versaillesin palatsissa kestää? Vieraile palatsissa noin puolitoista tuntia, kun taas puutarhoissa ja suihkulähteissä vierailemiseen varaa vähintään pari tuntia.

Kuinka paljon Versaillesiin pääsy maksaa?

Versaillesin palatsin lippujen hinnat

Palatsin lippu 15 €. Sisältää sisäänpääsyn Versaillesin palatsiin ja vaihtuviin näyttelyihin. Se sisältää myös italiankielisen äänioppaan. Trianonin lippu 10 €.

Kuinka paljon RER maksaa Pariisissa?

Yhdensuuntaisen lipun hinta on 7,30 euroa.

Etsi 35 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka päästä CDG:stä Pariisin keskustaan?

RER B -yhteys Charles de Gaullen lentokentältä – Pariisin keskustaan. RER B -juna yhdistää CDG-lentokentän Pariisiin Denfert-Rochereaun, Saint-Michel-Notre-Damen ja Gare du Nordin RER-asemille ja kulkee noin klo 5.00-23.30.

Kuinka matkustaa RER-junalla Pariisissa?

RER A: yhdistää Pariisin Disneylandin kaupungin keskustaan. RER B: yhdistää Charles de Gaullen lentokentän Pariisin keskustaan. RER C: Vie sinut Aeropuerto Orlylle ja Versaillesin linnalle.

Kuinka paljon Louvren museo maksaa?

Louvren lipun hinta

Pysyvien kokoelmien lippu on 8,50 € ja se oikeuttaa yhden päivän ajan koko museoon, lukuun ottamatta Sala Napoléonin vaihtuvia näyttelyitä. Se pätee myös Eugène Delacroix -museoon.

Mitä voit vierailla Versaillesin palatsissa?

Mitä nähdä Versaillesin palatsissa

 • Galleria peilistä. …
 • Kuninkaalliset huoneistot. …
 • Kuninkaallinen kappeli. …
 • Versaillesin puutarhat. …
 • Trianonit.

Mitä tehdä Pariisissa kolmessa päivässä?

Mitä nähdä Pariisissa 3 päivässä

 • Vilaus Pariisin kaupungista. …
 • Eiffel-torni Trocadéro-terassilta katsottuna. …
 • Vene Seinen. …
 • Notre Damen katedraalin gargoyles nähtynä läheltä. …
 • Moulin Rougen show, Montmartren alueella. …
 • Leonardon Mona Lisa Louvre-museossa.

Miltä Versaillesin palatsi näyttää?

Versaillesin palatsissa on 700 huonetta, 2513 ikkunaa, 352 takkaa (1252 Ancien-hallinnon aikana), 67 portaita, 483 peiliä (jaettu suureen galleriaan, sotahuoneeseen ja rauhanhuoneeseen) ja 13 hehtaaria kattoja. Kokonaispinta-ala on 67 121 m², josta 50 000 on avoinna yleisölle.

Miksi käydä Versaillesin palatsissa?

Versaillesin palatsi on yksi 1600-luvun ranskalaisen taiteen hienoimmista mestariteoksia. Yksinkertainen metsästysmaja Ludvig XIII:n aikaan. Sen muutti upea kuninkaallinen palatsi Aurinkokuningas, joka siirsi hovin sinne vuonna 1682, ja pysyi virallisena vallan paikkana Ranskan vallankumoukseen saakka.

Kuinka paljon maksat Casertan kuninkaallisen palatsin vierailusta?

Sisäänpääsy puistoon vain 10 €. Alennettu pääsymaksu 18-24-vuotiaille EU:n kansalaisille 3 €. Ilmainen sisäänpääsy 18-vuotiaille asti.

Kuinka matkustaa Pariisiin?

Nopein ja halvin tapa tutustua Pariisiin on varmasti kuuluisa metro, jossa on 15 linjaa, jotka yhdistävät kaupungin eri kohdat. Näihin lisätään 5 RER-linjaa, jotka ylittävät Pariisin esikaupunkien yhdistämiseksi ja joita voidaan käyttää myös metron yhteydessä kaupungin keskustassa.

Mistä voit ostaa Paris Visiten?

Paris Visiten voi ostaa kaikista metro- ja juna-asemien lippuautomaateista, mukaan lukien eri lentoasemilla olevista, pääasemien lipputoimistoista tai verkosta.

Kumpi palatsi on isompi Caserta vai Versailles?

Kuten aiemmin mainitsimme, Casertan kuninkaallinen palatsi on kuninkaallinen palatsi, joka on upotettu valtavaan puistoon; Casertan kunnassa Campanian alueella. Ei ole sattumaa, että se tunnetaan nimellä ”Italian Versailles”; koska se on volyymiltaan suurin asuinpaikka paitsi Italiassa myös koko maailmassa.

Kuinka monta suihkulähdettä Versaillesissa on?

Vielä nykyäänkin näissä suihkulähteissä on yli 1400 suihkua, ja siksi päivittäinen vesihuolto on tärkeää. Veden saanti oli jatkuva ongelma, joka vaivasi Versaillesia sen luojien ajoista lähtien, koska palatsi rakennettiin alueelle, josta tämä luonnonvara luonnollisesti puuttui.

Mitä tehdä Pariisissa 4 päivässä?

Pariisi 4 päivässä

 • Päivä 1 – Tour Eiffel, Champs Elysees.

 • Päivä 2 – Ile de la Citè ja Montmartre.

 • Päivä 3 – Latinalaiskortteli ja Louvre-museo.

 • Päivä 4 – Versaillesin palatsi ja risteily Seine-joella.

Milloin Louvre avataan uudelleen vuonna 2021?

Louvre-museo avataan uudelleen COVID-19:n jälkeiselle ajalle

Pandemian aiheuttaman sulkemisen jälkeen Louvre-museo avasi vihdoin jälleen ovensa vierailijoille 19. toukokuuta 2021.

Kuka ei maksa Louvressa?

yli vuosi sitten. Kyllä, jos kuulut Euroopan yhteisöön ja olet alle 26-vuotias, suurin osa Pariisin sisäänpääsyistä on ilmaisia, mukaan lukien säleikkö. yli vuosi sitten. Kyllä, jos olet alle 26-vuotias ja olet Euroopan yhteisön kansalainen, voit mennä Louvreen ilmaiseksi.

Kuinka paljon juna Pariisista Disneylandiin maksaa?

Matkan lähtöhinta Pariisista Marne-la-Vallée Chessyyn (Disneyland Paris) on 36 €, jos varaat etukäteen ja valitset toisen luokan.

Miten päästä Disneyland Parisiin lentokentältä?

Nopea (200 mph) TGV-juna yhdistää Charles de Gaullen (CDG) lentoaseman Disneyland Parisiin muutamassa minuutissa. 30 minuutin odotusaika mukaan lukien matkan kokonaiskesto on 45 minuuttia. Yhdensuuntainen lippu maksaa 17,5 €.

Kuinka paljon metrolippu maksaa Pariisissa?

Joukkoliikennettä varten voit ostaa kertaliput t + 1,90 € (vyöhykkeet 1 ja 2). Metrolla satunnaisesti matkustaville 10 lipun kirjanen on erittäin kätevä hintaan 14,90 € tai 7,45 € alle 10-vuotiaille lapsille (katso kaikkien lippujen hinta).

Mikä lentoasema on lähimpänä Pariisin keskustaa?

Kuten jo todettiin, Orlyn lentokenttä on lähinnä Ranskan pääkaupunkia (18 km, kun Roissy-CDG:n lentoasema on 25 ja Beauvais-Tillén lentoasema 91).

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.