pyytää keskimäärin 500-2000 / 3000€ maksimi per ilta. Pieni kansainvälisesti tunnettu DJ (kuten Max Vangeli tai Nari & Milani) pyytää 3 000 – 10 000 € per ilta. Kansainvälisesti tunnettu DJ (kuten Sander Van Doorn, Vinai, Krewella, Nicky Romero jne.) pyytää keskimäärin 8 000 – 50 000 € per yö.

Kuinka paljon David Guetta maksaa ilta?

People With Money raportoi sunnuntaina (24. lokakuuta), että Guetta on maailman parhaiten palkattu DJ, joka on saanut hämmästyttävät 96 miljoonaa dollaria syyskuun 2020 ja syyskuun 2021 välisenä aikana, mikä on lähes 60 miljoonan dollarin etumatka kilpailijaansa.

Kuinka paljon Carl Cox veloittaa?

People With Money raportoi sunnuntaina (24. lokakuuta), että Cox on maailman parhaiten palkattu DJ, joka on kerännyt hämmästyttävät 75 miljoonaa dollaria syyskuun 2020 ja syyskuun 2021 välisenä aikana, mikä on lähes 40 miljoonan dollarin etumatka kilpailijaansa.

Kuinka paljon Gabry Ponte maksaa ilta?

Gabry Ponte

Varsinkin 1990-luvulla eräillä hiteillä tyhjentynyt entinen Eiffel 65 vaatii setistä 10 tuhannesta 20 tuhanteen euroon, vaikka tähän summaan näyttäisikin lisättävä pitkä sarja melko kalliita pyyntöjä, kuten hotellit. ja autot, luksusta.

Kuinka paljon DJ Tiesto ottaa per yö?

People With Money raportoi keskiviikkona (13. lokakuuta), että Tiësto on maailman parhaiten palkattu DJ, joka on kerännyt hämmästyttävät 82 miljoonaa dollaria syyskuun 2020 ja syyskuun 2021 välisenä aikana, mikä on lähes 50 miljoonan dollarin etumatka kilpailijaansa.

Etsi 43 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka paljon Capriati ottaa per ilta?

Kuuluisa DJ, kuten David Guetta, voisi ansaita yhdessä illassa 100 000 – 500 000 euroa; Joseph Capriatin kaltainen DJ voisi ansaita yhdessä illassa 25 000 – 50 000 euroa; ja jälleen italialainen DJ, joka tunnetaan enimmäkseen kansallisella alueella, saattoi pyytää 1000 eurosta 5000 euroon…

Kuinka paljon Benny Benassi ottaa per ilta?

Benny Benassi on ensimmäinen italialainen 11,5 miljoonalla eurolla. REPORTAASI: KUKA ON MACKLEMORE-ILMIÖ?

Kuinka paljon Richie Hawtin tienaa per yö?

People With Money raportoi sunnuntaina (3. lokakuuta), että Hawtin on maailman parhaiten palkattu DJ, joka on kerännyt hämmästyttävät 82 miljoonaa dollaria syyskuun 2020 ja syyskuun 2021 välisenä aikana, mikä on lähes 50 miljoonan dollarin etumatka kilpailijaansa.

Kuinka paljon Marshmello tienaa?

Vain 12 kuukaudessa siitä, kun EDM ilmestyi ensimmäisen kerran maailmassa, Marshmello onnistui ansaitsemaan 21 miljoonaa dollaria. Forbesin luoman listan mukaan tämä antaa hänelle mahdollisuuden päästä 10 parhaiten palkatun levyttäjän joukkoon vuonna 2017.

Kuinka paljon Marco Carola maksaa ilta?

Italialaisista kansainvälisiä tähtiä ovat Marco Carola (40 tuhatta euroa) ja Crookers (30 tuhatta), kun taas vanhat konsolileijonat kamppailevat 5-7 tuhatta euroa. Historialliset seurat vastustavat.

Kuinka paljon tienaat musiikin tuottajana?

Italian korkein palkka tuottajan roolista on 54 132 euroa vuodessa. Italian tuottajan alin palkka on 28 441 euroa vuodessa.

Kuinka paljon Steve Aokin yö maksaa?

Myös Guessin sponsorointi tulee sen budjettiin. Steve Aoki 23 miljoonalla dollarilla on viidentenä.

Kuinka paljon rahaa David Guetta keräsi?

MILANO – David Guetta myi musiikkiluettelonsa Warner Music Groupille 100 miljoonalla dollarilla.

Millaista musiikkia Carl Cox tekee?

Carl Cox (s. 29. heinäkuuta 1962 Carshaltonissa) on brittiläinen levyttäjä, levytuottaja ja house- ja teknomusiikin miksaus.

Kuinka paljon Carl Cox painaa?

40-vuotias, 140 kiloa, loputon sarja palkintoja, miljoonia hänen In-Tec -levymerkillä myytyjä levyjä, kymmeniä omistettuja Internet-sivustoja, neljän nollan sitoumukset ja tyyli, joka asettaa hänet teknisellä ja luovalla tasolla listan kärjessä: Carl Cox, legendaarinen dj Manchesterista, karibialaista alkuperää, on …

Kuinka paljon aloittelevan DJ:n on ansaittava?

Muutamia konkreettisia esimerkkejä DJ:n kätköhinnoista ideoiden selventämiseksi? Tässä on kuinka paljon: Aloittelija DJ yleensä tekee aluksi ilmaisen oppisopimuskoulutuksen eri klubeissa. Aloitteleva DJ, jolla on peruskokemus, sen sijaan pyytää jo 20-40 € per yö.

Paljonko Capriati maksaa?

Paljonko puinen ristikko maksaa? Hinta alkaen perinteisillä ristikoilla 100 euroa/neliö ja ristikoilla 150 eurosta/neliö. Molemmat tyypit ovat esivalmistettuja, mikä vähentää merkittävästi kustannuksia ja rakennusaikaa.

Missä Joseph Capriati soittaa?

DJ palaa konsoliin vuoden tauon jälkeen

Joseph Capriati palaa konsoliin yli vuoden kuluttua ja tekee sen Casertan kuninkaallisesta palatsista, joka on maailmanperintökohde, MiC:n kulttuuripaikka ja kaupunkinsa symboli.

Kuinka paljon Calvin Harris ansaitsee per yö?

Vaikka Harrisin palkkio on noin 400 000 dollaria yöltä, myös hänen musiikkituotantonsa tuotot tulot lisättiin kokonaislaskuun.

Kuinka paljon Dimitri Vegas & Like Mike ansaitsee per yö?

15. Dimitri Vegas & Like Mike (11,5 miljoonaa dollaria, tasapeli)

Kuinka paljon DJ maksaa syntymäpäiväjuhlista?

Syntymäpäivätorille itseään ehdottavien hinnat voivat normaalisti vaihdella 100 eurosta aloittelijoille, mutta jopa 1000 euroon ammattilaisilla, jotka takaavat sinulle unohtumattoman animaation.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.