Yleislääkäri saa yleensä noin 70 euroa brutto per käyttäjä, jos hänellä on alle 500 potilasta ja 35 euroa, jos hänellä on enemmän potilaita. Katto on 1 500 asiakasta, mikä voi siten johtaa yli 7 500 euron bruttopalkkaan kuukaudessa ilman mahdollisia bonuksia.

Kuka on lääkäri, joka tienaa eniten?

Ranking näyttää sijoitukset sadasta tuhannesta eurosta ylöspäin. 55-vuotias Trevisosta kotoisin oleva Giorgio Berna, Ca ‘Foncellon sairaalan plastiikkakirurgian monimutkaisen leikkausyksikön johtaja, sekä korjaava että esteettinen erikoislääkäri, nousee ihanteellisen korokkeen huipulle: 483 028,45 euroa.

Paljonko perhelääkäri tienaa?

Esimerkiksi jos asiakasmäärä on alle 500, on palkkio per asiakas noin 68/70 euroa. Suuremmalla asiakasmäärällä perhelääkärillä on pienempi palkka, joka voi laskea 35 euroon asiakasta kohden.

Kuinka paljon tienaat lääkärillä?

Keskipalkka lääkäriä kohden Italiassa on 40 750 euroa vuodessa tai 20,90 euroa tunnissa. Aloitustason tehtävistä ansaitsee 19 600 euroa vuodessa, kun taas kokeneemmat työntekijät ansaitsevat jopa 70 005 euroa vuodessa.

Kuinka paljon nettoyleislääkäri ansaitsee?

Yleislääkärin palkka

Yleislääkärin keskipalkka on 105 000 euroa brutto vuodessa (noin 4 600 euroa netto kuukaudessa), 3 050 euroa (+ 197 %) korkeampi kuin Italian keskipalkka.

Etsi 41 aiheeseen liittyvää kysymystä

Paljonko asuntolaina maksaa kullekin asiakkaalle?

Kuten sanoimme, yleislääkärin palkka määräytyy potilaiden lukumäärän perusteella. Pääsääntöisesti hän saa noin 70 euroa brutto per käyttäjä, jos heillä on alle 500 potilasta, mutta korvaus voi olla jopa 35 euroa jokaiselta käyttäjältä, jos niitä on enemmän.

Kuinka paljon vastikään palkattu sairaalalääkäri ansaitsee?

Erikoistumisjakson aikana vastavalmistunut lääkäri saa kahden ensimmäisen vuoden aikana nettokuukausipalkkaa noin 1 700 euroa.

Paljonko tienaat armeijassa?

Sotilaan palkka ja arvot

Yleisesti ottaen Italian armeijan sotilaan palkka vaihtelee vähintään 17 tuhannesta eurosta brutto vuodessa aina yli 25 tuhanteen euroon asti erilaisten ja mahdollisten lisäosuuksien mukaan.

Kuinka paljon avohoidon erikoislääkäri tienaa?

Toistaiseksi nimitettyjen poliklinikka- ja eläinlääkärien tuntipalkka on 28,71 euroa (kaksikymmentäkahdeksan / 71) jokaiselta toimintatunnilta.

Kuinka monta potilasta yleislääkärillä voi olla?

Perhelääkärillä voi olla enintään 1 500 potilasta, vaikka vanhoilla kansallisilla sopimuksilla hankitun oikeuden perusteella osa lääkäreistä hoitaa myös 1 800 potilasta.

Paljonko lääkäri tienaa sairaalassa?

Julkisessa sairaalassa työskentelevällä lääkärillä on pienempi palkka kuin yleislääkärillä; itse asiassa hän voi ansaita 2 000 – 4 000 euroa palvelusajan perusteella ja ylilääkäri ansaitsee 4 000 – 6 000 euroa verrattuna 38/48 viikoittaiseen työskentelyyn jopa 13 tuntia päivässä.

Mitkä ovat eniten palkatut työt Italiassa?

Parhaiten palkatut työpaikat Italiassa

 • Insinööri. Palkka vaihtelee toimialan mukaan ja vaihtelee 37 tuhannen ja 51 tuhannen euron välillä brutto vuodessa.
 • Apteekin omistaja. …
 • Taloudellinen neuvonantaja. …
 • Lääkäri. …
 • Lakimies.

Mitkä ovat kysytyimpiä lääketieteen erikoisuuksia?

2. Halutuimmat erikoisalat

 • Kardiologia,
 • Ihotauti,
 • Pediatria,
 • Oftalmologia,
 • Neurologia,
 • Plastiikkakirurgia,
 • Gastroenterologia,
 • Endokrinologia,

Paljonko laskuvarjomies saa palkkaa?

Urheilulaskuvarjojoukkojen tulot maailmassa

Joissakin maissa, kuten Yhdysvalloissa, ansiot voivat ylittää 40 000 dollaria vuodessa, päinvastoin, Italiassa keskipalkka on noin 1 400 euroa kuukaudessa.

Kuinka paljon GIS tienaa?

Keskipalkka gisistä Italiassa on 29 500 euroa vuodessa tai 15,13 euroa tunnissa. Aloittavien tehtävien palkka on 26 625 euroa vuodessa, kun taas kokeneemmat työntekijät ansaitsevat jopa 48 125 euroa vuodessa.

Kuinka paljon korva-, kurkku- ja kurkkutauti tienaa Italiassa?

Vuoteen 2016 liittyvät bruttosummat, jotka ovat osittaisia, koska niissä ei ole mukana freelance-ammattia, mikä joissakin tapauksissa nostaa lukua huomattavasti. Parhaiten palkattu, lähes 200 000 eurolla (195 445), on otolaryngologian johtaja Cesare Grandi.

Kuinka paljon ASL-lääkäri ansaitsee?

Yleislääkäri voi saada palkkaa noin 5 000 euroa: palkka määräytyy potilasmäärän mukaan ja saa yleensä noin 70 euroa brutto per käyttäjä, jos lääkärillä on alle 500 potilasta, mutta palkka voi olla 35 euroa jokaiselta. käyttäjä, jos heillä on suurempi numero.

Kuinka paljon klinikan omistaja tienaa?

Tilanne on toinen 8000 / 10000 € kuukaudessa aloittaneen klinikan omistajalla.

Kuka on ensimmäisen tason lääkäri?

– Ensimmäisen tason lääketieteellinen johtaja on klassinen sairaalalääkäri, joka avustaa ylilääkäriä hänen tehtäviensä suorittamisessa. … – ylihoitaja on korkein sairaanhoitaja ja on suoraan ylilääkärin palveluksessa; hoitaa hoito- ja apuhenkilöstön ohjauksen.

Kuinka paljon maalaus ansaitsee keskimäärin?

Kuinka paljon maalaus ansaitsee keskimäärin? 14 kuukauden palkasta työntekijän nettotulot ovat keskimäärin 1 364 euroa, työntekijän 1 561 euroa, esimiehen 2 447 euroa ja johtohenkilön 4 167 euroa.

Kuinka paljon päivystyslääkäri tienaa?

Käytännössä päivystyslääkäri huomaa ansaitsevansa vähemmän kuin sairaalakollegansa tai perhelääkärinsä. Sairaalassa työskentelevä lääkäri ansaitsee tulollaan noin 2 500 euroa kuukaudessa, josta 10-15 vuoden työskentelyn jälkeen tulee 3 000-3 200 euroa.

Mitkä ovat yleislääkärin tehtävät?

Perhelääkäri (tai yleislääkäri) on yleislääkäri, jonka tehtävänä on tulkita potilaan ilmoittamia oireita ja ohjata hänet diagnoosiin käynnin, diagnostisten testien, verikemiallisten kokeiden, hoidon määräämisen ja tarvittaessa suositella erikoislääkärikäyntejä.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.