Kuinka paljon ilmaiset varustetut rannat maksavat? Yksinkertainen pääsy Loanon SLA-sopimuksiin maksaa vain yhden euron päivältä, kun taas sateenvarjon ja kahdella lepotuolilla vuokra vaihtelee sesongin ulkopuolella 4,50 eurosta vuorokaudessa huippukuukausina 10 euroon päivässä.

Kuinka paljon sateenvarjo ja kaksi solariumia maksavat kohteessa Loano?

Loanossa päivittäinen sisäänpääsy 3-5 euroa, sateenvarjo ja kaksi lepotuolia 23-30 euroa ja sateenvarjon ja 2 kansituolin kuukausivuokra 290-740 euroa. Spotornossa sisäänpääsy on 3-5 euroa; sateenvarjo ja kaksi lepotuolia 23-30 euroa; hytti, sateenvarjo ja 2 lepotuolia kuukaudessa 250-405 euroa.

Kuinka paljon ranta maksaa Liguriassa?

Merikustannukset Liguriassa ovat noin 18 euroa kahdelta aurinkotuolilta ja sateenvarjolta puolen päivän ajalta, 34 euroa koko päivältä. Samat hinnat löytyvät myös Riviera di Ponente, Imperia ja Savona maakunnassa.

Kuinka paljon ranta maksaa Spotornossa?

Se riippuu sateenvarjon asennosta (ensimmäinen rivi jne.), mutta pari + sateenvarjo + 2 aurinkotuolia vaihtelee 20-30 euroa / päivä.

Millainen on Spotornon ranta?

Ranta koostuu hiekasta, johon on sekoitettu vaaleaa soraa. Spotorno on myös runsaasti poukamia ja kivisiä poukamia, joissa snorklaajat ja sukeltajat voivat nauttia olostaan ​​ihaillen näissä vesissä eläviä ainutlaatuisia kasviston ja eläimistön yksilöitä. …

Edellinen artikkeli

Milloin ruusut istutetaan?

Seuraava artikkeli
Mikä on pehmein wc-paperi?

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.