3. lokakuuta, Saint Gerard of Brogne, apotti. 16. lokakuuta Saint Gerardo Maiella, redemptoristi uskonnollinen. 30. lokakuuta (tai 30. toukokuuta pyhäinjäännösten siirtopäivänä), St. Gerardo La Porta, Potenzan piispa. 29. joulukuuta, siunattu Gerardo Cagnoli, fransiskaani.

Kuinka monta Gerardoa on Italiassa?

Jakauma: Italiassa on noin 53 385 henkilöä nimeltä Gerardo. Alueellinen jakautuminen: Campania (41 %), Puglia (10 %), Lombardia (9 %), ..

Mitä pyhimystä juhlitaan 16. lokakuuta?

Päivän pyhä 16. lokakuuta San Gerardo.

Mitä nimi Gerardo tarkoittaa?

Alkuperä: germaanisesta Gairasta, keihäs, ja Hardhusta, vahva. Kuuluisia ihmisiä: runoilija Gerard de Nerval ja näyttelijä Gerard Depardieu.

Milloin San Gerardo Maiella syntyi?

Gerardo Maiella (Muro Lucano, 6. huhtikuuta 1726 – Materdomini, 16. lokakuuta 1755) oli italialainen Pyhän Lunastajan kongregaation uskonto, jonka paavi Pius X kanonisoi vuonna 1904.

Etsi 17 aiheeseen liittyvää kysymystä

Ketä pyhimystä juhlitaan tänään?

Tämän päivän pyhimys on Marian pyhin nimi – Lunastajan äiti, Maria-nimen onomastikko; huomenna juhlitaan Pyhää Johannes Chrysostomosta – piispa ja kirkon tohtori ja päivän nimipäivänä on Giovanni, Giovanna; kun taas eilisen pyhimys oli Saints Proto ja Giacinto – Martiri ja nimipäivä oli Proto, Giacinto, …

Kuinka monta ihmistä kutsutaan Gerardoksi?

Italiassa noin 56 274 ihmistä kutsutaan Gerardoksi (223. yleisin nimi) tai noin 0,0933 prosenttia Italian väestöstä.

Mikä on nimen Benedetta merkitys?

Se on Benedictin feminiininen muoto; jolla on selkeä merkitys (”benedetta”, itse asiassa), se tulee latinan kielestä benedicta, verbin benedicere (”sanoa”, ”toivota hyvää”) ohimenevä partisiippi.

Mikä on nimen Francesco merkitys?

Franciscus tulee latinan sanasta ”Franciscus”, joka tarkoittaa ”kuuluu frankkien kansalle”. Toinen tulkinta yhdistää nimen Francoon, jonka merkitys on ”ilmainen”.

Mitä pyhimystä juhlitaan 18. lokakuuta?

Lokakuun 18. päivän pyhä on: Pyhä Luukas, evankelista ja muut pyhät →

Mikä loma on tänään 18. lokakuuta?

Päivän pyhä 18. lokakuuta San Luca.

Mitä pyhimystä juhlitaan 23. lokakuuta?

Päivän pyhä 23. lokakuuta Pyhä Johannes.

Minkä värinen nimi Benedetta on?

Onomancyn taiteen mukaan Benedetta-nimen väri on violetti. Purppuranväriset ihmiset ovat älykkäitä, sivistyneitä ja viisaita, joskus kostonhaluisia.

Mitä Sofia tarkoittaa?

Se tulee antiikin kreikan sanasta σοφία (sophia), joka tarkoittaa kirjaimellisesti ”viisautta”, ”viisautta” (sama juuri, josta nimet Sophokles ja Sofronio on otettu). Se oli yleinen nimi keskiaikaisen eurooppalaisen aateliston keskuudessa, ja se tuli Isoon-Britanniaan hannoverilaisten ansiosta, jotka perivät valtaistuimen 1700-luvulla.

Kuinka monta tyttöä kutsutaan Lunaksi?

Laskujakson jälkeen trendi on tänään nousussa. Suosituimpia nimiä koskevien ISTAT-tietojen mukaan Lunaksi kutsuttiin 154 tyttöä vuonna 1999 ja vuonna 2019 itseisarvo oli vain 467.

Kuinka monta ihmistä kutsutaan Venukseksi?

Italiassa on noin 1 820 ihmistä, jotka kantavat nimeä Venus (se on hyvin harvinainen nimi, 1 jokaista 33 186 asukasta kohden), jakaantuneena seuraavasti: Venus-nimen yleinen leviäminen tapahtuu etelässä ja saarilla (44,5 %), joten Pohjois-Italia (30,5 %), sitten Keski-Italia (24,5 %).

Kuinka monta ihmistä maailmassa kutsutaan Emiliksi?

Nimi Emily – Alkuperä ja merkitys

Taajuus Naispuolinen muunnelma Emilia yli 150 000 homonyymillä ylittää hieman alkuperäisen Emilion, jolla on 140 000 homonyymiä; versiot yhdessä tuskin ylittävät 10 000 yksikköä.

Mitä kirkossa tänään juhlitaan?

Tällä juhlalla on hyvin muinaiset juuret ja episodi, jonka se haluaa muistaa, löytyy Raamatusta, Apostolien tekojen kirjasta. Helluntaita vietetään tänään kaikkialla kirkossa.

Mitä pyhimystä juhlitaan heinäkuun 12. päivänä?

Heinäkuun 12. päivän pyhimykset ovat pyhät Ermagora ja Fortunato.

Mitä pyhimystä juhlitaan 21. elokuuta?

Elokuun 21. päivän pyhä on Pyhä Pius X.

Mitä pyhimystä juhlitaan 23. kesäkuuta?

Kesäkuun 23. päivän pyhimys on San Lanfranco Beccari.

Mikä pyhimys on lokakuun 24. päivä?

Päivän pyhä 24. lokakuuta Siunattu Luigi.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.