Sky TV: 14,90 € kuukaudessa. Sky Sport: 16 euroa kuukaudessa. Sky Calcio: 16 euroa kuukaudessa. Sky Cinema: 10 euroa kuukaudessa.

Kuinka alentaa Skyn ​​hintaa?

Sinun tarvitsee vain lähettää tilauksesi peruutus ja odottaa, että Sky tarjoaa sinulle nykyistä paremman tarjouksen jäädä asiakkaaksi.

Kuinka paljon Sky Football and Sports -paketti maksaa?

Kuinka paljon Sky Sport -paketti maksaa? Sky Smart -tarjouksilla sinulla on Sky TV + Sky Sport alkaen 30,90 € kuukaudessa.

Mitä näet Sky TV -paketista?

Sky TV -kanavapaketti sisältää Sky Uno ja Sky Uno + 1, viihteen maamerkit Sky, Sky Atlantic, Sky Atlantic +1, Fox, Fox Crime, Fox Life, Fox Animation, Fox Comedy, Comedy Central, MTV, Man-Ga, laeffe, Classica, Lei, Discovery Travel & Livinig, Gambero Rosso, Dove Lifestyle ja Premium Crime.

Kuinka voin tilata Skyn?

Sky-liittymän voi aktivoida verkossa PayTV-sivustolla, ”Osta”-alueella, puhelimitse soittamalla numeroon 02.70.70 tai henkilökohtaisesti Sky Spacessa tai Sky Servicessä.

Etsi 18 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka nähdä Sky maanpäällisenä digitaalisena?

Skyn lähettämän sisällön katselemiseksi maanpäällisenä digitaalisena sinun on hankittava Sky-kortti, jolla voit katsella kanavia, jotka asetetaan maksutelevisiokanavien dekooderiin tai sopivaan CAM-moduuliin (eli laitteeseen, joka pystyy lukemaan Sky-kanavaa). kortti), joka asetetaan sille varattuun paikkaan…

Millaisena näet Skyn ​​ilman astiaa?

Yksinkertainen ja helppo tapa nähdä Sky ilman lautasta on aktivoida Sky Q optisen kuidun kautta, se ei vaadi asennusta ja kun pyyntö on tehty, aktivoitava Sky Q -dekooderi saapuu kotiin.

Missä nähdä Mestarien liiga 2022?

Mestarien liigan 2021/2022 ottelu pelataan tiistaina 7. joulukuuta San Sirossa ja peli alkaa klo 21. Ottelu lähetetään suorana Sky Sport Unossa (satelliitti, digitaalinen maanpäällinen ja internet) ja Sky Sport 252 (satelliitti- ja internet). Saatavilla Sky Golla, myös HD:nä ja suoratoistona NYT.

Mitä näet Sky Calcion ja Sky Sportin kanssa?

Mitä voit nähdä Sky Calciossa?

 • Sarjan A TIM. Serie A:n mestaruus 3/10 ottelua joka päivä kaudella 2021-2024, ottelu lauantaina klo 20.45, sunnuntaina klo 12.30 ja maanantaina klo 20.45.
 • BKT-sarja ja C-sarja…
 • Eurooppalainen jalkapallo. …
 • Sky Sport 24.

Kuinka paljon Sky-elokuvapaketti maksaa?

Kuinka paljon Sky Cinema -paketti maksaa? Sky Smart -tarjouksilla sinulla on Sky TV + Sky Cinema alkaen 29,90 € kuukaudessa.

Mitä näet Sky Sport -paketista?

10 omistettua kanavaa, 8 300 tuntia suoraa lähetystä, 20 urheilua, mukaan lukien jalkapallo, koripallo, moottoriurheilu, tennis, rugby ja yleisurheilu.

Sky Sport, paljon jalkapalloa ja paljon muuta: kauden 2021-22 tarjous, myös 4K-muodossa

 • Ligue 1.
 • Bundesliiga.
 • Valioliiga.
 • UEFA Champions League (yhteensä 121 ottelua)
 • UEFA Europa League.
 • UEFA Europa Conference League.

Miten Mestarien liigan pudotuspelien arvonta toimii?

MITEN KAHdeksAS MESTARI ARVO TOIMII

 • Saman maan joukkueet eivät voi kilpailla toisiaan vastaan ​​(esim. Inter ja Juventus)
 • Aiemmin vastustaneet joukkueet eivät voi kilpailla toisiaan vastaan ​​ryhmissä (Inter-Real, Juve-Chelsea)
 • Sarjan ensimmäinen haastaa muiden ryhmien jälkimmäisen.

Milloin Mestarien liigan pudotuspelit pelataan?

Milloin ottelut pelataan? Puolivälierän ensimmäinen osa pelataan 15.-22. helmikuuta ja vastaottelut 8.-16. maaliskuuta. Tärkeä muutos sääntöön vierasmaalin säännön poistamisella, joka voi olla tuplasti arvoinen.

Missä näet Juven Mestarien liigassa?

Ottelu lähetetään suorana Sky Sport Unossa (satelliitti ja internet), Sky Sport 252:ssa (satelliitti ja internet) ja Sky Sport 4K:ssa. Saatavilla Sky Gossa, myös HD:nä ja suoratoistona NYT, se näkyy myös Sky Sport 251:n Direct Goal -vaihtoehdon kautta (satelliitti ja internet).

Miltä Sky näyttää kuidun kanssa?

Asiakkaat, jotka valitsevat kuituliittymän, saavat My Sky -dekooderin. Sitten sinun on valittava paketti, jossa on tarjouksia mieltymystesi mukaan. Sekä satelliitin että kuidun osalta tarjousten hinta on 29,90 euroa kuukaudessa ensimmäiset 12 kuukautta, sitten hinta on 49,60 euroa kuukaudessa.

Kuinka paljon Sky maksaa ilman astiaa?

Sky Sports. Sky Q:n aktivoinnista ilman satelliittiantennia tulee tilausvaiheessa maksaa kertaluonteinen 9 euroa (99 euron sijaan). Sky Q:n toimitus ilman astiaa 49 euron sijaan on ilmainen.

Kuinka vaihtaa Sky Q Fiberiin?

Kuinka pyytää ja asentaa Sky Q Fibra

Voit käyttää Sky Q -kuitua, jos sinulla on kotonasi FTTH- tai ultranopea FTTC-yhteys jollakin seuraavista internet-operaattoreista: Fastweb, Vodafone, TIM, Wind Tre, Infostrada ja Tiscali. Myös ilman lankapuhelinta. Todellinen vaadittu nopeus on vähintään 15 Mbps.

Kuinka nähdä 5001 kanavaa Skylla?

Aloita digitaalisten maanpäällisten kanavien haku tutustumalla Sky Digital Key -sovelluksen asennusoppaaseen. Kun olet valinnut televisiossasi näkyvän valikon, jatka ohjeiden mukaan. Tarkista lopuksi digitaalisten maanpäällisten kanavien oikea näkyvyys vuodesta 5001 eteenpäin.

Mitä näen DAZN:lla?

Mitä voit nähdä DAZN:ssä

Lisäksi DAZN:ssä odottaa sinua täydellinen moniurheilutarjous MotoGP:llä, Moto2:lla ja Moto3:lla, NFL:llä, UFC:llä, Matchroomilla, GGG:llä ja Golden Boylla nyrkkeilyyn, tikanheittoon ja Indycariin. Tähän lisätään Eurosport 1 HD- ja 2 HD-kanavat. Voit yhdistää jopa 6 laitetta ja katsella kahta samanaikaisesti.

Kuinka paljon Sky Calcio ja DAZN maksavat?

DAZN-liittymän hinta on 29,99 euroa kuukaudessa! Tämän tyyppisellä tilauksella voit katsoa mitä tahansa DAZN-sisältöä – mukaan lukien dokumentteja, sarjoja ja DAZN-alkuperäiskappaleita – ja voit rekisteröidä yhteensä kuusi erilaista minkä tahansa tyyppistä laitetta.

Kuinka paljon Sky Calcio Serie A maksaa?

Lähetysyhtiö tarjoaa yli 800 Italian ja Euroopan liigan peliä per kausi ja 1.10. alkaen paketin hinta on 5 euroa kuukaudessa, mikä säästää yli 10 euroa paketin aiempaan listahintaan verrattuna.

Mitä näet Sky Sport 24:ssä?

Sky Sport 24 on italialainen uutislähetystoiminnan harjoittaja, joka on omistettu kokonaan urheiluuutisille ja jonka julkaisija on Sky Italia Srl. Kanava näkyy Sky-alustalla numeroilla 200, 238, 250 ja 503 sekä suoratoistona Sky Go- ja Now -palveluissa. .

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.