Keskimääräinen tietojenkäsittelytieteilijän palkka Italiassa on 13 800 euroa vuodessa tai 7,08 euroa tunnissa. Aloitustason tehtävien palkka on 7 200 euroa vuodessa, kun taas kokeneemmat työntekijät ansaitsevat jopa 29 000 euroa vuodessa.

Kuinka paljon tietojenkäsittelytieteilijä tienaa kuukaudessa?

IT-teknikko – keskipalkka

IT-teknikon keskipalkka on 1 350 euroa netto kuukaudessa (noin 24 300 euroa brutto vuodessa), 200 euroa (-13 %) pienempi kuin Italian keskipalkka.

Kuinka paljon tietokoneteknikko ansaitsee keskimäärin?

IT-teknikko: Mikä on keskipalkka? IT-teknikon keskipalkka Italiassa on 17 160 euroa vuodessa tai 8,80 euroa tunnissa. Aloitustason tehtävien palkka on 7 950 euroa vuodessa, kun taas kokeneemmat työntekijät ansaitsevat jopa 26 850 euroa vuodessa.

Paljonko ohjelmoijalle maksetaan?

Ohjelmoija: Mikä on keskipalkka? Keskipalkka ohjelmoijaa kohden Italiassa on 30 000 euroa vuodessa tai 15,38 euroa tunnissa. Aloitustason tehtävistä ansaitsee 22 900 euroa vuodessa, kun taas kokeneemmat työntekijät ansaitsevat jopa 40 000 euroa vuodessa.

Kuinka paljon Java-ohjelmoija saa palkkaa?

Java-ohjelmoijan keskipalkka Italiassa on 27 500 € vuodessa tai 14,10 € / tunti. Aloitustason tehtävien palkka on 23 400 euroa vuodessa, kun taas kokeneemmat työntekijät ansaitsevat jopa 35 000 euroa vuodessa.

Etsi 31 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka paljon ohjelmoija voi ansaita?

Kehittäjä: Mikä on keskipalkka? Keskimääräinen kehittäjäpalkka Italiassa on 26 333 euroa vuodessa tai 13,50 euroa tunnissa. Aloitustason tehtävien palkka on 19 350 euroa vuodessa, kun taas kokeneemmat työntekijät ansaitsevat jopa 37 500 euroa vuodessa.

Missä tietokoneteknikko voi työskennellä?

IT-teknikko löytää töitä erilaisissa yrityksissä: ennen kaikkea IT-palveluyrityksissä, jotka tarjoavat asiakkaille teknistä tukea ja IT-ulkoistuspalveluita (sekä yritys- että yksityiskäyttäjille), ohjelmistotaloista ja konesaleista.

Mitä minun tulee opiskella, jotta minusta tulee tietokoneteknikko?

Tietokoneteknikon ammattiin ryhtymiseksi on suositeltavaa hankkia kolmivuotinen tutkinto eri aloilta, kuten tietokone- tai elektroniikkatekniikasta, tietotekniikasta ja tietotekniikasta, yhdistämällä koulutus sarjaan erikoistumiskursseja.

Mitä tietokoneteknikon tulee tietää?

IT-teknikon taidot

Asiantuntijuus tietokoneiden, verkkojen, palvelimien jne. hallinnassa. Asiantuntemus laitteisto- ja ohjelmistoavusta ja ylläpidosta. Käyttöjärjestelmien tuntemus (Windows, Mac, Linux…) Ohjelmistojen ja tietokonesovellusten tuntemus.

Kuinka paljon ohjelmistosuunnittelija tienaa?

Tietokoneinsinöörin keskipalkka Italiassa on 11 625 euroa vuodessa tai 5,96 euroa tunnissa. Aloitustason tehtävistä ansaitsee 8 400 euroa vuodessa, kun taas kokeneemmat työntekijät ansaitsevat jopa 30 800 euroa vuodessa.

Kuinka paljon tietokoneinsinööri ansaitsee?

Usein kysyttyjä kysymyksiä tietokoneinsinöörien palkoista

Italian korkein palkka tietokoneinsinöörin tehtävästä on 40 266 euroa vuodessa. Italian alin palkka tietokoneinsinöörin tehtävästä on 24 014 euroa vuodessa.

Kuinka paljon verkkoinsinööri tienaa?

Verkkoinsinöörin keskipalkka vaihtelee 36 tuhannen ja 50 tuhannen euron välillä vuodessa ammattilaisen kokemuksen, hankittujen erikoisalojen lukumäärän sekä hallitun verkon koon ja monimutkaisuuden perusteella.

Kuinka paljon tienaat tietojenkäsittelytieteen tutkinnolla?

Tietojenkäsittelytieteen valmistuneet: Mikä on keskipalkka? IT-tutkinnon suorittaneiden keskipalkka Italiassa on 23 000 euroa vuodessa tai 11,79 euroa tunnissa. Aloitustason tehtävien palkka on 15 113 euroa vuodessa, kun taas kokeneemmat työntekijät ansaitsevat jopa 24 825 euroa vuodessa.

Kuinka paljon tietojenkäsittelytieteilijä tienaa Sveitsissä?

Sveitsisaksalainen ohjelmoija keskipalkka

Kehittäjä, jolla on vähintään 2 vuoden kokemus, voi 28/29 vuotiaita tienata noin 3500/3700 ​​euroa kuukaudessa nettokuukaudessa.

Paljonko tienaat armeijassa?

Sotilaan palkka ja arvot

Yleisesti ottaen Italian armeijan sotilaan palkka vaihtelee vähintään 17 tuhannesta eurosta brutto vuodessa aina yli 25 tuhanteen euroon asti erilaisten ja mahdollisten lisäosuuksien mukaan.

Kuinka monta vuotta sinun tulee opiskella tietokoneteknikon ammattiin?

Tietojenkäsittelytieteen tohtoriksi valmistuva perustutkinto kestää kolme vuotta. Sen jälkeen on mahdollista jatkaa opintoja vielä kaksi vuotta saadakseen «erikoistutkinnon» (vastaa maisterin tutkintoa anglosaksisissa maissa).

Kuinka tulla laitteistoteknikoksi?

Laiteteknikon ammattiin vaaditaan kelpoisuustodistus. Akatemia ja työ laiteteknikkokurssi kestää 8/10 kuukautta ja jakaantuu teoreettiseen osaan (84 tuntia) ja käytännön osaan (86 tuntia).

Mitä töitä voin tehdä tietojenkäsittelytieteen tutkinnon kanssa?

Ammattimaiset myyntipisteet

 • Verkkosuunnittelija ja -järjestelmänvalvoja.
 • Asiantuntija tehtävissä pankeissa, tuomioistuimissa, paikallisviranomaisissa jne.
 • Teknikko PC-myynti- ja palvelukeskuksissa.
 • Yritystietojärjestelmien johtaja.
 • Automaattijärjestelmien ja robottien suunnittelija.
 • Verkkovastaava.
 • … ja paljon muuta!

Kuinka tulla tietokoneteknoksi?

IT-asiantuntijaksi tullakseen tulee hankkia ja hallussaan olla 5 vuoden ylioppilastutkinto IT-alan teknisessä laitoksessa.

Mitä laitteistoteknikko tekee?

«Hardware Technician» pystyy puuttumaan tietokoneen ja paikallisverkon fyysisiin osiin, diagnosoimaan ja ratkaisemaan kaikki ne ongelmat, joita saattaa syntyä tietokonejärjestelmän käytön aikana.

Mitä tietokoneinsinööri tekee?

Se hoitaa IT-laitteiden (tietokoneet, tulostimet, skannerit, projektorit, verkkolaitteet, IWB:t jne.) tavanomaisen hallinnan, tarkastaa niiden toiminnan ja toimittaa ne säännöllisesti rutiinihuoltoon (koneiden eheystarkastukset, virustentorjuntatarkastukset, päivitykset, asennukset, jne…)…

Kuinka paljon tienaat luomalla videopeliä?

Peliohjelmoija (ja siksi se, joka huolehtii videopelin koodatusta osasta) voi saavuttaa 80 000 dollarin tulot vuodessa; 2D/3D-taiteilija ja animaattori 75 000; pelisuunnittelija 40 000–70 000 dollaria vuodessa.

Mikä on maailman parhaiten palkattu työ?

Työ: tässä on luettelo parhaiten palkatuista töistä!

 • Insinööri: 37 tuhatta / 59 tuhatta euroa brutto vuodessa.
 • Lääkeomistaja: 5 tuhatta / 10 tuhatta euroa brutto kuukaudessa.
 • Kirjanpitäjä: 27 tuhatta / 85 tuhatta euroa brutto vuodessa.
 • Lääkäri: noin 75 tuhatta euroa brutto vuodessa.
 • Asianajaja: 37 500 tuhatta euroa brutto vuodessa.

Kuinka paljon freelance-verkkokehittäjä tienaa?

Keskimääräinen verkkokehittäjän palkka Italiassa on 28 500 euroa vuodessa tai 14,62 euroa tunnissa. Aloitustason tehtävien palkka on 18 042 euroa vuodessa, kun taas kokeneemmat työntekijät ansaitsevat jopa 39 500 euroa vuodessa.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.