Viimeinen käyttöpäivämäärä on merkitty kaikkiin pakkauksiin ja jokaiseen yksittäiseen kondomiin (suljetuskalvo). Yleensä kondomit kestävät oikein säilytettynä neljästä viiteen vuotta.

Kuinka kauan Durex-kondomien säilyvyys kestää?

Durex-kondomien säilyvyysaika on vähintään 3 vuotta. Löydät viimeisen käyttöpäivän laatikon pohjasta tai sivusta ja jokaisen yksittäisen kääreen takaa. Käytä vain tuotteita, jotka eivät ole vanhentuneet.

Mitä tapahtuu, jos kondomit vanhenevat?

Tässä suhteessa 6 kondomi maksaa 9,90 euroa. 12 kpl «Contatto Ultra» -pakkaus maksaa sen sijaan 15,90 euroa.

Paljonko kondomi maksaa?

Kondomin hinta

  • Yksittäisen kondomihinta alkaa hieman yli 0,36 eurosta aina yli 1 euroon asti.
  • 3-pakkaus sisältää kolmion, jonka hinta ei koskaan ylitä 5 euroa.

Miten kondomi rikotaan?

Avaa pakkaus huolellisesti ilman teräviä esineitä. Muista, että kondomi on herkkä esine, joka voi rikkoutua, jos raaputtelet sitä kynsilläsi tai sormuksillasi. Käytä sitä parisuhteen alusta lähtien: keskeytynyt yhdyntä ei suojaa HIV-virukselta.

Kuinka varmistaa, että kondomi ei hajoa?

Käytä vesipohjaista liukastusainetta kondomin rikkoutumisen (jo pienen) riskin vähentämiseksi: jos emättimessä on hieman kuivuutta, lateksi voi repeytyä tai vaurioitua tunkeutumisen aikana. hyvä intiimi liukaste vähentää emättimen kuivuutta tehden tunkeutumisen helpommaksi ja miellyttävämmäksi.

Mitä tapahtuu, jos laitan päälleni kaksi kondomia?

Useamman kuin yhden kondomin käyttö ei vähennä riskejä, vaan päinvastoin lisää niitä. Itse asiassa kahden kondomin välinen kitka voi johtaa helpommin rikkoutumiseen.

Missä säilyttää kondomeja kesällä?

Siksi kielletty turvallisten paikkojen listalta: auton tai skootterin kojelauta, varsinkin kesällä (korkeat lämpötilat voivat pilata kondomin). Valitse sen sijaan viileisiin ja kuiviin paikkoihin, kuten pöytälaatikkoon, vaatekaappiin tai kukkaroon.

Mihin piilottaa kondomit talossa?

Vanha rahapaja, meikkilaukku, käyttämätön korurasia tai kukkaro ovat kaikki täydellisiä piilopaikkoja. Tämän menetelmän haittapuoli on, että jos joku kaipaa minttua tai tarvitsee kolikon, hän saattaa löytää kondomeja.

Mitä tapahtuu, jos kondomit pysyvät lämpiminä?

Sielläkin, varsinkin kesällä, korkeat lämpötilat voivat vahingoittaa sitä, jolloin se rikkoutuu helposti käytön aikana. Siksi on tärkeää säilyttää kondomit aina huolellisesti ja välttää niiden altistamista korkeille lämpötiloille tai toistuvalle hankaukselle.

Paljonko Durex-laatikko maksaa?

Vertaa 704 tarjousta Durex Condom 6 Pack -pakkaukselle alkaen 2,47 € Kondomit luonnonkumilateksista, silikonipohjaisella liukasteella. Nopea ja helppo pukea päälle innovatiivisen helppokäyttöisen muodon ansiosta.

Paljonko Settebello maksaa?

Durex Settebello Classico hintaan 1,77 € (tänään) | Parhaat hinnat ja tarjoukset idealossa.

Miksi kondomi hajoaa usein?

Mitä tapahtuu, jos et purista ilmaa tuohon tilaan, voit säästää ilmaa peniksen välissä tuossa kuplassa ja kun ejakulat kondomi voi rikkoutua ilman paineesta.

Kuinka usein voit tulla kondomilla?

Seksin jälkeen monet parit ihmettelevät, voidaanko kondomia käyttää kahdesti. Vastaus on selvästi ei. On aina hyödyllistä käyttää uutta kondomia toisen yhdynnässä, sillä kondomi voi epäonnistua ja johtaa ei-toivottuun raskauteen.

Mikä on todennäköisyys, että kondomi rikkoutuu?

Se on edelleen erinomainen ehkäisymenetelmä. Vaikka 3-7 prosentissa tapauksista se voi epäonnistua: yleisin syy on sopimaton käyttö.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.