Hyvin yksinkertaista: tilaa vain sivustot, jotka ilmoittavat säännöllisesti testauskampanjoista, ja lähetä hakemuksesi sinua kiinnostaviin projekteihin.

Ilmaiset tuotteet yrityksiltä: osallistuva markkinointi

 1. Wish Club (Wish-lehti)
 2. Trend.
 3. Sisäpiiriläiset.
 4. Mielipide malli.
 5. Philips Testeri.
 6. Test Corner Garnier.

Kuinka saada ilmaisia ​​näytteitä yrityksiltä?

The Insiders on alusta, jonka avulla voit saada kuuluisien tuotemerkkien käynnistämien kampanjoiden kautta tuotteita testattavaksi vastineeksi joistakin myynninedistämistoimista. Arvoltaan vähäisissä tavaroissa (esim. elintarvikkeet tai eläintarvikkeet) on mahdollista säilyttää testattu tuote ilman senttiäkään.

Kuinka tulla testaajaksi Instagramissa?

Tässä on seuraavat vaiheet:

 1. Avaa PlayStore.
 2. Etsi Instagram-sovellus. Jos et ole asentanut sovellusta, asenna se. Jos sinulla on jo sovellus asennettuna, noudata seuraavia ohjeita.
 3. Vieritä alas ja löydät sanat «Instagram Beta Tester Program»
 4. Napsauta «Liity»
 5. Odota muutama tunti, kunnes saat vahvistuksen.

Kuinka saada tuotteita arvostelua varten?

Ensimmäinen mahdollisuus saada ilmaisia ​​tuotteita arvioita varten on Amazon Product Sampling. Tämän Amazonin itsensä järjestämän ohjelman kautta voit vastaanottaa ilmaisia ​​näytteitä maksamatta senttiäkään.

Kuinka tulla tuotetestaajaksi?

Kuinka tulla meikki- ja kosmetiikan testaajaksi? Tilaa vain verkkosivustot, jotka tarjoavat «testauskampanjoita» ja hae aina, kun sinua kiinnostava ilmainen tuotekokeilu on saatavilla.

Etsi 32 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka tulla Ferreron testaajaksi?

Täytä ilmoittautumislomake kaikilla vaadituilla profilointitiedoilla ja tarkista, että olet syöttänyt sähköpostiosoitteen oikein. Kaikkien osallistujien joukosta valitaan onnekkaat voittajat, jotka saavat Nutella B-Ready -pakkauksesta ilmaisia ​​Nutella-tuotteita.

Kuinka tulla Garnier-testeriksi?

Mene aloitteelle omistetulle verkkosivustolle, rekisteröidy tai kirjaudu sisään ja täytä kyselylomake: jos sinut valitaan 600 onnekkaan testaajan joukosta, saat ilmaiseksi hiustyyppillesi sopivan Garnier Hair Food -sarjan!

Kuinka tehdä ostoksia Amazonissa ilmaiseksi?

Tärkeintä on muodostaa yhteys ja rekisteröityä Testzon.com-sivustolle, jolla on kumppanuus Amazonin kanssa ja jonka avulla voit saada tuotteita ilmaiseksi tai melkein ilman edes toimituskuluja.

Kuinka tarkistaa Amazon-arvostelut?

Ensimmäinen asia, joka kannattaa katsoa saadaksesi käsityksen Amazon-arvostelun luotettavuudesta, on oranssi teksti «Verified shopping», joka näkyy vain niiden käyttäjien kirjoittamien arvostelujen vieressä, jotka ovat todella ostaneet kyseisen tuotteen alustalta.

Miten Test Zone toimii?

Kuinka se toimii: pyydä ilmainen tai alennettu tuote. Jotkut tuotteet ovat alennettuja, kun taas toiset ovat täysin ilmaisia. Tuotekuvien vieressä on sininen ja punainen piste.

Kuinka tulla Adidaksen testaajaksi?

Mene vain sivulle, kirjaudu sisään tai rekisteröidy ilmaiseksi Trybessä. Sitten riittää, että lähetät ehdokkuuden Adidas-projektiin ja toivomme, että sinut valitaan testaajaksi. Valitut testaajat saavat ilmaisen 10 euron arvoisen Zalando-setelin.

Kuinka saada Instagram-yritysten lähettämät tuotteet?

Voit yrittää hakea suoraan Instagramista: kirjoita sen brändin tai yrityksen nimi, jonka kanssa haluat tehdä yhteistyötä, seuraa heidän profiiliaan ja lähetä sitten heille suora viesti, jossa ilmaiset toiveesi kaupallisen yhteistyön aloittamisesta.

Kuinka tulla teknisten tuotteiden testaajaksi?

Ensimmäinen askel on ehdottomasti etsiä online-tuotteiden testausalustoja. Jos olet tilannut jommankumman näistä alustoista, kun olet hankkinut tuotteet, joita sinun on kokeiltava, noudata tarjolla olevia ohjeita ja jatka sitten asianmukaisen kyselyn tarkistamiseen tai täyttämiseen.

Kuinka vastaanottaa lahjoja yrityksiltä?

Hyvin yksinkertaista: tilaa vain sivustot, jotka ilmoittavat säännöllisesti testauskampanjoista, ja lähetä hakemuksesi sinua kiinnostaviin projekteihin.

Ilmaiset tuotteet yrityksiltä: osallistuva markkinointi

 1. Wish Club (Wish-lehti)
 2. Trend.
 3. Sisäpiiriläiset.
 4. Mielipide malli.
 5. Philips Testeri.
 6. Test Corner Garnier.

Kuinka saada ilmaisia ​​tuotteita arvioitavaksi?

Yksi tapa saada ilmaisia ​​tuotteita testattavaksi on varmasti Amazon Vine, Amazon-ohjelma, jonka avulla luotetuimmat arvioijat voivat saada kaikenlaisia ​​tuotteita testattavaksi ja arvioitavaksi.

Kuinka saada ilmaisia ​​Sephora-näytteitä?

Aina kun tilaat verkossa Sephoralta, saat myös ilmaisia ​​kauneusnäytteitä. Voit valita tilauksen yhteydessä 3 ilmaista näytettä, jotka sisältävät tuoksu-, ihonhoito- ja meikkinäytteitä. Joskus tiettyjen kampanjoiden aikana voit saada jopa enemmän ilmaisia ​​näytteitä.

Kuinka kauan Amazonilla kestää arvioinnin hyväksyminen?

Napsauta «Lähetä arvostelu» -painiketta.

Arvostelusi hyväksyminen voi kestää jopa 48 tuntia. Jos sitä ei hyväksytä noin 3 päivän kuluttua, voit pyytää tarkistusta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen review-appeals@amazon.com, jossa on profiililinkkisi ja tilausnumerosi.

Miksi Amazon ei julkaise arvosteluja?

Amazon poistaa arvostelut, kun se uskoo niiden olevan «puoluellisia» eli sinuun jollain tavalla yhteydessä olevien ihmisten jättämiä.

Kuinka tarkistaa, ovatko arvostelut totta?

Kuinka tunnistaa väärennetyt arvostelut?

 1. Tarkista aina arvostelujen määrä: jos se on korkea, on todennäköisempää, että keskimääräinen pistemäärä on luotettava;
 2. Katsokaa katsauksen viimeistä julkaisupäivää: jos mielipiteiden syöttö on ajan tasalla, se tarkoittaa, että lähde voi olla luotettava;

Kuinka ostat Amazonista?

Jatka ostamista

 1. Valitse Jatka kassalle.
 2. Kirjaudu pyydettäessä tilillesi tai luo uusi tili, jos tämä on ensimmäinen tilauksesi.
 3. Anna toimitusosoite.
 4. Valitse toimitustapa. …
 5. Anna maksutietosi.
 6. Tarkista tilauksesi tiedot. …
 7. Valitse Osta nyt.

Mitä testaajaksi ryhtyminen tarkoittaa?

Mitä tuotelinjan testaajaksi tuleminen tarkoittaa? Testaajan roolia hoitava joutuu yleensä arvioimaan ja testaamaan tiettyä tuotetta: kosmetiikka, ruoka, videopelit, elektroniikkatuotteet ja monet muut ovat esimerkkejä, joita voin antaa.

Kuinka tulla L’Oréalin testaajaksi?

Näin pääset L’Oreal Paris My Mascara -testeriksi

Klikkaa tästä, rekisteröidy tai kirjaudu sisään ja, jos profiilisi on valittu, hae testaajaksi: jos sinut valitaan, saat 4 uutta My Mascara -sarjan ripsiväriä kokeiltavaksi ja arvioitavaksi!

Kuinka tulla Amazon-tuotteiden testaajaksi?

Itse asiassa on hyödyllistä tietää, että Amazon Vine -ohjelmaan osallistuneet myyjät eivät ole yhteydessä Vine Voicesin eivätkä heillä ole vaikutusta tuotearvosteluihin.

Kuinka tulla kerman testaajaksi?

Tilaa vain alla luetellut eri sivustot, jotka käsittelevät testaajien rekrytointia, jotta voit hakea testaajaksi yksittäisiin saatavilla oleviin hankkeisiin, jotka liittyvät yleensä suuriin brändeihin, kuten Nivea, Biotherm, Fructis, L’Oreal, Garnier, Lancome, YSL, Vichy. , Bourjois, Revlon, Bionike, Max Factor ja monet muut, …

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.