– Tim-valitukset puhelimitse Helpoin tapa ilmoittaa karhunpalveluksesta tai ongelmasta on tehdä Tim-valitus soittamalla puhelinkeskukseen numeroon 187 (kiinteät käyttäjät), numeroon 119 (matkapuhelinnumerot), numeroon 191 (ammattilaiset ja haltijat). alv-numeroista) tai 800 191 101 (keskikokoiset ja suuret yritykset).

Kuinka ottaa yhteyttä Telecomiin valituksia varten?

Valituksessa on jäljitettävyyden varmistamiseksi aina ilmoitettava puhelinnumero. Lisäksi aina käytettävissä on www.tim.it-sivusto, jolta on mahdollista lähettää sähköpostia sekä Asiakaspalvelu 119 (johon saa yhteyttä matkapuhelimien ja lankapuhelimien kautta).

Kuinka tehdä valituksia kiinteälle TIM:lle karhunpalveluksesta?

Ilmoituksen voi tehdä verkossa tai puhelimitse. Soitettava numero on 187, aktiivinen joka päivä klo 7.00-22.30. Yritysasiakkailla numero on 191 ja TIM-asiakkailla 119.

Kuinka kommunikoida kiinteän TIM:n kanssa?

187 ihmisistä koostuva luku.

Soita TIM:n 187-asiakaspalveluun ilmaiseksi, käytettävissä 7 päivää viikossa ja joka on omistettu ratkaisemaan kaikki tarpeesi.

Kuinka ilmoittaa TIM-linjan ongelmista?

Soita 187 tekniseen tukeen

 1. avain 1, jos olet Tim-asiakas.
 2. lankapuhelinnumerosi, televiestintävian aihe, jota seuraa avain (#)
 3. näppäin 2 ilmoittaaksesi tietoliikennelinjan tai modeemivian ja sitten. 1, avata heti raportti. 2, puhua operaattorin kanssa.

Etsi 19 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka voin puhua 187-operaattorille?

Puhuaksesi live-operaattorin kanssa, soita 187 puhelimellasi tai älypuhelimesi valitsimella. Kuuntele sitten palvelun tervetuloviesti ja paina teknistä apua vastaavaa painiketta, joka kirjoitushetkellä on numero 4.

Kuinka puhua toisen esimiehen TIM-operaattorille?

Voit puhua toisen operaattorin TIM-operaattorille soittamalla seuraaviin numeroihin: 187: numero, josta saa apua kiinteässä verkossa, puhelu on ilmainen; 339 9119119: numero, josta saa apua matkapuhelinverkossa, puhelu on maksullinen.

Kuinka puhua TIM 2021 -operaattorille?

Puhuaksesi TIM-matkapuhelinoperaattorin kanssa ja saadaksesi erilaisia ​​tietoja ja/tai pyytääksesi apua, voit soittaa numeroon 119. Palvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa ja on ilmainen kaikille TIM-asiakkaille Italiasta soitetuissa puheluissa sekä matkapuhelimista. kuin lankapuhelimesta.

Kuinka voin puhua TIM 191 -operaattorille?

Ota yhteyttä yritysasiakaspalveluun maksutta numeroon 191 (ammattilaiset ja arvonlisäverovelvolliset) tai 800 191 101 (keskisuuret ja suuret yritykset): operaattorimme tarjoavat sinulle tietoa ja apua 24 tuntia vuorokaudessa.

Kuinka lähettää valituskirje Timille?

Voit lähettää valituksen Tim – Telecomille seuraavasti:

 1. Pec osoitteessa telecomitalia@pec.telecomitalia.it.
 2. Faksi numeroon 800 000 187 kiinteän verkon yksityishenkilöt, 800 600 119 matkapuhelinliittymän yksityishenkilöt ja 800 000 191 yritysasiakkaat.
 3. Rekisteröity A/R osoitteisiin:

Kuinka tehdä valitus Timille sähköpostitse?

Lisäksi yritykseen voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen caring @ servizioclienti @ telecomitalia.it. Mobiilitarjouksen valinnut asiakkaat voivat lähettää viestin Tim Telecomille osoitteeseen 119@telecomitalia.it tai varmennettuun sähköpostiosoitteeseen telecomitalia@pec.telecomitalia.it.

Kuinka vaatia vahingonkorvausta Timolta?

Katsotaan miten Telecomilta voi pyytää vahingonkorvausta karhun sattuessa.

Hakemuksen voi esittää:

 1. käsin kuitilla;
 2. kirjatulla kirjeellä, jossa on vastaanottotodistus;
 3. faksilla;
 4. varmennetulla sähköpostilla;
 5. verkossa toimivaltaisen Co.Re.Comin verkkosivuston kautta.

Kuinka lähettää varmennettu sähköposti Telecomille?

PEC Telecom italia: telecomitalia@pec.telecomitalia.it. PEC Tim. Sertifioitu sähköpostiosoite: telecomitalia@pec.telecomitalia.it. PEC Tiscali: tiscali@legalmail.it.

Kuka on numero 119?

Ympäri vuorokauden toimiva maksuton numero 119 on omistettu TIM-asiakasavulle ja muun muassa ilmoittaa asiakkaalle SIM-kortin jäljellä olevan saldon määrästä.

Mitä varten 191 on tarkoitettu?

TIM:n ilmainen ammattilaisille tarkoitettu teleyritysnumero on 191. 191, teleyritysnumero, tarjoaa selitykset ja asiakaspalvelun kaikille niille, jotka tarvitsevat yhteyden TIM 191 tekniseen tukeen. Palvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa sekä Italiassa että ulkomailla (+ 39 3344191).

Kuinka voin puhua operaattorin kanssa?

Puhelimella: soita numeroon 190 ja odota äänioppaan ohjeita. Tavallisesti näppäimien näppäinjärjestys on 1 (apua varten matkapuhelimessa), 4 (operaattorin tukemiseksi), 2 (tarjouksille osaamislinjalla) ja 2 (puhuaksesi operaattorin kanssa);

Kuinka puhua Vodafone-operaattorille ilman Tobia?

Pyydä tukea Vodafonelta nopein tapa soittaa Asiakaspalveluun numeroon 190. Palvelu on ilmainen soittamalla Vodafone-numerostasi ja on aktiivinen joka päivä klo 8.00-22.00. Klo 22.00-8.00 se on aktiivinen vain SIM-blokille tai varkauden tai katoamisen varalta.

Kuinka puhua Vodafonen TIM-operaattorille?

Jos sinun on esimerkiksi puhuttava Vodafonen TIM-operaattorin kanssa, voit soittaa numeroon 339 9119119 tariffisuunnitelmasi hinnalla, joka, jos se sisältää ”minuuttipaketin”, skaalaa ne puolestasi ilman lisäkustannuksia. , tarkista kaikki tarjouksesi ”alaviitteet”!

Kuinka saan selville TIM-jäännössaldon toisesta puhelimesta?

Jos mietit, onko mahdollista tietää TIM-hyvitys toiselta operaattorilta, olet iloinen, että vastaus on kyllä. Itse asiassa sen lisäksi, että käytät MyTIM-sovellusta ja tarkistat jäljellä olevan saldon TIM-verkkosivustolta, voit myös soittaa numeroon 3399119119.

Miksi en voi puhua TIM-operaattorille?

Jos sinulla on ongelmia tai epäilyksiä TIM-kiinteästä puhelinlinjastasi ja haluat ottaa yhteyttä kuuluisan operaattorin operaattoriin saadaksesi selvityksen asiasta, ota yhteyttä 187, TIM:n kiinteän puhelinpalvelun puhelinnumero.

Kuinka lähettää varmennettu sähköposti Wind Trelle?

Kuluttaja- ja ammattiasiakkaat voivat lähettää Wind Tre Infostrada -valituskirjeen osoitteessa: Rekisteröity A / R osoitteessa CD MILANO BAGGIO ADDRESS PO Box 159 20152 Milan (MI) PEC osoitteessa servizioclienti159@pec.windtre.it.

Mihin Telecom Italia -valitukset lähetetään?

Rekisteröity A/R osoitettu Tim Complaints Officelle, osoitteeseen: Telecom Italia SpA – Customer Assistance Service – Post Office Box 111 – 00054 Fiumicino (RM) – kiinteän verkon asiakkaille. Tim Asiakaspalvelu – P.O.Box 555 – 00054 Fiumicino (RM) – matkapuhelinlinjan yksityishenkilöille.

Kuinka lähettää varmennettua postia Gmailin avulla?

Jos haluamme lähettää PEC:n Gmailin kanssa, meidän on määritettävä se lähettämistä varten. Palataan ensimmäiseen ”tili ja tuonti” -näyttöön. Napsauta Lähetä viesti -osiossa ”Lisää toinen sähköpostiosoite”. Syötä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, muista valita ”Käsittele aliaksena” -ruutu.

Kuinka pyytää Fastwebiltä vahingonkorvausta?

Voit ottaa yhteyttä Fastwebin asiakaspalvelukeskukseen soittamalla ilmaiseen numeroon 192 193 Fastwebin kiinteästä tai mobiiliverkosta (aktiivinen 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa), jossa operaattori hoitaa pyynnön ja valituksen ja järjestää ratkaisun. heti ongelmasta.

Mitä tehdä, jos Tim ei korjaa vikaa?

Ja ainoa tapa tehdä valitus ongelman suhteellisella ratkaisulla on valitus, joka tehdään operaattorille Numerolle, jotta hän ilmoittaisi Timille vioista, jotka eivät tuota tuloksia: 187 kuluttajakäyttäjille.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.