Seuraa kylttejä «Pula / Pola» ja «Center / Centro» kääntyen vasemmalle. Noin 300 metrin jälkeen tulet liikennevaloihin: täällä tie jatkuu ilman, että sinun tarvitsee kiinnittää huomiota «sarjakuviin». Käänny vasemmalle ja jatka Pulaan suuntaan «Dragognan solan» (Kroatian raja) kautta, joka on noin 14 km päässä.

Kuinka päästä Istriaan maksamatta vinjettiä?

Kuinka päästä Istriaan ilman Slovenian vinjettiä

 1. Rabuiesen raja. …
 2. Mene Skofijeen, ohita liikennevalot ja saavu lyhyen laskeutumisen jälkeen liikenneympyrään, josta käänny 2. liittymästä (KELTAINEN TULI osoittaa Dekanin ja Koperiin). …
 3. Saapui risteykseen, seuraa Dekanin kylttejä (ei Triesteä sinisenä).

Kuinka maksaa moottoritiemaksu Kroatiassa?

Tietulli Kroatiassa maksetaan tietullipisteessä paikallisessa valuutassa, luottokorteilla tai jopa suoraan euroissa. Tietullipisteellä on aina edessäsi, vasemmalla tietullikopin ja puomin välissä näyttö, joka ilmoittaa maksettavan summan: kunaina ja euroina.

Kuinka maksat moottoritien Sloveniassa?

Maksu suoritetaan suoraan tietullipisteellä ja se voidaan suorittaa joko käteisellä tai sähköisellä telepassilla (ABC-järjestelmä) tai DARS-kortilla (Slovenian tasavallan moottoriteiden yhdistys).

Mistä ostaa Slovenian vinjettiä Kroatiassa?

Mistä ostaa Slovenian vinjetti

Voit ostaa tunnuksen erityisesti: Huoltoasemilta Solveniassa ja naapurimaissa (Itävalta, Kroatia, Italia ja Unkari). Italian ACI:ssä. Tupakkakaupat, baarit, lehtikioskit aina lähellä Slovenian rajaa.

Etsi 17 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mistä ostaa slovenialaista vinjettiä?

Mistä ostaa vinjetti tai vinjetti Sloveniaan? Myös Italiassa ja haluttaessa rajamaissa (Itävalta, Kroatia ja Unkari). Itse asiassa Slovenia-vinjettiä voi ostaa helposti huoltoasemilta tai ACI:sta, mutta myös lehtikioskista, baareista ja rajatupakkakaupoista.

Kuinka olla maksamatta moottoritiestä Sloveniassa?

Seuraa kylttejä «Pula / Pola» ja «Center / Centro» kääntyen vasemmalle. Noin 300 metrin jälkeen tulet liikennevaloihin: täällä tie jatkuu ilman, että sinun tarvitsee kiinnittää huomiota «sarjakuviin». Käänny vasemmalle ja jatka Pulaan suuntaan «Dragognan solan» (Kroatian raja) kautta, joka on noin 14 km päässä.

Mistä ostaa tarran?

Italiassa sen voi kuitenkin ostaa osoitteesta:

 • tullitoimipaikat tai moottoritien huoltoasemat lähellä rajaa;
 • ACI (Automobile Club d’Italia) toimistot.

Kuinka maksaa Sloveniassa?

Muista, että voit maksaa sekä käteisellä eurolla että luotto-/pankkikortilla. Hyväksytyt piirit ovat kansainvälisiä, kuten American Express, Visa, Mastercard ja Maestro.

Paljonko Sveitsin vinjetti maksaa?

Jos Sveitsin moottoritien vinjetti ostetaan paikalliselta, se maksaa 40 frangia. Jos taas sveitsiläinen vinjetti ostetaan Italiasta, se maksaa hieman enemmän, tällä hetkellä 38,50 € useimmissa valtuutetuissa myyntipisteissä.

Kuinka olla maksamatta Slovenian vinjettiä Kroatiasta?

PALAUTUS = Kroatiasta Italiaan maksamatta Slovenian vinjettiä. Ylitettyäsi rajan (tullin kanssa) Slovenian ja Kroatian välillä lähellä Dragonjaa, aja 14 km ja kun astut Koperiin / Capodistriaan, mene suoraan ensimmäiselle liikenneympyrään (toinen uloskäynti).

Kuinka aktivoida kansainvälinen Telepass?

Ne, jotka ovat jo Telepass-asiakkaita, pääsevät palveluun välittömästi perhesopimuksensa perusteella ottamalla yhteyttä moottoritien «Punto Blu» -palveluun saadakseen uuden eurooppalaisen laitteen. Uusille asiakkaille, allekirjoita Telepass Family -sopimus yhdessä aktivoinnin kanssa, jotta voit pyytää eurooppalaista laitetta.

Miten ei voi maksaa moottoritiestä?

Jos tietullia ei ole maksettu, Autostrade per l’Italia tarjoaa autoilijoille erilaisia ​​tapoja maksaa velka: verkossa, SisalPay-pisteissä (baarit, tupakkakaupat, lehtikioski), PuntoBlu – Telepass Self Service 24h ja pankkisiirto.

Kuinka välttää tietullit?

Mukauta reittiä

 1. Vältä maksullisia teitä, moottoriteitä ja lauttoja.

 2. Vältä korkean riskin alueita.

 3. Valitse ajoneuvotyyppi.
 4. Navigoi alueilla, joilla on vuorottelevat liikennekilvet.
 5. Navigoi saastumisenestotarralla.
 6. Saavuta määränpää moottoritiekortilla ja tarroilla.

Mitä rahaa käytetään Sloveniassa?

1. tammikuuta 2007 taaleri korvattiin eurolla; Slovenia lyö omia kolikoitaan (Slovenian eurokolikoita), kuten kaikki muut euroalueen maat. Taaleri lakkasi olemasta laillinen maksuväline 14. tammikuuta 2007. Muuntokurssi oli 239 640 tolaria per 1 euro. ISO 4217 -koodi oli SIT.

Paljonko vinjetti maksaa?

7 päivää – 55 euroa; 30 päivää – 121 euroa; 90 päivää – 345 euroa; 12 kuukautta – 1 210 euroa.

Mistä voi ostaa Sveitsin moottoritien vinjetin?

Postiennakko voidaan ostaa osoitteesta:

 • postitoimistot.
 • huoltoasemia.
 • autotallit.
 • Swiss Touring Clubin (TCS) virastot
 • kantonin tieliikennetoimistot.

Mistä voi ostaa Sveitsin vinjettiä?

Mutta mistä ostat sen, kuinka paljon se maksaa ja kuinka kauan tämä merkki kestää? Tämän jälkeen Sveitsin moottoritien vinjetin voi ostaa tullista, Sveitsin huoltoasemilta ja postitoimistoista sekä joistakin ACI:n lähetystöistä Italiassa.

Mistä voi ostaa Itävallan vinjetin?

Liput ovat myynnissä osoitteessa:

 • Austrian Automobile Clubin (OeAMTC, ARBO) toimistot;
 • huoltoasemat (myös kaupungissa tai moottoriteiden risteyksissä);
 • moottoriteiden A9, A10, A11, A13, S 16 tiemaksupisteet;
 • Brennerin moottoritien raja;
 • tupakkakaupassa.

Kuinka tarkistaa vinjetti Sloveniassa?

Miten poliisi tarkastaa sarjakuvat? Slovenian poliisi ei koskaan tarkista sarjakuvia ennen kuin pääset ensimmäiseen Sloveniassa sijaitsevaan myyntipisteeseen. Tarkastukset voivat olla lähellä rajaa, mutta vain poistuttaessa Sloveniasta.

Kuinka maksaa moottoritiestä Serbiassa?

Maksu käteisellä tai luottokortilla

Tietulli voidaan maksaa dinaareina tai euroina. On myös mahdollista maksaa luottokortilla, Master Card, Maestro, Visa, American Express tai Diners-kortit hyväksytään.

Kuinka hyökätä Sloveniaan -tarra?

Tarra tulee kiinnittää suojakalvon poistamisen jälkeen ajoneuvon tuulilasin sisäpuolelle (moottoripyörissä suoraan ajoneuvoon) siten, että se näkyy ulkopuolelta. Tarraa ei voi käyttää uudelleen poistamalla se yhdestä ajoneuvosta ja liimaamalla se toiseen.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.