Vuonna 2015, 72-vuotiaana, tohtori Pol työskenteli vielä lähes päivittäin. Sunnuntaisin hän käy vaimonsa kanssa kirkossa, jossa joskus jopa pieni osa jumalanpalveluksesta puhuu. Hätätilanteessa klinikalle pääsee joskus myös sulkemisajan jälkeen ja poikkeustapauksissa voidaan soittaa kotiin.

Kuinka paljon käynti tohtori Polin luona maksaa?

Jos kissa joutuu tekemään röntgen- tai ultraäänitutkimukset, palvelu maksaa ehdottomasti enemmän. Sama koskee huumeita. Jos taas puhutaan normaalista rutiinikäynnistä, käynnistä, jossa katsotaan onko kaikki kunnossa, niin hinta on noin 30 euroa.

Missä tohtori Pol asuu?

Jan Pol johtaa eläinklinikkaa Weidmanissa Michiganissa vaimonsa Dianen ja poikansa Charlesin kanssa. Sarja seuraa dr.

Kuka nimitti tohtori Poliksi?

THE WORLD OF DOUBLES – FABRIZIO TEMPERININ sivu.

Kuka tuplaa Wallace Shawnin?

italialaiset ääninäyttelijät. Hänen elokuviensa italialaisissa versioissa Wallace Shawnin ääninäyttelijänä oli Giorgio Lopez elokuvassa I Robinson (ep.

Etsi 36 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuka on suurin italialainen ääninäyttelijä?

Nuorten lupausten ja arvostettujen vahvistusten joukossa tässä on sijoituksemme 25 parhaan italialaisen ääninäyttelijän joukossa.

  • FRANCESCO PANNOFINO. …
  • LUCA WARD. …
  • RICCARDO ROSSI. …
  • ANGELO MAGGI. …
  • MÄNTY OPETTA. …
  • DOMITILLA D’AMICO. …
  • GIUPPY IZZO. …
  • CHRISTIAN IANSANTE.

Kuka on Al Pacinon ääni?

Ferruccio Amendola, italialaisen elokuvan tunnetuin ja tunnetuin ääninäyttelijä, on nimittänyt Hollywoodin hirviöitä: Robert De Niro, Al Pacino, Dustin Hoffman, Sylvester Stallone, Bill Cosby, Maurizio Arena ja Tomas Milian.

Mikä on paras jälkiäänitys?

Italialainen jälkiäänitys on kuuluisa erittäin korkeasta laadustaan, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa, mutta saksalainen ei ole vähempää. Itse asiassa jopa Saksassa sekä elokuvateattereissa että televisio-ohjelmissa olevat elokuvat on äänitetty. Saksalainen jälkiäänityskoulu on melkein yhtä kuuluisa kuin italialainen.

Kuka on Robert De Niron ääni?

Stefano De Sando – Wikipedia.

Kuinka rikas Robert De Niro on?

Amerikkalaisen näyttelijän nettovarallisuuden arvioidaan olevan 275 miljoonaa dollaria.

Kuinka vanha on Robert De Niro ja kuinka pitkä hän on?

Amerikkalainen näyttelijä, ohjaaja ja elokuvatuottaja, jolla on Italian kansalaisuus, syntyi New Yorkissa 17. elokuuta 1943 Leijonan horoskooppimerkin alla, on metrin ja seitsemänkymmentäseitsemän senttimetriä pitkä, painon ulkopuolella ja hänellä on ruskeat silmät ja harmaat hiukset.

Miksi italialainen jälkiäänitys on paras?

Tästä syystä italialainen jälkiäänitys tuntuu sinusta parhaimmalta: kun ihminen kuulee äidinkielensä, puheen painoarvo on tärkeämpi kuin vieraan kielen kuuleminen, koska siihen liittyvä muistiinmuistutus on vahvempi.

Kuka äänesti Maurizio-turskaa?

Vuonna 2019 hän äänittää näyttelijä Zachary Leviä (joka oli aiemmin esiintynyt televisiosarjassa The Fantastic Mrs. Maisel) Shazamin roolissa, homonyymisen DC Extended Universe -elokuvan päähenkilön roolissa ja lainaa äänensä myös David Castañedalle roolissa. Diego Hargreeves / numero kaksi TV-sarjassa …

Miten sinusta tulee ääninäyttelijä?

Ääninäyttelijäksi tuleminen edellyttää siksi ennen kaikkea hyviä näyttelijöitä. Toimimaan oppiminen on siis yhdessä sanan opiskelun kanssa parasta, mitä voit tehdä, kun haluat kulkea tällä polulla, jonka vaikeudet jäävät liian usein huomioimatta niitä, jotka haluavat kokeilla.

Kuka on Rockyn ääni?

Elokuvan jälkiäänityksen ohjasi Gigi Proietti, joka myös äänesti Sylvester Stallonea. Myöhemmin Ferruccio Amendolasta tulee hänen tavallinen ääninäyttelijänsä.

Kuka soittaa Rockyn äänen?

GIGI PROIETTI JA ROCKYN ÄÄNI.

Kuka antoi äänen Topo Gigiolle?

(ANSA) – PALERMO, 4. helmikuuta – Hän palasi kotimaahansa Santo Stefano di Brigaan (Messina) monien Milanon vuosien jälkeen. Nyt Topo Gigion historiallinen ääni Peppino Mazzullo täyttää pian 90 vuotta (hän ​​täyttää sen 6. kesäkuuta).

Kuka tuplaa tri Nowzaradanin?

Osa tohtori Nowzaradanin italialaisesta maineesta johtuu myös ääninäyttelijän äänestä, joka on tehnyt hänestä erehtymättömän, flegmaattisen, mutta lujan suosituksissaan. Häntä jälkiäänittää näyttelijä Giorgio Lopez, Massimon veli.

Kuka äänesti Amendolaa?

Näyttelijä, mutta ennen kaikkea ääninäyttelijä ja jälkiäänitysohjaaja, ala, jolla hän oli ehdoton mestari. On monia hahmoja, joille hän on lainannut erehtymättömän äänensä. Robert De Nirosta Al Pacinoon, kulkeen Dustin Hoffmanin ja Sylvester Stallonen läpi, unohtamatta Tomas Miliania.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.