Barbara Palombelli on italialainen toimittaja, TV-juontaja ja radiojuontaja.

Kuinka monta adoptoitua lasta Palombellilla on?

Barbara Palombelli, jotka ovat Giorgion lisäksi adoptoituja lapsia: Francisco, Serena ja Monica. Barbara Palombelli ja Francesco Rutelli ovat neljän lapsen vanhempia, joista kolme adoptoitiin: Francisco, joka saapui vuonna 1993, jota seurasivat vuonna 2000 Serena ja Monica. Nykyään ne ovat kaikki suuria ja itsenäisiä.

Millainen koulutus Barbara Palombellilla on?

Valmistui modernista kirjallisuudesta vuonna 1977, hän aloitti journalistisen uran työskennellen Radio2:ssa; 1980-luvun alussa hän kirjoitti L’Europeoon (jonka hän oli parlamentin toimittaja) ja Il Giornalelle, ennen kuin hän toimi Panoraman apulaistoimittajana (1986-88).

Mikä on Palombellin aviomiehen nimi?

Yksityiselämä. Vuonna 1982 hän meni naimisiin poliitikon Francesco Rutellin kanssa; heidän poikansa Giorgio syntyi parista. Heillä on myös kolme adoptoitua lasta: Serena, Francisco ja Monica.

Mitä Rutellin poika tekee?

Hyvä veri ei valehtele ja seuraa siten äidin jäljittämää polkua. Giorgio Rutelli, Margheritan entisen johtajan ja toimittaja Barbara Palombellin poika, työskentelee myös median parissa ja on pyörittänyt nettilehteä formiche.net kymmenen kuukauden ajan.

Etsi 35 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka monta lastenlasta Palombellilla on?

Nykyään juontaja ja miehensä elävät elämää täynnä iloa, joka on tehty rakkaudesta ja heidän elämänsä valtaaneiden lastenlasten saapumisesta, kuten hän itse julisti Verissimolle: «Minulla on kaksi ihanaa lastenlasta, puolitoistavuotias ja toinen seitsemän.

Mikä on Francesco Rutellin vaimon nimi?

Hän on ollut naimisissa toimittaja Barbara Palombellin kanssa vuodesta 1982 siviiliseremoniassa, jonka kanssa hänellä oli poika. Myöhemmin pari adoptoi kolme muuta lasta. Huhtikuussa 1995 Rutelli ja Palombelli juhlivat jälleen häitään, tällä kertaa uskonnollisella rituaalilla, jota toimi kardinaali Achille Silvestrini.

Kuinka vanha on Veronica Gentili?

Veronica Gentili on italialainen toimittaja, TV-juontaja ja näyttelijä, jolla on suuri lahjakkuus ja paljon seuraajia. Hän on 39-vuotias ja syntyi Roomassa taidemaalari Netta Vespignanin, taidemaalari Renzon entisen vaimon tyttärenä.

Kuka oli Francesco Rutellin isoisä?

Mario Rutellin ruumis on haudattu Rutellin perheen kappeliin, joka sijaitsee Santo Spiriton hautausmaalla (entinen Sant’Orsolan hautausmaa) Palermossa. Kuvanveistäjä oli yrittäjän ja urheilupäällikön Renzo Barberan isoisä ja italialaisen poliitikon Francesco Rutellin isoisä.

Kuka on Veronica Gentilin isä?

Roomassa vuonna 1982 syntynyt hän on taidemaalari Netta Vespignanin, taidemaalari Renzon entisen vaimon tytär.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *