Paola Pitti, Paola Piretin taiteilijanimi, on italialainen näyttelijä ja malli. Hänet tunnetaan pääasiassa Lancio-kustantajan valokuvaromaanien tulkkina varsinkin 1970-luvulla. Hänellä oli myös joitain elokuvakokemuksia

Kuinka vanha on Marina Coffa?

Pitkän sairauden päätteeksi hän kuoli 8.3.2011 59-vuotiaana.

Kuinka vanha on MAX Delys?

Max Christian Delys (Cannes, 11. heinäkuuta 1951 – Cannes, 31. toukokuuta 1993) oli ranskalainen näyttelijä. Hänet muistetaan parhaiten valokuvaromaanien tulkkina.

Mitä tapahtui valokuvaromaanien näyttelijä Katiuscialle?

Teini-ikäisenä näyttelijä oli saavuttanut valtavan suosion. Nykyään Katiusciaa ei kuitenkaan enää ole: «Hän on edelleen olemassa ihmisten sydämissä ja mielissä, mutta minussa hän on ollut kuollut vuosia», Spy tunnustaa nyt 62-vuotias näyttelijä.

Mitä tapahtui Ornella Mutin siskolle?

Ornella Muti, 66, jonka sisar Claudia Rivelli, 71, pidätettiin osana laajaa ns. «raiskaushuumeen» salakuljetusta koskevaa tutkintaa, uskoo joillekin ystävilleen mielipiteensä hänen perheeseensä liittyvästä lakiasiasta.

Etsi 18 aiheeseen liittyvää kysymystä

Miten tänään katiuscia?

Katiuscia elää tänään tekee toreja, myy antiikkia ympäri Italiaa. Hänellä ei ole enää «se erittäin mukavaa ullakkoa Cassialla» tai Fregenen huvilaa, taloja, jotka on myyty «välttämättömästä syystä, rahasta».

Mitä nimi katiuscia tarkoittaa?

Etymologia KATIUSCIA

Heprealaista alkuperää olevan Katariina nimen venäläinen variantti ja deminutiivi, jonka merkitys on «puhdas», termistä kataòs.

Kuinka vanha on Michela ROC?

Hän kuoli vakavaan sairauteen vuonna 2013 71-vuotiaana.

Kuka on Franco Gasparrin vaimo?

Hänellä oli kaksi tytärtä, jotka syntyivät avioliitosta Stella Macallèn kanssa, Stella – nimeltään Stellina – ja Luna, jotka syntyivät vastaavasti vuonna 1975 ja 1978.

Missä Ornella Muti asuu tällä hetkellä?

Ornella Muti ja hänen tyttärensä ovat asuneet jo jonkin aikaa Lermassa, Alessandrian maakunnassa. Äiti ja tytär asuvat eräänlaisessa maalaisluostarissa. Se on valtava vehreyden ja luonnon ympäröimä rakennelma.

Mitä tapahtui kaikille Launch-valokuvaromaanien näyttelijöille?

FOTOROMANZI:n loisto katosi ennenaikaisesti

  • Franco Gasparri – (1948/1999) Katso nyt.
  • Max Delys – (1951/1983) Katso nyt.
  • Marie Antoinette – (1955/1986) Katso nyt.
  • Marina Coffa – (1951/2011) Katso nyt.
  • Frank O’Neal – (1949/1980) Katso nyt.
  • Luciano Francioli – (1932/2014) Katso nyt.

Kuinka vanha on Riccardo Bonacchi?

Tiedämme, että hän syntyi 3. joulukuuta 1957 ja että hän esiintyi ensimmäistä kertaa valokuvaromaaneissa vuonna 1979 Jaques Douglasissa… ensimmäinen pitkästä sarjasta, kun otetaan huomioon, että hänen viimeinen esiintymisensä juontaa juurensa vuodelle 1992 noin 378 valokuvaromaanin kanssa. 333 joista päähenkilönä.

Kuka teki valokuvaromaaneja?

Valokuvaromaanit ovat täysin italialainen keksintö; niemimaalla esiintymisen jälkeen niitä jäljiteltiin espanjalais-amerikkalaisissa maissa ja Brasiliassa. Valokuvaromaanin genren tekijä on jaettu Cesare Zavattinin ja Damiano Damianin kesken.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.