Varataksesi paikkasi Sirolon ilmaisilla rannoilla sinun on noudatettava joitain parametreja:

 1. Rekisteröidy ibeach-alustalle ibeach.it-sivuston kautta tai Android- tai IOS-sovelluksen kautta.
 2. Jos asut Sirolossa, voit varata 48 tuntia etukäteen tarkistamalla verotunnuksesi varauksen yhteydessä.

Kuinka varata Coneron ilmaisia ​​rantoja?

Numerot, joihin voi soittaa maanantaista 14. kesäkuuta alkaen: 320 2841150 ja 320 2933327. Kunta muistuttaa, että I Beach toimii tänä vuonna yhtenäisenä alustana, jota hallinnoi Riviera del Conero -yhdistys ja joka on käytettävissä kuntien, joiden on tehtävä varauksia ilmaiseksi. rannat.

Miten pääset Sassi Nerin rannalle?

Missä se on ja miten Sassi Nerin rannalle pääsee

Pääset sinne jalkaisin Sirolosta, juuri Parco della Repubblicasta. Sinun on seurattava pääkatua, kunnes saavutat panoraamapisteen, josta näet Monte Coneron ja mustien kivien rannan.

Kuinka tehdä varaus Mezzavallessa?

Varausapu numeroissa 320 2841150 ja 320 2933327 toimii klo 8-18. Sovelluksen avulla voi varauksen lisäksi tarkistaa Anconan kahden rannan parkkipaikkojen saatavuuden reaaliajassa.

Miten pääset Sirolo Beachille?

Rannalle pääsee kahta polkua: vihjailevin ja kaunein on polku numero 304, joka alkaa Via Giuliettilta, kulkee Parco della Repubblican läpi ja seuraa oikealle osoittavaa suuntaa, joka osoittaa tien alkua. polku.

Etsi 45 aiheeseen liittyvää kysymystä

Miten pääset lääkärin rannalle?

Tohtorin ranta, miten sinne pääsee

San Teodorosta on käännyttävä SS 125 -tietä itään Sardiniaan kohti Olbiaa. Murta Marian liikenneympyrään saapuessa on käännyttävä oikealle ja noin 700 metrin jälkeen tulee Via Punzutu vasemmalle ja seurata tietä aina oikealle loppuun asti.

Kuinka pääset Coneron rannoille?

Rantatyyppi: kiviä ja soraa. Ajo-ohje: autolla, Strada Provinciale del Conero, suunta Portonovo; sitten kävellen kahta polkua pitkin, jotka laskeutuvat joenuoman sivuun, joista toinen on pidempi ja monimutkaisempi, toinen lyhyempi ja jyrkempi.

Kuinka varata rannat Numanassa?

Mene vain osoitteeseen ibeach.it ja valitse, varaatko rannan vai pysäköintipaikan. Jos valitset rannan, sinulla on käytettävissäsi erilaisia ​​alueita ja paikkakuntia (tällä hetkellä Marchesta löytyy Ancona, Sirolo, Numana, Civitanova Marche, Falconara Marittima, Senigallia, Porto Recanati ja Porto San Giorgio).

Kuinka pääsen Mezzavallen rannalle?

Päästäksesi Mezzavallen rannalle meritse, ainoa ratkaisu on vuokrata kanootti tai Sup Portonovon lahdelta ja noin puolen tunnin melon jälkeen saavut rannalle. Näkymä mereltä Conero-vuoren villiin viheralueisiin on ainutlaatuinen.

Kuinka päästä Portonovon rannalle?

Uimakauden aikana on bussiyhteys ylävirran parkkipaikalta Portonovon aukiolle ja päinvastoin. Tällä tavalla on mahdollista pysäköidä auto ylävirran parkkipaikalle ja mennä rannalle kätevällä bussikuljetuspalvelulla.

Miksi sitä kutsutaan Sassi Nerin rannaksi?

SASSI NERI: Se on saanut nimensä merenpohjansa tummista kivistä. Sinne pääsee kävellen San Michelen rannalta.

Miksi Sassi Nerin rantaa kutsutaan niin sanotuksi?

Tyypillinen nimi juontaa juurensa merenpohjassa olevista tummista lohkareista, jotka antavat merelle elegantteja koboltinsinisiä sävyjä. Jotkut näistä valtavista kivistä ovat jopa puoliksi upotettuja vesiin rannan edessä ja kaunistavat jo ennestään erittäin kaunista omaa maisemaa.

Miten pääset Due Sorelle -rannalle?

Ainoa tapa päästä Sirolossa sijaitsevaan Due Sorelleen on meritse. Ja juuri se tosiasia, ettei hän pääse sinne jalkaisin, on hänen onnensa. Kaksi kaksoiskiveä, joista on näkymät kirkkaille vesille, jotka hyväilevät Conero Rivieraa. Eikä mahdollisuutta päästä Conero-puiston suljetulle rannalle maateitse.

Kuinka tehdä varaus Ibeachista?

Puhelimella. Ne, joilla ei ole älypuhelinta, voivat varata puhelinnumeroiden kautta QR-koodin sijaan kunnan antamalla numerokoodilla. Numerot (saatavilla maanantaista perjantaihin; 9-13) ovat seuraavat: 071-222.2931-2833-2496.

Kuinka App Ibeach toimii?

Varaus on koko päivä, rantapyyhepaikka on voimassa kahdelle hengelle, joka onnistuu varaamaan paikan, joutuu odottamaan vähintään kolme päivää ennen kuin tekee uuden varauksen ja voi sitten mennä vapaalle rannalle Portonovoon ja Mezzavalleen tai lauantaina tai sunnuntaina.

Mitä rantoja nähdä Sirolossa?

Sirolon rannat

 • Urbanin ranta. Sirolon pitkä valkoisten kivien rivi alkaa Spiaggia Urbanista. …

 • San Michael. Urbani Beachin jälkeen löydät kauniin San Michelen rannan: myös tämä valkoinen ja tuoksuva on mukavat sateenvarjot ja ravintolat. …
 • Sassi Nerin uimaranta. …

 • Kahden sisaruksen ranta.

Kuinka päästä Mezzavallen rannalle kävellen?

Miten sinne pääsee

Merellä tai JALAN polun kautta. Juuri ennen Portonovon liikenneympyrää, jolle on ominaista pieni avoin tila, josta pääsee suoraan polulle. Polulla on useita rinteitä, joista osa on paljon jyrkempiä kuin toisella polulla ja päättyy aivan rannan keskelle.

Mihin pysäköidä päästäksesi Mezzavallen rannalle?

Auto: SP n. 1, joka yhdistää Anconan ja Sirolon Portonovon lahteen yhdistävän liikenneympyrän läheisyydessä, ilmainen pysäköinti merelle johtavan pienen tien sisäänkäynnissä tai runsaasti pysäköintitilaa lähellä Portonovon liikenneympyrää.

Mikä on Coneron kaunein ranta?

Conero Rivieran kauneimmat rannat

 • San Michele di Sirolon ranta.
 • Urbani-ranta Sirolossa – lastenranta.
 • Sassi Nerin ranta Sirolossa.
 • Kahden Sisaren ranta.
 • Fraten tai Numana Altan ranta.
 • Mezzavallen ranta Portonovossa.
 • Portonovon rannat.
 • Sirolo ja Numana.

Millainen meri on Conero Rivieralla?

Luonnonystävien suosimalle alueelle on ominaista hieno sora, upea sininen meri ja syvä merenpohja. Se on ilmainen ranta minimaalisilla palveluilla. Vaikeus päästä sinne tekee siitä sopimattoman perheille tai liikuntarajoitteisille henkilöille.

Missä yöpyä Conero Rivieralla?

 • Maré Sirolo bed and breakfast. 800 m merestä. …
 • Hotelli Relais Valcastagno. Sirolo. 3000 m merestä. …
 • B&B L’Operà Bed & Breakfast Sirolo. 1000….
 • Country House Novecamere Resort. Sirolo. 1000….
 • Huoneisto A Casa di Maria. Sirolo. 200….
 • B&B A Casa Mia. Sirolo. 1000….
 • Leirintäalue Reno Sirolo. 500….
 • B&B Casa Dolce Casa. Sirolo Bed & Breakfast. m merestä.

Millaisia ​​ovat Anconan rannat?

Anconan maakunnan pohjoisosan rannikolle on ominaista erittäin hieno, kultainen hiekka ja matalat vedet. … Tutustutaan yhdessä Anconan maakunnan rannikkoalueiden monimuotoisuuteen ja kauneimpiin rantoihin.

Kuinka päästä Cala Girgolun rannalle?

Venettä ei kuitenkaan tarvita: pääset Cala Girgoluun autolla San Teodoron keskustasta SS125-valtatiellä ja aja pohjoiseen noin 12 km, kunnes tulet risteykseen, jossa on rantakylttejä. Sieltä seuraa vain nuolia Cala Girgoluun; tien viimeinen osa on päällystämätön.

Kuinka paljon Due Sorelle -rannalle käynti maksaa?

Laivamatkan Spiaggia delle Due Sorelleen voi tehdä Numanan satamasta alkaen joka päivä klo 9.30, 10.30, 11.30, 14.30. Matkan hinta on 20 €, lapset vain 15 €.

Mistä nähdä auringonlasku Sirolossa?

Romanttinen auringonlasku – Kahden sisaren ranta

 • Eurooppa.
 • Marche.
 • Anconan maakunta.
 • Sirolo.

 • Sirolo – Tekemistä.

 • Kahden sisaruksen ranta.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.