Voit tehdä tämän kahdella tavalla: Numeerinen koodi: siirry osoitteeseen www.raiplay.it/associa tabletillasi/älypuhelimella tai tietokoneella ja syötä numerokoodi, joka tulee näkyviin Smart TV:n näytölle. Vaihtoehtoisesti voit syöttää sen siirtymällä ”Associate TV” -osioon älypuhelimien ja tablettien RaiPlay-sovelluksesta.

Miten katsot RaiPlayta televisiosta?

Kuinka nähdä Rai Play

Nähdäksesi RaiPlayn kirjaudu sisään sekä tietokoneeltasi siirtymällä verkkosivulle www.raiplay.it ja lataamalla sovellus älypuhelimeesi, tablet-laitteeseen (sekä AppStoresta että Google PlayStoresta) ja älytelevision omistajille suoraan osoitteesta televisiosi..

Kuinka kirjaudut sisään Rai Replayan?

Miten Replay TV toimii sen sijaan? Helppo. Palvelun ansiosta on mahdollista tarkastella viimeisen 7 päivän aikana lähetettyä Rai-sisältöä. Päästäksesi siihen, napsauta TV-kanavat-osiota, sitten Guide / Replay TV -alivalikkoa ja etsi verkko, päivä ja aika, jolloin haluttu sisältö lähetettiin.

Kuinka nähdä RaiPlay mobiililaitteella?

Jos sinulla on Android-laite, käynnistä Play Kauppa painamalla sen kuvaketta, jossa on värillinen kolmio aloitusnäytössä tai laatikossa. Käytä sitten yläreunassa olevaa hakukonetta ja etsi RaiPlay Radio -sovellus kirjoittamalla sen nimi. Vaihtoehtoisesti käy tästä linkistä löytääksesi sen nopeammin.

Kuinka nähdä RaiPlay ilman rekisteröitymistä?

Kuinka käyttää RaiPlayta ilman rekisteröintiä

Sinun tarvitsee vain käyttää RaiPlayta ilman rekisteröitymistä, kun muodostat yhteyden palvelun viralliselle verkkosivustolle tai käynnistät RaiPlay-sovelluksen Android- ja iOS-laitteille, siirryt TV-kanavat-osioon ja valitset Direct-vaihtoehdon.

Etsi 44 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka ladata RaiPlay-sovellus televisioon?

Siirry Smart TV:n App-osioon ja etsi RaiPlay-sovellus. Jos se ei ole saatavilla televisiosi sovelluksissa, lataa se ilmaiseksi Smart TV:si kaupasta.

Kuinka asentaa RaiPlay LG Smart TV:hen?

Itse asiassa, jos omistat uuden sukupolven LG Smart TV:n, RaiPlay-palvelun käyttö tulee ottaa käyttöön television TVlink-osion kautta (etsi televisiostasi vastaava tarra tai logo tai katso tuettujen televisioiden tai dekooderien luetteloa . ).

Mikset näe Rai Replayä?

RaiPlay ei toimi älypuhelimissa: kuinka korjata

sovelluksen välimuistin tyhjentäminen – tämä on korjaustoimenpide, joka näyttää korjaavan kaikki yllä kuvatut ongelmat. Yritä poistaa Rai Play -sovelluksen välimuisti, niin näet, että palaat katsomaan suosikki-TV-ohjelmiasi suoratoistona.

Kuinka nähdä RaiPlay Samsung Smart TV:ssä?

Numerokoodilla: siirry laitteestasi osoitteeseen raiplay.it/associa ja syötä numerokoodi, joka tulee näkyviin Smart TV:si näytölle. Vaihtoehtoisesti voit syöttää sen siirtymällä ”Associate TV” -osioon älypuhelimien ja tablettien RaiPlay-sovelluksesta.

Kuinka rekisteröityä RaiPlay-palveluun Smart TV:ssä?

Käytä RaiPlayta tililläsi tietokoneella tai älypuhelimen tai tabletin sovelluksella ja etsi valikosta Associate-kohta. Kirjoita koodi kenttään Anna Smart TV:ssä näkyvä koodi ja paina sitten Yhdistä-painiketta liittääksesi television tiliisi.

Kuinka päivittää RaiPlay Samsung Smart TV:ssä?

Tässä nimenomaisessa tapauksessa sinun tarvitsee vain painaa hälytystä näytöllä: näin sinut ohjataan takaisin Smart TV:n oletusvirtuaalikauppaan ja RaiPlay-sovellusta vastaavaan Päivitä-painiketta painamalla. -välilehti, suoritat kyseisen sovelluksen päivityksen.

Kuinka päivittää sovelluksia Samsung Smart TV:ssä?

Tarkistaaksesi, että sovellus on päivitetty uusimpaan versioon, valitse se APPS Settings -osiosta. Vieritä kontekstivalikkoa ja valitse kohta Näytä tiedot. Sovelluksen tiedoissa voit varmistaa, että viimeisin saatavilla oleva versio on asennettu televisioosi.

Kuinka asentaa RaiPlay Hisenseen?

RaiPlayn katsomiseen 2020 Hisense TV:llä ei tarvitse mennä television Smart-osioon, etsiä sovellusta ja klikata sitä. Itse asiassa yritys on omistanut kaukosäätimessä erityisen avaimen Italian kansallisten verkkojen suoratoistoalustalle, mikä yksinkertaistaa palvelun käyttöä.

Mikä on RaiPlayn uusin versio?

RaiPlay 3.2.5 Androidille – Lataa.

Millä kanavalla Rai pelaa?

Rai Play -palveluun pääsee miltä tahansa Rai-kanavalta (palvelu on tilapäisesti keskeytetty Rai 2HD- ja Rai 3HD -kanavilla) napsauttamalla kaukosäätimen ”sovellus tai mhp” -painiketta.

Kuinka aktivoida HbbTV LG:ssä?

napsauta kaukosäätimen kotikuvaketta; Siirry kohtaan ”Setup”> ”Yleiset asetukset”> HbbTV> ”On”.

Kuinka asentaa RaiPlay tietokoneeseen?

Kuinka ladata RaiPlay-sovellus tietokoneeseen

  1. Käynnistä Microsoft Store, kirjoita ”Store” vasemmassa alakulmassa olevaan hakulomakkeeseen ja paina ENTER. …
  2. Napsauta ”Hae”, joka on oikeassa yläkulmassa;
  3. Kirjoita ”RaiPlay” ja napsauta ensimmäistä tulosta;

Kuinka käyttää RaiPlayta tietokoneelta?

Katsoaksesi Rai-TV-kanavia suorana tietokoneeltasi, mene viralliselle RaiPlay-sivustolle, napsauta ”Kirjaudu” oikeasta yläkulmasta ja anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Vaihtoehtoisesti voit kirjautua sisään sosiaalisten verkostojen kautta napsauttamalla Facebookia, Twitteriä ja Googlea edustavia kuvakkeita aina samalta näytöltä.

Kuinka katsoa Rai Replayä Hisense Smart TV:ssä?

RaiPlay-painike uusien televisioiden kaukosäätimissä

Hisense 2020 -älytelevisioilla voit käyttää RaiPlayta painamalla kaukosäätimen asianmukaista painiketta milloin tahansa, mikä tahansa toiminto televisiossa sillä hetkellä on käytössä.

Kuinka päivittää sovelluksia Hisense?

Siirry ”Home”-näyttöön ja valitse ”App Store” -kuvake. Siirry ”Haku” -välilehdelle ja paina ”OK” kaukosäätimestä aktivoidaksesi näyttönäppäimistön. Kirjoita haluamasi sovelluksen nimi ja valitse se D-padilla (kaukosäätimessä). Paina nyt kaukosäätimen vihreää painiketta lisätäksesi sovelluksen Hisense-televisioosi.

Kuinka nähdä Hisense TV-malli?

Jos et pääse TV-valikkoon, voit toimia katsomalla sen takana olevaa tarraa (yleensä yläosassa, television takarungon keskellä) ja tunnistamalla jälkimmäisen mallikoodin, joka näkyy sanamuodon Malli n jälkeen. o Mallikoodi.

Kuinka päivittää sovelluksia televisiossa?

  1. Käynnistä Smart TV ja siirry TV-sovelluskauppaan.
  2. Etsi CHILI, siirry sovelluskuvakkeeseen ja pidä kaukosäätimen OK-painiketta painettuna muutaman sekunnin ajan.
  3. Valitse näkyviin tulevasta avattavasta valikosta PÄIVITYS SOVELLUSTA.

Kuinka päivittää Samsung TV kanavan kautta?

Painamme televisiomme kaukosäätimen valikkopainiketta. Siirrymme kohtaan ”Tuki” Napsauta ”Ohjelmistopäivitys” (tätä kohdetta ei ehkä voi valita tai se ei välttämättä näy 20 ensimmäisen sekunnin aikana television käynnistämisestä, joten jos sinun on odotettava sen saatavuutta).

Kuinka päivittää sovellukset?

Päivitä Android-sovellukset manuaalisesti

  1. Avaa Google Play Kauppa -sovellus.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
  3. Napauta Hallinnoi sovellusta ja laitetta. Sovellukset, joissa on saatavilla päivityksiä, on merkitty ”Päivitys saatavilla”. Voit myös etsiä tiettyä sovellusta.
  4. Napauta Päivitä.

Kuinka käynnistää sovellukset uudelleen Smart TV:ssä?

Pidä kaukosäätimen virtapainiketta painettuna, kunnes televisio sammuu ja käynnistyy uudelleen.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.