Disneyn tilaaminen + Käy osoitteessa DisneyPlus.com; Napsauta sinistä «KATSO NYT» -painiketta, jos aiot tilata kuukausitilauksen, tai «SÄÄSTÄ 60 PÄIVÄÄ», jos haluat vuositilauksen.

Kuinka paljon Disney Plus -palvelun tilaaminen maksaa?

Tämä on 2 euron kuukausikorotus ja 20 euron vuosikorotus. Uudet hinnat ovat siis: 8,99 € kuukaudessa. 89,99 € vuodessa.

Kuinka liittyä Disney Plus -palveluun ilmaiseksi?

Käy osoitteessa www.disneyplus.com/it. Napsauta KOKEILE ILMAISEKSI -painiketta. Kirjoita näkyviin tulevaan ruutuun sähköpostiosoitteesi ja valitse tarvittaessa valintaruutu saadaksesi sähköpostit ehdotuksista ja erikoistarjouksista Disney+:lta ja muilta palvelun tuotteista. Napsauta JATKA.

Kuinka voin tilata Discovery Plus -palvelun?

Tässä tapauksessa sinun tulee tietää, että voit luoda sellaisen ja aktivoida heti palvelun kokeiluversion Android-sovelluksella. Sinun on kuitenkin oltava rekisteröitynyt virallisen Discovery + -verkkosivuston kautta, jotta voit tilata iPhonen ja iPadin.

Kuinka nähdä Discovery Plus ilmaiseksi?

Siirry palvelun viralliselle verkkosivustolle. Napsauta painiketta, jossa on pikkumies-kuvake oikeassa yläkulmassa, ja napsauta Kirjaudu Facebookilla rekisteröityäksesi Discovery + -palveluun Facebook-tilisi avulla. Jos haluat rekisteröityä sähköpostitse, napsauta Rekisteröidy nyt -painiketta. Napsauta Kokeile ilmaiseksi -painiketta.

Etsi 38 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka tilata Discovery?

Kuinka Discovery + toimii: rekisteröinti ja luettelo

 1. mobiilisovellus iOS:lle ja Androidille ladattavaksi älypuhelimiin ja tabletteihin App Storen ja Play Storen kautta;
 2. Smart TV -sovellus saatavilla kaikkiin uusimman sukupolven televisioihin;
 3. selaimen kautta avaamalla discoveryplus.it-sivuston.

Kuinka katsella Lucaa ilman Disney Plusia?

Lunastaaksesi tarvitset vain Xbox Game Pass «Ultimate» -tilauksen (14,99 dollaria kuukaudessa), joka antaa sinulle pääsyn Xbox-konsolin Perks Galleryyn, Windows PC:n Xbox-sovellukseen tai kaikkiin. iOS- ja Android-mobiilisovelluksen Xbox-peli.

Kuinka nähdä Disney + ilmaiseksi?

Voit käyttää sitä siirtymällä palvelun viralliselle verkkosivustolle tai lataamalla sovellus älypuhelimille ja tablet-laitteille, jotka ovat ilmeisesti saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille. Kun astut portaalin etusivulle, huomaat heti kaksi painiketta, mutta sinun on valittava se «Kokeile ilmaiseksi».

Miten Disney Plus on?

Disney + on maksullinen suoratoistosovellus, joten se toimii kuukausi- ja vuositilauksella samalla tavalla kuin Netflix ja toisin kuin RaiPlay (joka on ilmainen) ja Amazon Prime Video (jonka hinta sisältyy Prime-tilaukseen).

Mitä näet Disney Plussalla?

Disney + (tai DisneyPlus) on ensimmäistä kertaa uudelleen yhdistettyjen Disneyn, Pixarin, Marvelin, Star Warsin, National Geographicin, Starin ja muiden merkkien elokuville, TV-sarjoille ja viihdetuotteille tarkoitettu suoratoistopalvelu.

Kuinka ottaa Disney Plus käyttöön Smart TV:ssä?

Disney +:n yhdistäminen Smart TV:hen

 1. Lataa ilmainen Disney + -sovellus TV-kaupastasi,
 2. Kun lataus on valmis, kirjaudu sisään tunnuksillasi (käyttäjätunnus ja salasana),
 3. Valitse katsottava sisältö ja paina toistopainiketta.

Mitä Disney + tarjoaa?

Alusta mahdollistaa pääsyn 25 eksklusiiviseen alkuperäiseen sisältöön, italialaiseen tuotantoon, yli 500 elokuvaan ja yli 350 sarjaan yhteensä yli 7 000 jaksossa.

Kuinka monta Disney Plus -näyttöä?

Voit käyttää Disney+:aa useilla laitteilla ja katsella sisältöä televisioissa, tietokoneissa, tableteissa, älypuhelimissa, pelikonsoleissa ja muilla. Lisäksi voit toistaa neljää erilaista esitystä neljällä näytöllä samanaikaisesti.

Kuinka käyttää Disney Plusia Timin kanssa?

Äänikomennot ja Google Cast

 1. Ostaa. suoraan verkossa, TIM-myymälöissä, soittamalla 187 tai TIMVISION Boxista, maksamalla TIM-laskulla.
 2. Odota vahvistussähköpostia tai tekstiviestiä. sisältää linkin Disney+:n aktivoinnin viimeistelemiseksi. …
 3. Napsauta linkkiä. …
 4. Vastaanota TIMVISION Box -dekooderi.

Kuinka nähdä Disney Plus televisiossa?

Näet sen tämän ratkaisun läpi seuraavasti:

 1. Avaa Disney + -sovellus tietokoneeltasi, älypuhelimeltasi tai tabletiltasi.
 2. Valitse ja käynnistä sisältö, jota haluat katsella televisiossa.
 3. Napsauta Google Chromecast -kuvaketta.
 4. Valitse luettelosta, missä haluat katsoa videon.

Kuinka kauan Disney + -ilmainen kokeilujakso kestää?

Toisin kuin Netflixin ehdottama, joka kestää kuukauden, Disney Plus tarjoaa käyttäjilleen yhden viikon ilmaisen kokeilujakson.

Mistä voit katsoa elokuvan Luca?

Luca suoratoistaa Disney+:ssa

18. kesäkuuta 2021 Luca, Enrico Casarosan ohjaama uusi Disney Pixarin mestariteos, lisättiin Disney + -suoratoistoalustan luetteloon. Luca on 24. Pixar Animation Studiosin tuottama pitkä elokuva. Vain Disney + -tilaajat voivat katsoa Lucaa laillisena suoratoistona.

Missä voit nähdä elokuvan Luca?

ROOMA – Jännittävä, hauska, värikäs: Luca, uusin Disney Pixar -elokuva, ohjannut Enrico Casarosa, on saapunut suoratoistoon CHILI:ssä.

Kuinka suoratoistat elokuvaa ilmaiseksi?

Etsitkö vaihtoehtoa maksullisille suoratoistoalustoille ilmaisten elokuvien katseluun? Tässä on sinulle luettelo sivustoista.

 1. YouTube.
 2. RaiPlay ja Rai Cinema.
 3. PopCorn TV.
 4. VVVVID.

Kuinka paljon Discovery-tilaus maksaa?

löytö +: kaksi suunnitelmaa saatavilla, 3,99 € kuukaudessa tai vaihtoehtoisesti 39,90 € vuodessa; Discovery + ja Eurosport: saatavilla kaksi pakettia, 7,99 € kuukaudessa tai vaihtoehtoisesti 69,90 € vuodessa.

Kuinka peruuttaa Discovery Italia -tilaus?

Verkosta:

 1. Siirry löytöihin +;
 2. Klikkaa » «. Kuvake sijaitsee sivuston oikeassa yläkulmassa;
 3. Napsauta Tilaukset-välilehteä;
 4. Napsauta «Peruuta tilaus»;
 5. Noudata ohjeita ja vahvista toimenpide.

Kuinka paljon Discovery-tilaus maksaa enemmän?

Tilaus sisältää siis myös Pekingin talviolympialaiset vuonna 2022 sekä kaikki mainonnattomat Discovery-kanavat ja Originals; Discovery + 3,99 € kuukaudessa tai 39,90 € vuodessa; Discovery + plus Eurosport 7,99 € kuukaudessa tai 69,90 € vuodessa (säästö 25,98 €).

Kuinka monta tiliä voidaan linkittää Disney Plus -palveluun?

Voit luoda jokaiselle Disney + -tilaukselle jopa 7 erilaista profiilia (jokaiselle voit päättää, omistatko sen lapsille vai et). Kuitenkin jopa 4 profiilia voi toimia samanaikaisesti. Jokainen tilaus voidaan myös liittää 10 eri laitteeseen.

Kuinka monta tiliä Disney Plussalla voi olla?

Disney + -suoratoistoalusta on omaksunut erittäin joustavan tilin jakamiskäytännön: tilaamisen jälkeen voit luoda 7 erilaista profiilia, yhdistää jopa 10 laitetta (selvitä, mitkä ovat yhteensopivia) ja tarkastella sisältöä 4 laitteessa …

Kuinka moni käyttäjä voi käyttää Infinityä?

INFINITY PLUS KUINKA monta laitetta JA MITÄ

Mediaset Infinity -tililläsi voit yhdistää tietokoneesi lisäksi enintään 4 laitetta samanaikaisesti, enintään 9 laitetta vuodessa.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.