Amos Bocelli on Andrean vanhin poika ja syntyi 22. helmikuuta 1995, kolme vuotta sen jälkeen, kun hänen isänsä ja Enrica menivät naimisiin. Poika opiskeli Pisan yliopistossa ja valmistui vuonna 2018 ilmailutekniikasta.

Millaista työtä Amos Bocelli tekee?

Toisin kuin veljensä, Amos on päättänyt olla seuraamatta isänsä jalanjälkiä. Kun Matteosta on tullut itse laulaja, vanhin poika on valinnut aivan toisen polun. Itse asiassa hän valmistui ilmailutekniikasta Pisan yliopistosta.

Kuinka Andrea Bocelli sokeutui?

Andrea Bocelli syntyi näkövammaisena synnynnäisen glaukooman vuoksi. Kuusivuotiaana Bocelli tuli sisäoppilaitokseen oppimaan pistekirjoituksen lukemista, ja muutamaa vuotta myöhemmin hän sokeutui täysin häntä kasvoihin osuneen pallon takia.

Kuinka paljon rahaa Andrea Bocellilla on?

Italialaisen laulajan nettovarallisuuden arvioidaan olevan 245 miljoonaa dollaria. Hän on omaisuutensa velkaa älykkäille osakesijoituksille, kiinteistöille ja tuottoisille yhteistyösopimuksille CoverGirl-kosmetiikan kanssa.

Miten Andrea Bocelli menetti näkönsä?

Andrea Bocellilla on ollut näköongelmia pienestä pitäen, mutta onnettomuus, joka muutti hänen elämänsä lopullisesti, tapahtui tenorin ollessa vasta 12-vuotias.

Etsi 27 aiheeseen liittyvää kysymystä

Miksi Bocelli jätti ensimmäisen vaimonsa?

«Pojista syntynyt avioliitto, joka romahti pahamaineisuuden painon alla, suuri intohimo naisia ​​kohtaan ja tässä tapauksessa myös kostonhalu». Naisen mukaan tauko ei kuitenkaan ollut juuri tästä syystä. Itse asiassa hän selitti, että he erosivat hänen lukuisten petosten vuoksi.

Kuka on Andrea Bocellin toinen vaimo?

Andrea Bocelli, joka on hänen vaimonsa Veronica Berti

Tiedämme hänestä, että hän on Andrea Bocellin toinen vaimo ja nainen, joka on valloittanut hänet useita vuosia, riittää. Nainen syntyi vuonna 1984 ja on siis 36-vuotias ja kun tapasit Andrean ensimmäisen kerran, hän oli vasta 21-vuotias.

Mitä työtä Bocellin lapset tekevät?

Sen lisäksi, että Matteo harrastaa musiikkia ja yrittää seurata isänsä jalanjälkiä, hän on myös roolimalli. Itse asiassa hän on vuosien ajan esiintynyt catwalkeilla kaikkialla maailmassa, jopa erittäin tunnetuille brändeille sekä kansallisella että kansainvälisellä tavalla. Lisäksi hän on poseerannut vuosia erittäin tärkeille valokuvauspalveluille.

Kuinka monta lasta Andrea Bocellilla on?

Enrica Cenzattista, joka meni naimisiin vuonna 1992 34-vuotiaana ja josta hän erosi vuonna 2002, hänellä oli kaksi lasta: Amos (1995) ja Matteo (1997).

Kuka löysi Andrea Bocellin?

C. Casellin löytämä hän voitti Sanremon festivaalin vuonna 1994 Il mare calmo della seran kanssa ja teki debyyttinsä oopperanäyttämöllä tulkitsemalla Adeste Fidelesia San Pietrossa paavin edessä.

Miten hän menetti näkönsä?

Akuutin näönmenetyksen yleisimpiä syitä edustavat traumat, verisuonihäiriöt, iskeemiset tapahtumat, verkkokalvon irtauma ja lasiaisen verenvuoto. Joka tapauksessa diagnoosin ja hoidon on tapahduttava mahdollisimman ajoissa.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *