Andrea Manfredonia on Lionello Manfredonian urheilupäällikön ja entisen italialaisen jalkapalloilijan poika, joka pelasi seuraavissa joukkueissa kuten: Rooma, Juventus ja Lazio ja joka jätti jalkapallokentät 80-luvun lopulla.

Kuka on Martina Stellan aviomies?

Vuosina 2011–2014 hänellä oli suhde Gabriele Gregorinin kanssa, jonka kanssa hänellä oli tytär. Helmikuussa 2015 hän julkisti suhteensa jalkapalloagentti Andrea Manfredoniaan, jonka kanssa hän meni naimisiin 3.9.2016.

Milloin Martina Stella syntyi?

28. marraskuuta 1984 Imprunetassa Firenzen maakunnassa syntynyt Martina Stella vietti elämänsä täällä varhaiseen teini-ikään asti osallistuen näyttelijäkursseihin Immagina Cinema Schoolissa Firenzessä.

Missä Martina Stella asuu Roomassa?

Vaikea ajanjakso ei ole epäilystäkään, mutta Martina onnistui kaatamaan sen jyrkästi ja määrätietoisesti ja hänestä tuli se, josta hän oli aina haaveillut: näyttelijä. Martina asuu perheensä kanssa Roomassa, lähellä Pariolin aluetta, kuten jotkut Instagramiin lähetetyt otokset osoittavat.

Minä vuonna viimeisin suudelma ammuttiin?

The Last Kiss on Gabriele Muccinon ohjaama elokuva vuonna 2000. Ystäväryhmä, joka on kolmenkymmenen vuoden kynnyksellä, kyseenalaistaa elämänsä täysin. Carlo (Stefano Accorsi) on kihloissa Giulian (Giovanna Mezzogiorno) kanssa, jonka kanssa hän odottaa lasta.

Etsi 37 aiheeseen liittyvää kysymystä

Miten elokuva The Last Kiss päättyy?

Kun Carlo palaa kotiin, Giulia raivoissaan pakottaa hänet kertomaan totuuden ja Carlo tunnustaa tapaamisensa Francescan kanssa, joka päättyi «vain suudelmaan»; tässä vaiheessa Giulia räjähtää vihasta ja ajaa Carlon väkivaltaisesti ulos talosta.

Missä viimeisin suudelma kuvattiin?

Julkaisupäivät ja kuvaukset – Viimeinen suudelma saapui Italian elokuvateattereihin ensimmäisen kerran 2. helmikuuta 2001. Elokuvan kuvaukset tapahtuivat Italiassa.

Mistä voin katsoa Kiss Me Again suoratoistona?

Elokuva Kiss me again on vuokrattavissa suoratoistona: Rakuten TV hintaan 3,99 € SD-versio, 3,99 € HD-versio; CHILI 2,99 € SD-versiosta, 3,99 € HD-versiosta.

Kuka on Vittorio Mezzogiornon amerikkalainen tytär?

Giovanna Mezzogiorno on napolilaisen näyttelijän Vittorio Mezzogiornon ja milanolaisnäyttelijän Cecilia Sacchin tytär taiteen tytär. Hänen äitinsä isovanhemmat olivat elokuvakriitikko Filippo Sacchi ja Josepha Gianzana, pankkiiri Mino Gianzanan tytär ja Giangiacomo Feltrinellin täti.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.