Antonio Stash Fiordispino, joka tunnetaan vain nimellä Stash, on italialainen laulaja, The Kolors -yhtyeen keulahahmo. Hän opetti laulua Maria De Filippin johtamassa Amici 19 -koulussa ja on tällä hetkellä vuoden 2021 Amici 20 -painoksen tuomarina.

Kuka on Stashin kumppani?

Giulia Belmonte, syntynyt vuonna 1995, on televisiotoimittaja. Hän on työskennellyt joissakin TV-ohjelmissa ja on Stashin kumppani Antonio Fiordispino, The Kolors -ryhmän laulaja. Joulukuun 3. päivänä viime vuonna heistä tuli pienen Gracen vanhemmat.

Minkä Friends-julkaisun Stash teki?

Vuonna 2015 The Kolors osallistui Amici di Maria De Filippin kykyshow’n 14. painokseen, jonka tuloksena oli viimeinen ilta 5.6.2015.

Kuinka vanha on Carmen Fiorentino?

He pettyvät kuullessaan, että Carmen Fiorentino on vain 25-vuotias ja on siksi vuoden nuorempi kuin hänen rakas poikaystävänsä.

Mitä Stash voitti?

Kolorit Stash Fiordispinon kanssa ovat Amici 2015:n voittajat: finaali, suora lähetys, julisti yhtyeen voiton. Suuri menestys Maria De Filippin ohjelmalle: kotiäänestys on yleisön äänten ansiosta valinnut tämän onnekkaan Amici 14 -version voittajat.

Etsi 34 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuka voittaa Amici 2021?

Ystävät 2021, Giulia Stabile voittaa ja päihittää poikaystävänsä Sangiovannin: ”Kaikesta huolimatta olemme täydellinen pari”. Tässä kaikki jaetut palkinnot. «Amici di Maria De Filippin» 20. painoksen voittaja on tanssija Giulia Stabile, syntynyt 2002 ja syntynyt Roomassa.

Mitä Giulia Belmonte tekee?

Hänen Linkedin-profiilistaan ​​tiedämme, että Giulia Belmontesta on tullut myös Douglasin kauneuskonsultti, joka jatkuu edelleen yhdessä Influencerin kanssa (hänen Instagram-profiilillaan on 100 000 seuraajaa, mutta sen on ehdottomasti tarkoitus nousta).

Mikä on Stashin oikea nimi?

Antonio Stash Fiordispino syntyi Casertassa 7. heinäkuuta 1989. Hänen toisen nimensä antoi hänelle isänsä, joka on rock-rakastaja ja sai inspiraationsa Pink Floydin «Money» -säkeestä.

Kuka on kolorien Sashan vaimo?

Giulia Belmonte on vuonna 1995 syntynyt televisiotoimittaja Atrista, Abruzzosta.

Kuinka vanha on Stashin vaimo?

Vaikka Giulia on monille vain Stashin tyttöystävä, todellisuudessa 25-vuotiaalla Pescarasta kotoisin olevalla naisella on vakiintunut ura viihdemaailmassa ja hän voisi pian päästä kansalliseen televisioon pysyvästi. Joten selvitetään, kuka Belmonte on ja mitä hän tekee elantonsa.

Mikä on Stashin tyttären nimi?

The Kolorsin keulahahmo Stash jyrisi Instagram-tarinoissaan valittaen eilen, 20. toukokuuta, kumppanilleen Giulia Belmontelle ja hänen tyttärelleen Gracelle Pescaran lentokentällä.

Kuka voitti Amicin vuonna 2019?

Odottaessa paluuta tavanomaiseen lauantaipaikkaan, ohjelma on taas televisiossa kahdeskymmenesensimmäisellä painoksella muutaman kuukauden kuluttua balerina Giulia Stabilen voittamasta painoksesta saadun suuren menestyksen jälkeen.

Kuka voitti Ystävät vuonna 2011?

Ja juuri vuonna 2011 Denny voitti tanssikategorian, kun taas Virginio voitti laulun.

Miksi Stashia kutsutaan sellaiseksi?

Sen nimi itse asiassa juontuu yhtyeen vuonna 1973 julkaistusta kuuluisasta kappaleesta. Puhumme Moneysta, kappaleesta, jossa jossain vaiheessa esiintyy sana «stash». Jakeessa sanotaan erityisesti: ”Raha, se on kaasua.

Mitä nimi Stash tarkoittaa?

Pojan nimi tulee tämän yhtyeen kuuluisasta kappaleesta Money. Jae, josta se on otettu, on: ”Raha, se on kaasua. Tartu käteiseen molemmin käsin ja tee kätköstä.» … Laulajan nimi tarkoittaa siis «rahan tarjontaa» tai vielä paremmin «Rakas».

Kuinka vanha on Giulia Del Monte?

Vauva on yhtä terve ja kaunis kuin hänen vanhempansa, ja molemmat ovat yli kuun tämän lahjan suhteen. Vaikka Giulia on monille vain Stashin tyttöystävä, todellisuudessa 25-vuotiaalla Pescarasta kotoisin olevalla naisella on vakiintunut ura viihdemaailmassa ja hän voisi pian päästä kansalliseen televisioon pysyvästi.

Milloin Stashin tytär syntyi?

Kaste tapahtui viime lauantaina 5. kesäkuuta 2021, mutta ilmoitettiin vasta tänään. Stashin ja Giulia Belmonten tytär syntyi 3.12.2020. Yritin kuvitella tätä hetkeä useaan otteeseen, enkä olisi uskonut sen olevan näin kaunista.

Milloin Stashin tytär syntyy?

The Kolorsin keulahahmosta Stashista on tullut isä. Hän itse ilmoitti iloisesta tapahtumasta Instagramissa julkaistulla tarinalla: «Grace syntyi, ja se on maailman kaunein asia»**, hän kirjoitti innoissaan 3. joulukuuta aamulla.

Kuka voittaa Amici 2020 -ennakot?

Viimeisessä ottelussa Deddy vs Sangiovanni voitti jälkimmäisen. Sangiovanni valittiin kolmanneksi finalistiksi.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *