Società Sportiva Calcio Napoli, joka tunnetaan paremmin nimellä Napoli, on italialainen jalkapalloseura, joka sijaitsee Napolin kaupungissa. Hän pelaa Italian liigan huippusarjassa Serie A:ssa. Vuonna 1926 perustettu Associazione Calcio Napoli -niminen yritys sai sitten nimen SSC Napoli vuonna 1964.

Kuka on Sirigun toinen?

Grifone on ottanut Sirigun ensimmäiseksi maalivahtiksi, mutta hänen takanaan on aina Federico Marchetti. Kolmas maalivahti on Andrenacci.

Kuka on Auderon toinen?

Kolmas valinta napojen joukossa sen sijaan on Guerrieri. Hierarkia: Audero vahvistetaan ensimmäiseksi maalivahtiksi. Toinen on Falcone, täydentää Ravaglia-hierarkian (joka oli myös kolmas viime vuonna).

Kuka on Veronan toinen?

Milinkovic-Savic heti perässä, sitten Ujkani. UDINESE: Musso vahvisti, että hänen toinen kauden loppuun asti on Scuffet, kolmas Gasparini. VERONA: Omistaja on ehdoton turva Silvestri, hänen takanaan nuori kroatialainen Pandur, siis Alessandro Berardi.

Ketkä ovat Serie A:n toiset maalivahdit?

JUVENTUS

  • Ensimmäinen maalivahti: SZCZESNY.
  • Toinen maalivahti: PERIN.

  • Kolmas maalivahti: PINSOGLIO.

Etsi 37 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mikä on Sassuolo-hyökkääjän nimi?

Giacomo Raspadori. Kaksi numeroa osoittavat esiintymiset ja tehdyt maalit vain liigaotteluissa.

Mikä on Sampdorian maalivahti?

Emil Audero Mulyadi (Mataram, 18. tammikuuta 1997) on italialais-indonesialainen jalkapalloilija, Sampdorian maalivahti.

Kuka on Lazion maalivahti?

Lopullinen vahvistus saapui eilen: Pepe Reina on Sarrin uuden Lazion maalivahti, Strakosha – kuten viime vuonna Inzaghin kanssa – sijaisena.

Kuka on Genovan maalivahti?

Salvatore Sirigu (Nuoro, 12. tammikuuta 1987) on italialainen jalkapalloilija, Genovan ja Italian maajoukkueen maalivahti, jonka kanssa hän valmistui Euroopan mestariksi vuonna 2021.

Kuinka jakaa fantasiajalkapallon kustannukset?

  1. Maalivahtikulut 20-35 krediittiä.
  2. Puolustajien kulutus 40-60 krediittiä.
  3. Keskikenttäpelaajien kulutus 105–130 krediittiä.
  4. Hyökkääjien kulut 300-320 krediittiä.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.