Oli aika, jolloin Corleonese halusi syrjäyttää Nitto Santapaolan Catanian valtaistuimelta ja olisi päättänyt uskoa tämän tehtävän vuonna 1953 syntyneelle Santo Mazzeille, joka eli koko elämän kaltereiden takana. Hänestä tehtiin kunniamies Leoluca Bagarellan itsensä pyynnöstä.

Kuinka vanha on Santo Mazzei?

Yhteenvetona voidaan sanoa, että tämä on elämäkerta Sebastiano Cannizzaro, joka tunnetaan nimellä Nuccio, 65, joka on ollut vankilassa yhdeksän vuotta.

Kuka on Catanian pomo?

Benedetto Santapaola, joka tunnetaan nimellä Nitto (Catania, 4. kesäkuuta 1938), on italialainen mafioso, jota pidetään yhtenä Cosa Nostran vaikutusvaltaisimmista ja verenhimoisimmista mafiapomoista.

Keitä ovat Milanon Cursotit?

Rakenne. Cursoti-klaani on jaettu kahteen ryhmään, jotka ovat historiallisesti sodassa keskenään: ensimmäinen, joka tunnetaan nimellä Milanese Cursoti, koska sillä on jo suuri joukko alalaisia, jotka toimivat jo Milanossa, aikoinaan koaguloituneena pomojen Luigi ”Jimmy” Mianon ja Angelo Epaminondan ympärille. nimeltä Theban.

Kuka on Giuseppe Ferone?

Ja se on aina Giuseppe Ferone, oikeuden yhteistyökumppani, joka janoaa kostoa isänsä ja poikansa murhasta, joka lähetti seuraavana vuonna joukon tulipaloa Catanian hautausmaalle. Luodit osuivat Antonino Puglisin ”a Savasta” tyttäreen Santa Puglisiin. Hän on 22-vuotias.

Etsi 21 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuka oli Pippo silsa?

Pillerianan kylä muutti ulkonäköään ja kutsui itseään siten Pillera-Cappelloksi. Päätös nimittää Cappello valtionhoitajaksi johti lukuisiin epätasapainoon klaanin sisällä. Giuseppe Sciuto, joka tunnetaan nimellä ”Pippu Tigna”, ei hyväksynyt tätä valintaa ja aloitti sisäisen sodan Turi Cappellon tietämättä.

Kuka oli Maurizio Avola?

Maurizio Avola, itsensä tunnustanut palkkamurha 80 Catanian Santapaola-Ercolano-klaanin puolesta tehdystä murhasta, paljastettiin ensin Reggio Calabrian DDA:n syyttäjille ja kertoi sitten toimittaja Michele Santorolle kirjassa ”Ei mitään muuta kuin totuus ” osallistumisesta tuomaria vastaan ​​suunnattuun väijytykseen…

Kuka johtaa Cosa Nostraa nyt?

Nykyään siellä on kuitenkin ”yläalttari”. Bernardo Provenzano, Cosa Nostran johtaja vuoden 1992 verilöylyjen jälkeen, oli jopa nimittänyt tutkimuskomission päivittämään mafian sanakirjaa.

Kuka on Hattuperhe?

Cappello on Catania-mafian historiallisen hahmon Salvatore Pilleran, joka tunnetaan paremmin nimellä ”Turi Cachiti”, perillinen.

Kuinka vanha pomo Nitto Santapaola on?

Nitto Santapaolan haastaja pomo Ciccio La Rocca kuoli 82-vuotiaana: 9. joulukuuta hän oli sairaalassa Policlinico di Barissa.

Kuka johtaa Canalicchiossa?

Laudaneja, nimeltään Mussi i Ficurina, pidetään Catania-mafian varakuninkaina. Heillä on valtaa ja rikollisia yhteyksiä Canalicchiosta Cataniaan kaikissa Etnan maakunnan kaupungeissa.

Mikä on Niko Pandettan nimi?

Vincenzo Pandetta eli Niko Pandetta on yksi tämän hetken kuumimmista uusmelodisista ja trap-laulajista. Menneisyys vankina ja nykyisyys ”taiteilijana”, jossa on huumekaupasta johtuvia oikeudenongelmia.

Kuka johtaa tänään Corleonessa?

Nykyään sillä arvioidaan olevan noin 70 ”kunniamiestä”, joista monet ovat vankilassa tai vanhoja. Perheen nykyinen pää olisi Rosario Lo Bue tai ainakin hänen pidätykseensä vuonna 2008.

Kuka on Napolin pomo?

Camorra Napolin keskustassa

Pomo Eduardo ’o Romanon oma on edelleen yksi jäsentyneimmistä klaaneista huolimatta tuomioista, jotka saapuivat marraskuussa 2020 Cartagenan oikeudenkäynnin tuloksen jälkeen (yli 60 Rasin ja Secondigliano Alliancen seuraajien välillä katsomossa).

Kuka on Italian tehokkain pomo?

  • Matteo Messina Denaro, pysäyttämätön, onko hän edelleen Cosa Nostran kärjessä? …
  • Giovanni Motisi, Riinan luotettu tappaja. …
  • Renato Cinquegranella Napolia järkyttäneiden rikosten takana. …
  • Raffaele Imperiale, huumevälittäjä. …
  • Attilio Cubeddu, armoton vanginvartija

Kuka on Cosa Nostran pomo tänään?

Matteo Messina Denaro – Wikipedia.

Kuka johtaa tänään Secondiglianossa?

2017 – nykyhetkeen – Emanuele Amato – Elio Amaton poika ja Raffaelen pojanpoika.

Kuka on Calabrian tehokkain pomo?

’Ndrina Mancuso – Wikipedia.

Mitä Niko Pandetta tekee?

Hän aloitti laulajanuransa vuonna 2016 sen jälkeen, kun hänellä oli aiemmin ollut ongelmia lain kanssa, elämänsä sivun, jonka hän näyttää arkistoineen.

Kuinka vanha Pandetta on?

Niko Pandetta -laulaja Neomelodico syntyi Cataniassa vuonna 1991, pituutta ja painoa ei ole saatavilla ja hänellä on ruskeat silmät ja hiukset.

Kuka on vastuussa Lineristä?

Kiristys, yhteenotot lahjuksesta Linerin pomojen Salvatore Rannesin ja Alfio Curraon kanssa, käskyt.

Kuka on Concetta Scalisi?

Concetta Scalisi, 65, vapautettiin oikeudenkäynnissä, joka johtui Laudani-klaania, niin sanotusta ”mussi ’i ficurinia” -vastaisesta mafianvastaisesta operaatiosta ”Viceroy”.

Kuka on Caltagironen pomo?

Marco Grimaldin, luokka 67, pysäyttivät SS 417:llä Caltagironen alueella Caltagironen Carabinieri-komppanian miehet, jota johti kapteeni Sergio Vaira ja jota avustavat Caltagironen komissariaatin osavaltion poliisin miehet.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.