Voitko viedä autosi, moottoripyöräsi tai asuntoautosi lautoilla Ponzaan ja Ventoteneen? Vastaus tähän (erittäin yleinen) on alkaen 33,60 € autoista, johon lisätään Ponzan laskeutumisvero 4 € syyskuun 15. päivään (16. syyskuuta alkaen: 2,50 €).

Millä lautalla Ponzaan?

Ponzaan kulkee monia lauttoja (Laziomar, Vetor, Navigazione Pontina, Navigazione Libera), ja niitä hallinnoivat useat yritykset. Formiasta ja Terracinasta lähtevät lautat saapuvat Ponzaan ympäri vuoden, meren salliessa. Anziosta ja Circeosta he purjehtivat sen sijaan vain kesällä.

Mihin jättää autosi Ponzaan?

Saarella ulkomaalaisten autojen liikennöinti on kielletty kesäkuukausina. On kuitenkin suositeltavaa jättää autosi vartioidulle parkkipaikalle sataman läheisyyteen.

Kuinka paljon maksaa lautta Formiasta Ponzaan?

Lipun hinta Formia-Ponza Island -reitille vaihtelee kauden mukaan, onko se korkea, keskipitkä tai sesonkiaika. Hinnat alkavat sesonkiajan ulkopuolella lautalla keskimäärin 14 eurosta yhteen suuntaan ja kantosiipialuksella 25 eurosta.

Etsi 43 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka kauan kestää Formiasta Ponza?

Lautat Formia Ponza Island

Matka-aika voi vaihdella 1 tunnista 20 minuutista kantosiipialuksella, kun taas lautalla matka kestää 2 tuntia ja 30 minuuttia.

Kuinka kauan lautta kestää Formiasta Ponzaan?

Kilpailua hallinnoi laivayhtiö Laziomar. Ylitystä tarjotaan 25 kertaa viikossa ja se kestää 1 tunti ja 20 minuuttia – 2 tuntia ja 30 minuuttia navigointia.

Minne jättää auton Terracinassa Ponzaan?

ParkinGO Cruise Terracinan satamaparkkipaikka on ParkinGO Cruise -verkostoon kuuluva franchising-parkkipaikka.

Missä pysäköidä Anziossa Ponzalle?

La Tradizione Garage tarjoaa sinulle pitkäaikaisen pysäköintipalvelun (autot, moottoripyörät, asuntovaunut jne.) Anzion ja Pontinen saarten välillä. Henkilökuntamme odottaa sinua Vetor- ja Laziomar-kantosiipialusten nousussa ammattitaidolla ja sydämellisesti klo 05.30-20.30.

Minne jättää auto Terracinan satamaan?

Parkkipaikka Terracina

Jos etsit turvallista pysäköintipaikkaa Terracinan satamasta poistuaksesi turvallisesti ja ilman stressiä, suosittelemme MyParking maanalaista pysäköintialuetta, joka tarjoaa suuren parkkipaikan suoraan Terracinan satamassa.

Kuinka päästä Ponzan saarelle Gaetalta?

Edullisin tapa päästä Gaetalta Ponzaan on autolautalla, joka maksaa 15 € – 40 € ja kestää 3h 54m. Mikä on nopein tapa päästä Gaetalta Ponzaan? Nopein tapa päästä Gaetalta Ponzaan on taksilla ja autolautalla, joka maksaa 60 – 75 € ja kestää 2h 4m.

Kuinka päästä Ponzan saarelle?

Ponzan saarelle pääsee mukavasti lautalla (joka mahdollistaa autojen nousemisen) tai nopeammin kantosiipialuksella (vain matkustajien kanssa). Anzion satama on yhdistetty Ponzan saareen LAZIOMAR-yhtiön ja VETOR-kantosiipialuksella.

Kuinka päästä Pontinen saarille?

Ponzan saarelle pääsemiseksi voit käyttää navigointipalveluita, kuten Laziomar, joka lähtee Terracinasta, Anziosta, Formiasta ja Ventotenesta. NLG:n (Navigazione Libera del Golfo) lautoilla pääset Ponzan saarelle Terracinasta tai Ventotenesta (meno-paluu).

Miten päästä Ventoteneen autolla?

Autolla: Käänny A1-moottoritien Cassino-liittymästä ja ota superstrada Formia-kylttien jälkeen. Junalla: Sekä Napolin keskustasta että Rooman Terminiltä lähtee päivittäin useita junia, jotka pysähtyvät Formian asemalla, joka on kymmenen minuutin kävelymatkan päässä satamasta.

Kuinka päästä Ponzaan ja Ventoteneen?

Saarelle pääsee ympäri vuoden Formian ja Terracinan satamista, kesällä myös Anzion, Napolin ja Ischian satamista. Jotkut lautat kulkevat reittiä, joka kulkee Ponzan läpi yhdistäen kaksi saarta.

Kuinka paljon Terracina Ponza lautta maksaa?

Lautat ja kantosiipialukset reitillä Terracina-Pontine Islands

Terracinan sataman Ponzaan yhdistävän Laziomar-lautan hinta on 12,10 euroa per henkilö aikuisille ja 10 euroa 4-11-vuotiaille lapsille.

Mihin pysäköidä ilmaiseksi Anziossa?

Sinisten alueiden aikaväli pysyy varmistettuna klo 9.00-22.00, kun taas klo 22.00-9.00 kaikki pysäköintialueet ovat maksuttomia. Anzion pormestarin Luciano Bruschinin suosituksesta Riunitin sairaalan ja Clinica dei Pinin pysäköintialueet pysyvät ilmaisina.

Mihin jättää auto Formiassa?

Asema: Formia Traghetti Parking -parkkihalli hoitaa autojen noudon ja palautuksen suoraan laiturille. Läheltä laituria toivottaa sinut tervetulleeksi pysäköintivalvojat, jotka selittävät menettelyt ja ottavat autosi toimituksen.

Mihin jättää auto Neptunukseen?

Parkkipaikat

  • Nettuno Station Parking. Piazzale 9 Settembre, 00048 Nettuno.
  • Piazza Enrico Berlinguer Nettunon pysäköinti. …
  • Neptunuksen sataman pysäköinti. …
  • Anzio Nettunon sairaalan pysäköinti. …
  • Riviera Zanardelli Anzion pysäköintialue. …
  • Via Antium Anzio parkkipaikka. …
  • Anzion aseman pysäköinti. …
  • Porto Anzion pysäköinti.

Mitä Car Valet -palvelu tarkoittaa?

Pysäköintipalvelu on laajalti käytetty palvelu erityisesti Fiumicinon lentoaseman käyttäjien keskuudessa. Luotat pysäköintiyritykseen, joka kuitenkin noutaa auton suoraan lentokentän terminaalista.

Kuinka kauan Anzio Ponza lautta kestää?

Matkan kesto on noin 1 tunti ja 20 minuuttia. ANZIO PONZA -reitille suosittelemme varausta verkossa napsauttamalla tätä.

Kuinka kauan Terracina Ponza lautta kestää?

Ylityksen kesto luonnollisesti vaihtelee riippuen siitä, valitsetko jommankumman matkayhtiön, yleensä 1 tunnista maksimissaan 2 tuntiin ja 40 minuuttiin navigointia.

Kuinka paljon päivä maksaa Ponzassa?

Keskimäärin 3 tähden hotelli Ponzassa maksaa 106,76 € per yö, kun taas 4 tähden hotelli Ponzassa maksaa 149,05 € per yö.

Mitkä lautat lähtevät Formiasta?

Formian sataman ja Ponzan ja Ventotenen saarten väliset yhteydet varmistavat pääasiassa Navigazione Libera del Golfo (NLG) ja SNAV-yhtiöt. Kisat ovat hyvin usein keväällä ja kesällä ja harvemmin muina vuodenaikoina.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *