Musiikkikustantajat Napolissa

 • Ilmainen äänimusiikki. Via Aniello Falcone, 52…
 • Ferrante Productions Srl. Levy-yhtiö. …
 • S. Simeoli Musiikkikustantaja. …
 • Simeoli Salvatore. S:n kautta…
 • Opera Prima Musical Editions. Via Galdo Nicola, 16…
 • Na Broadcasting. Via Bonito Giuseppe, 27/B. …
 • Marokon musiikki Sas. …
 • Ne Napolista.

Mitkä ovat tärkeimmät levy-yhtiöt?

Levy-yhtiöt |

 • Universal Music Italy 8 460 000 kappaletta.
 • Sony Music 6 750 000 kopiota.
 • Warner Music Italy 3 040 000 kappaletta.
 • Usko 2 100 000 kopiota.
 • Orchard 1 260 000 kappaletta.
 • Artist First 575 000 kappaletta.
 • Itsenäinen 250 000 kappaletta.
 • Soundayn 175 000 kappaletta.

Kuinka avata levy-yhtiö?

Ensimmäinen asia levy-yhtiön avaamiseksi on rekisteröityä SIAE:hen, joka on perustettu presidentin asetuksella 1842 vuodelta 1962. Siae on italialainen yritys, joka suorittaa tekijänoikeuksiin liittyviä tehtäviä; levy-yhtiön avaaminen edellyttää rekisteröitymistä Siaelle.

Mitä levy-yhtiöt tekevät?

Oletetaan, että levy-yhtiön päätehtävä on painaa ja myydä levyjä. Levyjen myymiseksi hän luottaa jakelijaan (digitaalinen jakelija mp3:lle ja suoratoistolle ja fyysinen jakelija niille muutamille jäljellä oleville levykaupoille).

Mitä tekee riippumaton levy-yhtiö?

Itsenäinen levy-yhtiö on musiikkituotantotalo, joka toimii suurten monikansallisten yritysten ulkopuolella ja sanan mukaan itsenäisesti, sitomatta muita toimialoja.

Etsi 31 aiheeseen liittyvää kysymystä

Miten riippumaton levy-yhtiö toimii?

Kuinka riippumaton etiketti toimii ja toimii

Riippumattomat (tai «indie») etiketit toimivat itsenäisesti eivätkä yleensä liity muihin toimialoihin. … Itsenäinen levy-yhtiö on erikoistunut johonkin musiikkigenreen tai pysyy toiminta-alueella esimerkiksi: popmusiikki, elektroninen musiikki jne.

Mitä levy-yhtiö tarkoittaa?

Levy-yhtiö on levy-yhtiöiden luoma kaupallinen brändi; nimi juontaa juurensa painetusta etiketistä, joka asetettiin vinyylilevyjen keskelle.

Kuinka paljon levy-yhtiöt maksavat?

Tästä osiosta on usein mahdollista löytää sopimus tallenteiden omistajuudesta (ns. «Masterit»). Yleissääntönä on, että levyn maksaja omistaa masterit. Aikaisemmin tämä tarkoitti, että levy-yhtiöt omistivat useimpien taiteilijoidensa mestarit.

Paljonko levy-yhtiöt maksavat?

Alan johtavan Spotifyn mukaan levy-yhtiöt ovat saaneet noin 70 % alustan tuotoista oikeuksilla. Tämä tarkoittaa kullekin artistille noin 0,0076 euroa kuuntelua kohden.

Kuinka paljon sopimus levy-yhtiön kanssa maksaa?

Ihmiset, jotka ovat selvinneet siitä, ovat ne, joilla on ollut rohkeutta ottaa riskejä. Sinun on päätettävä budjetista ja tavoitteesta, yleensä 5000-10 000 euroa oikein sijoitettuna voi saada sinut yli 100 000 ihmisen huomion.

Mitkä ovat Italian päätoimittajat?

Taloudellisesta näkökulmasta katsottuna kolme pääosaa ovat epäilemättä:

 • Universal Music Group.
 • Sony Music Entertainment.
 • Warner Music Group.

Kuinka monta levy-yhtiötä on Italiassa?

Kuinka monta levy-yhtiötä Italiassa

Kaavio näyttää levy-yhtiöiden lukumäärän kullakin alueella: riippumattomat levy-yhtiöt mukaan lukien Lombardy voittaa 318:lla, jota seuraa Lazio 187:llä ja Emilia Romagna 166:lla.

Mikä on levy-yhtiö?

Levy-yhtiö (tai levy-yhtiö) on musiikin ja joissain tapauksissa myös videoiden (etenkin musiikkivideoiden) tuotantoon, mahdollisesti jakeluun ja myynninedistämiseen erikoistuneiden yritysten luoma tuotemerkki eri formaateissa (kuten CD-levyt, vinyylit). levy, DVD,…

Paljonko päämies maksaa?

Tämä sopimus sisältää noin 25 miljoonan dollarin ennakkomaksun (9 ensimmäisenä vuonna, 16 seuraavana vuonna) ja 17,5 miljoonan lisäsumman mahdollisena kolmantena vuonna. Näistä rahoista ei ole helppo arvioida, kuinka monta on tarkoitettu taiteilijoille ja kuinka paljon jää levymaturin kassaan.

Miten etiketti ansaitsee rahaa?

Kun verot ja hallintokulut on eliminoitu, levy-yhtiöt jättävät tutkimuksen mukaan heille 73 prosentin ansiopalan, kun taas taiteilijoilla ja tekijöillä on vain pieni, noin 25 prosentin osa jaettavana.

Kuinka paljon streamit maksavat?

Kuten Amazon Music -maksu. Erinomainen Tidal, joka 1000 toistolla maksaa noin 12 dollaria, kun taas Deezer on Spotifyn ja Apple Musicin risteys. Ehdottomasti vähiten maksavat alustat ovat Youtube ja Soundcloud 1,75 dollarilla ja 1,30 dollarilla 1000 suoratoistoa kohti.

Miten pääaineet toimivat?

Majuri kattaa kaikki artistin ja hänen musiikin tuotantoon, jakeluun ja edistämiseen liittyvät kulut. Sopimuksessa määrätään yleensä, että artisti tallentaa jatkossa tietyn määrän levyjä: esimerkiksi 3 julkaisematonta levyä tai kaksi livenä.

Miten julkaiset levyn?

Jos aiot julkaista musiikki-cd:n, sinulla tulee olla graafinen projekti CD-vihkosta, liikkeisiin jaettavat kopiot, SIAE-leimat ja lopuksi sopimus jakelijan kanssa.

Mitkä ovat pääaineet?

Suuret yhtiöt voidaan määritellä yleisesti sellaisiksi yrityksiksi, jotka toimivat äänitysalalla levytuotteiden ja muiden niihin liittyvien tuotteiden ja palveluiden tuotannon, jakelun ja myynninedistämisen kautta, ja niillä on suurin osa markkinoista.

Mikä on etiketti?

Tietojenkäsittelytieteessä tarra tai etiketti (englanniksi) on graafinen ohjausobjekti (widget), joka näyttää tekstiä lomakkeen sisällä. … Tarra voi näyttää tiedot yhdellä rivillä tai useilla tekstiriveillä; näytettyjä tietoja voidaan muuttaa vain itse sovelluksesta.

Kuinka paljon itsenäisen levy-yhtiön perustaminen maksaa?

Yksi hyvä puoli levy-yhtiössä on se, että voit hoitaa liiketoimintaa menestyksekkäästi kotoa käsin, varsinkin jos päätät toimia pienessä mittakaavassa. Itse asiassa voit perustaa levy-yhtiön jopa kahdellakymmenellä tuhannella dollarilla tai jopa vähemmällä riippuen siitä, kuinka pienen haluat yrityksen olevan.

Kuinka ottaa yhteyttä Warner Music Italiaan?

WARNER MUSIC ITALIA SRL – 16, Piazza Della Repubblica – 20124 Milano (MI) 45.47849.19824.

Kuinka ottaa yhteyttä Universaliin

Lisenssi- ja hintatiedot (Milano)

 1. Puh +39 02 80 282 822 tai +39 02 80 282 811.
 2. productionmusic.it@umusic.com.

Minne demo lähetetään?

Yleisin ja helpoin tapa lähettää kappale etikettiin on sähköpostitse. Tarroissa on usein vain demoille omistettu sähköposti. Löydät sen yleensä heidän verkkosivuiltaan, Yhteystiedot-kohdasta tai heidän Soundcloud-sivultaan.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *