Ostaessaan Block Shaftilla varustetun auton asiakkaalle annetaan kolme avainta; Kuluttajan on ostohetkellä varmistettava jokaisen avaimen moitteeton toiminta. Tämä toimenpide on toistettava jokaisen auton omistajan vaihtuessa.

Kuinka paljon Block Shaft -avaimen kopioiminen maksaa?

Tästä syystä suosittelemme, että et tee sitä itse, koska Block Shaft -avaimen regenerointi on ilmaista (lukuun ottamatta avaimen toimituskuluja yritykselle).

Kuinka monistaa Block System -avain?

Avainta ei voi monistaa, avainsylinterin vaihtoa voi pyytää Block Shaft Group -yhtiöstä, (maksuton numero 800551551) tai valtuutetuista toimipisteistämme. * Kahvan vioittumisen sattuessa on mahdollista pyytää laminointi maksutta.

Kuinka irrotat lohkoakselin?

Hälyttimen kytkemiseksi pois päältä avain on asetettava sisään ja käännettävä vastapäivään (oikealle), kun turvajousi painaa riippulukkoa alaspäin.

Kuinka monta tyyppistä lohkoakselia on olemassa?

Itse asiassa on olemassa Block Shaft 1 (klassinen, on syötettävä manuaalisesti pysäköinnin aikana) ja Block Shaft 2 (automaattinen). Ei vain sitä: mekaaninen varkaudenestojärjestelmä on mahdollista yhdistää ylimääräiseen satelliittijärjestelmään.

Etsi 15 aiheeseen liittyvää kysymystä

Paljonko 500l lohkoakseli maksaa?

Lohkon akselin hinta

Klassinen malli (vain mekaaninen) on noin 400,00 euroa asennusineen, mutta monimutkaisempia malleja löytyy hinnastosta.

Millainen hälytys lohkoakseli on?

Block Shaft on mekaaninen varkaudenestojärjestelmä. Sitä valmistaa apulialainen yritys eri versioina mekaanisesta satelliittiin. Uusimman sukupolven autoihin toimitettujen laitteiden joukossa on lukuisia varkaudenestojärjestelmiä, kuten transponderilla varustettu immobilizer.

Kuinka varastaa auto lohkoakselilla?

Pyörät pysyvät paikallaan pysäköintiasennossa ja varkaat voivat livahtaa vain matkustamoon. Ainoa tapa varastaa autoja, joissa on Block Shaft, on lastata se romuttajalle.

Mikä estää estojärjestelmän?

Block System on panssaroitu apuohjauslukko, joka istutetaan ajoneuvon ohjaustankoon ja lukitsee sen mekaanisella avaimella. … Block System on panssaroitu apuohjauslukko, joka istutetaan ajoneuvon ohjaustankoon ja lukitsee sen mekaanisella avaimella.

Kuka asentaa lohkojärjestelmän?

Bosch Car Service – Diesel Center Sas.

Kuinka paljon auton lohkojärjestelmä maksaa?

Block System murtohälytin vain 230,00 € – Le Car Automobili srl

Miten ohjauslukko toimii?

Kuinka ohjauslukko toimii

Ohjauslukon asettamista varten ajoneuvo sammutetaan ohjauspyörän jättäessä pyörät suoraan: avain on poistettava tästä (jos sellainen on) ja ohjauspyörää on käännettävä hieman, kunnes se lukkiutuu. Irrota se asettamalla avain takaisin virtalukkoon ja avaa ohjauksen lukitus liikuttamalla sitä.

Kuinka poistaa avain autosta?

Mitä tehdä: Käännä ohjauspyörää varovasti vasemmalle ja oikealle yrittäessäsi kääntää avainta lukossa. Tämä auttaa avaamaan ohjauspyörän lukituksen. Älä vedä avainta liian lujasti, jotta se ei rikkoudu.

Mikä on avaimen kahvan nimi?

Ne koostuvat kolmesta osasta: kahvasta (tai päästä), varresta (tai varresta) ja kampasta. Kampaa kutsutaan yleisesti karttaksi. Muinaisissa avaimissa näillä kahdella termillä on ero, koska kartta on kuvio, joka muodostuu kamman kaiverruksista; nykyaikaisissa niitä voidaan pitää synonyymeinä.

Kuinka poimia rikkinäinen avain skootterista?

Vedä ohut lanka rikkoutuneen avaimen reunaa pitkin. Niitit ovat hyvä ratkaisu; voit suoristaa ne sopimaan lohkoon. Joskus on parasta taivuttaa päätä hieman tarttuaksesi palaseen. Irrota avaimen ulkopuoli virtalukosta.

Missä auton avainkoodi sijaitsee?

Jos olet kadottanut koodin, voit palauttaa sen ottamalla yhteyttä emoyhtiöön ja ilmoittamalla alustan numeron. Mekaaninen koodi voidaan hakea myös lukemalla auton ohjausyksikkö.

Kuinka turvallinen estojärjestelmä on?

Miksi valita Block System? Sen mukana toimitetaan kolme moninkertaistavaa, taitettavaa ja ergonomista avainta. Sylinteri on varustettu törmäyksenestojärjestelmällä ja on erittäin turvallinen, koska se on luokka 6, turvallisuusvaatimusten maksimiluokka.

Mikä on paras auton hälytin?

Autohälytin: 7 TOP + autovarkaustilastot[RANKING…

  • Beeper XRA1025 yleisautohälytin.
  • Varkaudenesto lukittava pyörivä turvaliitin.

  • Bullock 146714 yleisauton varkaudenesto.
  • LEKEMI – GPS-paikannus autoille.
  • Bullock 146162 Excellence X -murtohälytin.

Kuinka avata Bullock ilman avaimia?

V: Voit käyttää ruuvimeisseliä, jolla sinun on löysättävä Bullockin viimeisen osan pohjassa olevaa ruuvia ja jatkettava sitä enintään 15 mm.

Kuinka he varastavat auton satelliitilla?

GPS:n ansiosta auto lähettää sijaintinsa signaalin valvontakeskukseen, joka puolestaan ​​hälyttää poliisille varkauden sattuessa. Tätä ”viestintää” käyttämällä keskus voi määrätä moottorin estämään sähköpumpun.

Kuinka kauan lohkoakselin asentaminen kestää?

Kokoaminen kestää muutamasta tunnista enintään 48 tuntiin (tuotteen saatavuuden mukaan).

Mihin Block Shaft asennetaan Roomassa?

Officina Pinto on johtava autohälyttimien asentaja Roomassa. Se tarjoaa erityisesti täydellisen konsulttipalvelun, joka kertoo, mikä hälytin sopii parhaiten autosi malliin, mutta on myös Block Shaft -hälyttimen virallinen asentaja Roomassa.

Mitä tehdä, kun auton avainta ei ole käännetty?

Varmistaaksesi tämän ongelman, yritä vain kääntää ohjauspyörää. Jos se on kova eikä liiku vähän, se todennäköisesti pysäyttää avaimen. Tässä tapauksessa liikuta vain ohjauspyörää samalla kun käännät avainta vapauttaaksesi.

Kuinka poistaa auton lukkoon juuttunut avain?

Auton avain jumissa: kuinka se irrotetaan paperiliittimellä

Paperiliitin on myös loistava työkalu, joka voi auttaa ratkaisemaan ongelman. Tässä tapauksessa lukkoon jäänyt avaimen osa asetetaan uudelleen toimimaan ohjaimena klipsille, joka työnnetään hitaasti lukkoon.

Kuinka auton ohjauspyörän lukitus avataan?

Avaa ohjaustehostimen lukitus noudattamalla yksinkertaista menettelyä:

  1. Käännä avaimia varovasti oikealta vasemmalle samalla kun liikutat ohjauspyörää avainten suuntaan.
  2. Toista liike vähintään neljä tai viisi kertaa molempiin suuntiin.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.