Maksaaksesi Vodafone-laskun verkossa, avaa vain henkilökohtainen alue 190 Fai da Te Vodafone-verkkosivustolla, jossa avautuu pudotusvalikko, johon voit syöttää liittymään liittyvän puhelinnumeron.

Kuinka maksaa Vodafone verkossa?

Ensinnäkin, ensimmäinen askel on rekisteröityä Vodafone-verkkosivustolle ja luoda henkilökohtainen My Vodafone -asiakasalue. Kun tämä on tehty, kirjaudu sisään «Puhelintilillesi» verkossa asiakasalueella, napsauta «Pago Online» ja valitse maksutavaksi luottokorttisi.

Kuinka voin maksaa Vodafone-laskun?

Missä voit maksaa Vodafone-laskusi: Sisalissa ja …

 • luottokortti Vodafone.it-sivustolla «190 DIY» -alueella
 • Poste Italiane -verkkosivustolla;
 • maksu suoraveloituksella HomeBanking- tai BancoPosta-tilipalvelujen kautta;
 • käteisellä tai pankkikorteilla postitoimistoissa;

Kuinka maksaa vanhentunut Vodafone-lasku?

Jatka soittamalla maksuttomaan numeroon 42330 tai 800 011 810 (jos soitat muun kuin Vodafonen operaattorin kanssa), paina näppäintä 4 ja ilmoita sinua avustavalle operaattorille, että maksu on suoritettu.

Kuinka nähdä Vodafone-lasku verkossa?

Pääsy uusimpiin laskuihin

napsauta linkkiä ja todenna tai siirry Vodafone Tee se itse -sivulle ja napsauta Laskunhallinta> Lataa laskut> Kustannustiedot. Löydät viimeiset 5 ei-verollista laskua.

Etsi 30 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka pyytää Vodafone-laskuja?

 1. Vodafone-verkkosivustolta voit pyytää oikeaksi todistetun kopion joko lataamalla sen tai pyytämällä sen lähetettäväksi sähköpostitse.
 2. Lataa sovellus ja keskustele operaattorin kanssa.

Mistä löydän Vodafonen laskut?

Tee-se-itse ei-verolaskuhistoria-arkisto-osiosta löydät kaikki asiakaskoodillasi lähetetyt ei-verolaskut ja voit pyytää oikeaksi todistettuja kopioita. Siirry Verottomat laskut -osioon ja siirry sitten kohtaan Edelliset verottomat laskut.

Mitä tapahtuu, jos maksan Vodafone-laskuni myöhässä?

Mikäli maksu viivästyy yli 10 päivää muistutuksessa mainitusta päivämäärästä, voi aiheutua palvelun keskeytys: tällöin tulee pyytää verkon uudelleenaktivointia soittamalla maksuttomaan numeroon 42330. tai 800 011 810, jos käytät numeroa et…

Kuinka maksaa Vodafone-lasku luottokortilla?

Suorittaaksesi ei-verolaskun maksun, sinun on syötettävä luottokortin haltijan nimi (voi olla myös joku muu kuin sinä), kortin myöntänyt yritys, kortin numero ja viimeinen voimassaolopäivä. Sähköpostikenttään esitäytetään Vodafone-rekisteröintiisi liittyvä osoite.

Kuinka kommunikoida IBAN-muutos Vodafonelle?

voit ottaa yhteyttä hallinto-osastoon Vodafone-matkapuhelimella numeroon 42330 tai lankapuhelimesta tai muilta operaattoreilta ilmaiseen numeroon 800011810. Osasto on tavoitettavissa maanantaista perjantaihin 9.00-20.00 ja lauantaisin 9.00-13.00.

Kuinka voin muuttaa Vodafone-laskun maksua?

Kuinka se toimii

Valittua maksutapaa sovelletaan kaikkiin nimissäsi tehtyihin tilaussopimuksiin. Vaihtoehtoisesti voit vaihtaa maksutapaa soittamalla Vodafone-matkapuhelimellasi ilmaiseen numeroon 42330 tai lankapuhelimesta numeroon 800011810.

Kuinka maksaa laskut verkossa?

Online-maksutapoja on neljä:

 1. Maksu pankkipaikalla (RID);
 2. Maksu kotipankissa (tiedotteet-osio);
 3. Maksu luottokortilla tai prepaid-kortilla;
 4. Maksu palveluntarjoajan mobiilisovelluksella.

Kuinka voin maksaa laskun?

Laskun voi maksaa:

 1. Pankkisiirrolla.
 2. Käteinen raha.
 3. Sekillä.
 4. Pankkikuitilla (Ri.Ba)
 5. Kortinlukijan kautta tai verkossa luotto- tai pankkikortilla integroinnin kautta erikoispalveluun.
 6. Tiedote.
 7. PUNAINEN.
 8. MAV.

Kuinka puhua Vodafone-operaattorille ilman Tobia?

Pyydä tukea Vodafonelta nopein tapa soittaa Asiakaspalveluun numeroon 190. Palvelu on ilmainen soittamalla Vodafone-numerostasi ja on aktiivinen joka päivä klo 8.00-22.00. Klo 22.00-8.00 se on aktiivinen vain SIM-blokille tai varkauden tai katoamisen varalta.

Kuinka estää Vodafone debit luottokortilla?

Peruuta automaattiset maksut

Ensimmäinen asia, joka sinun on siis tehtävä, on ottaa yhteyttä ei pankkiin, vaan palvelupäällikköön (edellä olevassa esimerkissä Sky, Vodafone jne.) ja pyytää luottokortin kotipaikan peruuttamista.

Mitä luottokortteja Vodafone hyväksyy?

 • Kaikki Visa- ja MasterCard-piirien luottokortit hyväksytään. Myös Visa-, Visa Electron- ja MasterCard-piirien prepaid-luottokortit ja Poste Pay -kortit ovat sallittuja.
 • Lataa sovellus ja keskustele operaattorin kanssa.

Mitä kotilasku tarkoittaa?

Laskujen kotipaikka on työkalu, jonka avulla voit automatisoida maksut valtuuttamalla operaattorin nostamaan automaattisesti erääntyneet summat asiakkaasi käyttötililtä jokaisena eräpäivänä.

Mitä tapahtuu, jos en maksa puhelinliittymääni?

Jos sinulla on myös matkapuhelinliittymä ja olet unohtanut maksaa osamaksun, saat todennäköisesti puhelinyhtiöltä muistutuskirjeen. Jälkimmäinen ilmoittaa uuden voimassaolopäivän, johon mennessä maksu on suoritettava.

Kuinka maksaa TIM-lasku ilman tiedotetta?

TIM-laskun maksamiseen ilman tiedotetta voit käyttää myös P @ gonline -palvelua. Tämäntyyppinen maksu voidaan suorittaa luottokortilla, kuten American Express, Diners, Visa ja Mastercard (myönnetty Italiassa), ilman lisäkustannuksia.

Milloin ensimmäinen Vodafone-lasku saapuu?

Vodafone on ilmoittanut verkkosivuillaan, että se palaa kuukausihinnoitteluun neljän viikon välein. Ja kuten TIM:n tapauksessa, kasvu jatkuu.

Kuinka kiistää Vodafone-lasku?

Vodafone-laskukiistakirjeesi voidaan lähettää jollakin seuraavista tavoista: Pec osoitteeseen vodafoneomnitel@pocert.vofafone.it. Kirjattu palautusposti Vodafone Italia SpA – valitustoimistoon, PL 190 – 10015 – Ivrea (To) Faksi numeroon 800 034 626.

Kuinka paljon laskun voi maksaa käteisellä?

124/2019 budjettilakiin sidottu – on jälleen alentanut käteismaksujen sallittua kynnystä. Viime vuosiin asti käteisen käytön rajaksi maksuissa oli asetettu 3 000 euroa, viime heinäkuusta 2020 lähtien uusi käteismaksujen enimmäisraja on 2 000 euroa.

Mitä tarkoittaa laskulla maksaminen?

Se on osoitus siitä, että velallisen maksu on suoritettava suoraan, ilman välittäjiä. Tätä merkintää ei pidä sekoittaa termeihin: maksu laskun mukaan; maksu laskun toimituksen yhteydessä.

Miten lasku pitää tehdä, jotta se olisi voimassa?

Laskun tulee sisältää seuraavat tiedot:

 1. yritys, nimellisarvo tai yrityksen nimi;
 2. asuinpaikka tai kotipaikka;
 3. ALV-numero, jos asiakas on yritys tai freelance-työntekijä; verotunnus, jos asiakas on yksityinen henkilö.

Kuinka maksaa laskut pankkisiirrolla?

Pankkisiirrolla voi maksaa myös PostaPay Evolutionilla, joka on Postin prepaid-kortti. Tällä kortilla on samanlaiset toiminnot kuin käyttötilillä, koska sillä on omat pankkitietonsa (IBAN ja SWIFT), joilla voit tehdä pankkisiirtoja.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *