Kansikuvan kaltaisen sinisen sävyisen kukkamekon sopivaksi meikin voi valita saman sävyisen silmämeikin, kuten mainittiin, tai oranssinkeltaisen luomivärin, myös satiinin tai helmiäinen, vivahteita täydentävä.

Kuinka yhdistää meikki vaatteisiin?

Pyyhkäisy ripsiväriä, hohtava huulipuna on täydellinen!

 1. Valitse tuppimekon kanssa kirkas huulipuna.
 2. Kukkamekoilla valitse vaaleanpunainen poskipuna.
 3. Miehekäs ilme tarvitsee pehmeät smokey silmät.
 4. Korosta kauniita mekkoja pastellimeikillä.
 5. Kirkkailla väreillä uskaltaa kontrastivärinen meikki.

Kuinka käyttää meikkiä vaaleanpunaisen mekon kanssa?

Kuitenkin, jos vaaleanpunainen on vaalea ja hallitseva mekossa, ruskean sävyinen silmämeikki on se, mitä tarvitset, jotta lookista tulee muodollisempi. Voimme sen sijaan palauttaa huulille vaaleanpunaisen sävyn, sekä läpinäkymättömän että kiiltävän, makujemme ja saavuttamamme vaikutuksen mukaan.

Kuinka käyttää meikkiä oranssin mekon kanssa?

Yhteensopiva poskipuna ja huulipuna

Täydellinen meikki oranssiin mekoihin voi keskittyä yhteensopiviin poskipuna, luomiväri ja huulipuna. Ratkaiseva valinta, joka voi sopia meripihkan ihoisille naisille, joille voimakkaat värit antavat, ja naisille, jotka uskaltavat itseään säästämättä.

Mitä pukea kukkaiseen mekkoon?

Kukkamekko, värikäs ja eloisa, on siroa yhdistettynä neutraaleihin asusteisiin kerman, beigen, valkoisen ja puuterivaalean sävyissä.

Etsi 23 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitä laittaa lyhyen mekon päälle?

Minimekko ja bleiseri

Aluksi hyvää ratkaisua edustaa takki, vielä parempi jos hieman purettu ja liukastunut bleiseri. Tämän ja lyhyen mekkosi avulla et vain tunne raitista ilmaa liikaa, vaan saat myös hienostuneen ja ainutlaatuisen tyylin.

Kuinka käyttää pitkää kukkapukua?

Loistava ehdotus on valita polvipituinen kukkamekko, joka yhdistetään takkiin tai vaaleaan trenssitakkiin, kuten valkoisiin, beigeihin tai pastellisävyihin. Fantastinen on myös farkkutakki, jossa on rento tyylikäs tyyli.

Mitkä värit sopivat hyvin oranssiin?

Oranssin kanssa hyvin käyvät värit ovat ruskea (rusketus), smaragdinvihreä, sininen ja vaaleansininen.

Kuinka tehdä tummanvihreät silmät?

Suurten vihreiden silmien muodostamiseksi tarvitset:

 1. vältä vaaleita luomivärejä.
 2. käytä tummia luomivärejä.
 3. käytä kynää silmän sisälinjassa.
 4. käytä volyymia lisäävää ripsiväriä.

Mihin yhdistää oranssi?

Oranssit väriyhdistelmät

 • Valkoinen.
 • musta.
 • sininen.
 • tummanvihreä.
 • Ruskea.
 • kerma.

Kuinka käyttää korallimekkoa?

Mitä meikkiä käyttää korallimekon kanssa

 1. Korallinvärinen mekko sopii hyvin kirkkaan ruskean tai oranssin värin kanssa. …
 2. Maidonvalkoinen luomiväri käy mainiosti.

 3. Liikkuessamme ulospäin ja ylöspäin sekoitamme beigen ja keltaisen, kunnes saavutamme oranssin silmäluomen keskellä.

Minkä väristä kynsilakkaa kannattaa käyttää vaaleanpunaisen mekon kanssa?

Yksi puuterivaaleanpunaisen kanssa eniten rakastamistamme sävyistä on punainen. Tässä tapauksessa emali ottaa mekon yksityiskohdan.

Mitä huulipunaa käyttää fuksiamekon kanssa?

Rohkeimmat meikkiriippuvaiset voivat uskaltaa kontrastin, joka ei ole ollenkaan ilmeinen: punainen huulipuna ja fuksiamekko. Tässä tapauksessa voit valita punaisen huulipunan lämpimillä sävyillä tai punaisen huulipunan kylmillä sävyillä: oleellista on, että se sopii ihonväriin.

Mikä huulipuna sopii hyvin lilan kanssa?

Parempi valita klassiset nude-värit ruskean sävyinä vivahteeksi ja highlighteriksi, samoin huulipunaksi, vältä kaikkia vivahteita, jotka voisivat hämärästi lähestyä lilaa ja sen vastaavia.

Kuinka käyttää meikkiä sinisen mekon kanssa?

 1. Kontrastiväriset punaiset huulet tuovat henkeäsalpaavan ilmeen. Aloitetaan upeasta klassikosta, joka ei koskaan väsy ja joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin: punainen huulipuna. …
 2. Alaston meikki on aina turva. …
 3. Vaaleanpunainen huulipuna näyttää hyvältä sinisen mekon kanssa. …
 4. Sininen tai violetti luomiväri, riskialtis mutta erittäin tyylikäs!

Mitä meikkiä tehdä lila-mekon kanssa?

Lila harmonisoituu täydellisesti siihen liittyvien sävyjen kanssa – sitruuna, valkoinen, hopea, persikka, vaaleanpunainen, violetti, minttu ja teeruusun väri. Mustan ja lilan värinen mekko näyttää upealta.

Mikä väri näyttää hyvältä vihreiden silmien kanssa?

Vihreän kanssa hyvin sopivia värejä ovat violetit, oranssit ja punaiset, fuksia, pronssi, viininpunainen. Niin lämpimiä värejä punaisella pohjasävyllä. Erityisesti violetti sopii täydellisesti vihreän kanssa, koska se luo eniten kontrastia, joten se syventää ilmettä.

Kuinka meikkaat silmäsi 60 vuoden jälkeen?

Periaatteessa merkityissä silmissä tulisi välttää kermanvärisiä tekstuureja sekä metalli- ja glitter-viimeistelyjä, jotka korostavat tätä ominaisuutta. Parempi valita neutraalit sävyt ja helppo sekoittaa, ei liian pigmentoituja, jotta meikki ei kyllästy liikaa.

Miten saan silmäni näyttämään vihreiltä?

-Jos sinulla on vihreät silmät, valitse luumu, lila tai lila luomiväri ja kynä; -Jos sinulla on siniset/harmaat iirikset, valitse pronssi-, kupari- tai persikkaväri ja kynä. -Jos silmäsi ovat ruskeat/pähkinäruskeat, valitse kultainen, pronssi tai maanvärinen luomiväri ja kynä.

Minkä väriset kengät yhdistää oranssiin mekkoon?

Parhaat värit yhdistettäväksi punaisen kanssa? Fuksia ja sininen. Keltainen sopii hyvin tummien värien, kuten violetin, sinisen, ruskean ja vihreän, kanssa. Oranssi mekko sopii täydellisesti valkoisten kenkien ja asusteiden kanssa.

Kuinka yhdistää oranssi väri?

Oranssi tekee sinusta välittömästi energisemmän ja siitä tulee erittäin helppo käyttää. Yhdistetty valkoisen, kerman ja metallien, kuten kullan, hopean ja pronssin, kanssa. Valon kosketus on aina hyvä idea, jopa seremoniassa.

Kuinka yhdistää värejä?

Itten-ympyrän mukaisen värinsovituksen sääntönä on, että voit yhdistää vastakkaisia ​​värejä, mutta ei koskaan lähellä toisiaan olevia, paitsi mustaa ja valkoista, jotka sopivat hyvin kaiken kanssa. Voit esimerkiksi yhdistää keltaista ja violettia, mutta ei koskaan keltaista ja punaista ja niin edelleen.

Kuinka vähätellä pitkää mekkoa?

Pitkien mekkojen vähättelyä varten on ensin käytettävä oikeat kengät, kuten litteät nahkasandaalit, tennarit tai kesäsaappaat. Hieno idea on myös lisätä vyö vyötärölle, farkkutakki tai kesäparka.

Mihin pitkä mekko menee?

Löydä oikea pituus.

Oikean pituuden löytäminen estää mekkoa kompastumasta tai roikkumasta. Varmista, että mekon helma ulottuu varpaisiin. Varmista, että mekko on vähintään nilkan mittainen. Yritä liikkua pukeutumisessa.

Miten käytät pitkää mekkoa?

Rennon asun kanssa voit yhdistää myös tennareita. Parempi matalat kankaalla ja ennen kaikkea valkoisena. Takkien edessä on useita vaihtoehtoja: nahkainen biker-takki, takki, trenssi, farkkutakki, boyfriend-tyylinen bleiseri. Pitkä mekko istuu sellaisenaan.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.