Oletetaan, että joidenkin huhujen mukaan 47-vuotias hurraa Rooman puolesta.

Mitä joukkuetta Marianella tukee?

Myös monet Lazioa tukevat kommentaattorit ovat: Massimo Marianella (Sky, joka tukee myös Arsenalia, toim.), Riccardo Cucchi (Radio Rai), Gianni Bezzi (Rai) ja Ilaria D’Amico (Sky).

Ketä Stefano Borghi tukee?

«Minuti di Recupero» -portaali on kertonut joidenkin tunnetuimpien urheilutoimittajien jalkapallouskomuksista. Sen perusteella, mitä olemme oppineet, Borghi olisi Torinon fani.

Mitä joukkuetta Ambrosini tukee?

Milanon kannattajia ovat esimerkiksi kirjeenvaihtajien Marco Cattaneon, Marco Nosottin ja Alessandro Alciaton lisäksi Maurizio Compagnoni (Sky) Marco Foroni (Dazn) sekä kommentaattorit, kuten Ambrosini ja Costacurta, jotka ovat epäilemättä pysyneet sidoksissa Rossoneri-paitaan. käytti.. aikanaan…

Minne Ambrosini on menossa?

Täällä sitten entisen keskikenttäpelaajan Massimo Ambrosinin ja toimittaja-juontaja Marco Cattaneon jälkeen siirtyä Dazniin, jossa on myös Eurooppa-liiga ja konferenssiliiga suoratoistona, kun taas satelliitissa se jää Sky Sportille. Sen sijaan vahva nimi, kuten Giorgia Rossi, tulee Mediasetista.

Etsi 44 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitä joukkuetta edustat?

Biancoceleste-pommittaja julkaisi sosiaalisessa mediassa «Forza Azzurri». Italia, Immobile – ASL pysäytti – hurraa maajoukkueelle kotoa. Chelsea, englantilainen joukkue, joka ei koskaan anna periksi, kuten ne, jotka ovat syntyneet ensimmäisen kahdestatoista horoskooppimerkistä… Härkä.

Mitä joukkuetta Repice tukee?

Hän syntyi Cosenzassa ja opiskeli Giulio Cesaren osavaltion lukiossa Roomassa; täällä hänestä tuli intohimo urheiluun, hänestä tuli Rooman fani ja Frosinonen kannattaja.

Mitä joukkuetta tuomarit kannustavat?

Kaikki tietävät, että tuomarit kannustavat Juventusta.

Kuka on Veronica Baldaccini?

6 – Veronica Baldaccini

Sardinialainen, syntynyt 1980, on ollut ammattitoimittajien rekisterissä vuodesta 2009. Urheilutoimittaja, muutaman vuoden hän on työskennellyt Sky Sportin kirjeenvaihtajana.

Kenelle tuet Berrettinia?

Matteo Berrettini kirjoitti palan italialaisen tenniksen historiaa Wimbledonin finaalissa Novak Djokovicia vastaan ​​ja tekee sen tuomalla mukanaan myös violetin uskonsa, Fiorentinan kannattajana, joka kehuttiin neljälle tuulelle Sky-haastattelussa syyskuussa. vuodelta 2019: «Tuen Fiorentinaa, koska…

Mitä joukkuetta Bruno Longhi tukee?

Interin kannattajia sen sijaan olisivat Marco Civoli, Bruno Gentili ja Bruno Longhi, kun taas Nerazzurrin kannattajien kuumimpia ääniä ovat Christian Recalcati, Roberto Scarpini ja Gianluca Rossi.

Kuka on vaihtanut Skysta DAZN:iin?

Lele Adani muuttaa myös Dazniin ja jättää Skyn, ilmoitus Englannin-Tanskan aikana. Miksi tämä massamuutto Dazniin? Yksinkertaista, koska suoratoistotelevisio on voittanut Serie A:n tv-oikeudet seuraavien kolmen kauden aikana (7 eksklusiivisella pelillä).

Keitä Sky-kommentaattorit ovat?

Lauantai-illan «Sky Calcio l’Originale» -yhteydet johtaa Alessandro Bonan, mukana Gianluca Di Marzio, Paolo Condò, Billy Costacurta ja Anne Laure Bonnet, joka tuo asiantuntemuksensa kansainväliseen jalkapalloon ja tulee johtamaan. myös uusi kolumni, «Mondogol», joka lähetetään joka maanantai ja omistettu …

Missä Repice-kommentti on?

Italian-Espanjan kommentit Francesco Repicen äänellä Radio 1 Raissa valloittivat yleisön. Toimittajan kommentti rangaistusten hetkellä välittää jännitystä ja tunteita. Radio 1 Rai -profiili Twitterissä julkaisee uutisen epilogin Jorginhon ratkaisevan rangaistuspotkun jälkeen.

Missä Francesco Repice työskentelee?

Repice radiokommentaattori RAI:ssa

Kolme vuotta RAI:hun liittymisen jälkeen Repice aloittaa pysyvästi jalkapallo-otteluista kertovan radio-lähetyksen Tutto il calcion viiteäänistä minuutti minuutilta.

Minne Adani on menossa?

Huhut puhuivat jäähyväisistä ja hänen saapumisestaan ​​(yhdessä Massimo Ambrosinin, entisen Milanin keskikenttäpelaajan ja kapteenin kanssa) Dazniin. Mutta tänään torstaina 8. heinäkuuta pidetyssä esityksessä hänen nimeään ei mainittu. Vaihtoehtoina ovat siis Amazon (se lähettää Mestarien liigan keskiviikon ottelut) tai Mediaset.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.