Ohjelmat pakkauksen purkamiseen Windowsissa

 • Oletusarkiston hallinta. Jos sinun on purettava (tai luotava) arkistot ZIP-muodossa, voit ottaa yhteyttä kaikkiin Windows-versioihin jo sisältyvään arkistonhallintaan lataamatta tai asentamatta mitään tietokoneellesi. …
 • 7-vetoketju. …
 • WinRAR. …
 • Compression Utility. …
 • iZip-arkistointi. …
 • Keka.

Mitä ohjelmaa käyttää tiedostojen pakkaamiseen?

Suosituimmat tiedostojen pakkausohjelmat ovat WinZip ja WinRAR, jotka molemmat ovat maksullisia. Voit tietysti käyttää kokeiluversiota loputtomiin, mutta se pakottaa sinut napsauttamaan useita kertoja poistaaksesi viestit, jotka tulevat näkyviin, kun käynnistät ohjelman ja pakottavat sinut ostamaan.

Kuinka avata vetoketjut ilmaiseksi?

Muut ohjelmat ZIP-tiedostojen avaamiseksi ilmaiseksi

 1. PeaZip (Windows / Linux) – on loistava ilmainen avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka käsittelee monia pakattuja arkistomuotoja, mukaan lukien ZIP-muoto. …
 2. 8 Zip Lite (Windows) – on ilmainen sovellus Windows 8:lle ja uudemmalle, jonka avulla voit hallita ZIP-muotoja vain tietokoneellasi.

Mitä käyttää Win Zipin sijasta?

Mitä vaihtoehtoja WinZipille on olemassa?

 • WinRAR: tunnetuin WinZip-vaihtoehto. …
 • 7-Zip: turvallinen ja tehokas vaihtoehto WinZipille. …
 • PeaZip: WinZip-vaihtoehto harvinaisemmille muodoille. …
 • Bandizip: nopea vaihtoehto WinZipille. …
 • Ashampoo ZIP Free: yksinkertainen ja luotettava.

Kuinka avata ZIP-tiedosto Windows 10:ssä?

Itse asiassa sinun tarvitsee vain etsiä ZIP-tiedoston kuvake, jonka suhteen olet kiinnostunut toimimaan, napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla avautuvasta kontekstivalikosta kohta Avaa, jotta voit purkaa sisältö nykyisessä asemassa.

Etsi 17 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka avata ZIP-tiedostoja PC:llä?

Klikkaamalla ZIP-tiedostoa hiiren oikealla painikkeella, avautuu pudotusvalikko, josta sinun on valittava ”Avaa”-kohta. Tällöin Compression Utility -sovellus käynnistyy automaattisesti (oletusarvoisesti saatavilla oleva työkalu), jossa voit tarkastella ja sen jälkeen avata purettuja tiedostoja.

Kuinka avata ZIP-tiedosto verkossa?

Kuten nimestä melko helposti voi päätellä, Unzip-online.com on online-palvelu, jonka avulla voit avata zip-tiedostoja suoraan selaimesta. Se ei vaadi rekisteröintiä, se on täysin ilmainen ja mahdollistaa zip-tiedostojen lisäksi myös rar-, 7z- ja tar-tiedostojen purkamisen (kunhan ne eivät ylitä 200 Mt:a).

Kuinka purkaa RAR-tiedostoja ilmaiseksi?

Vaihtoehtona WinRARille RAR-tiedostojen avaamiseksi Windowsissa voit harkita 7-Zipin käyttöä. Se on täysin ilmainen ja avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jonka avulla voit purkaa kaikki suosituimmat pakatut arkistomuodot, kuten RAR-muodossa.

Kuinka purat zip-tiedoston?

Napsauta hiiren kakkospainikkeella tiedostoa, jonka haluat pakata, ja valitse sitten Lähetä> Pakattu kansio. Avaa File Explorer ja etsi pakattu kansio. Pura koko kansio napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ja valitse Pura kaikki ja seuraa sitten ohjeita.

Kuinka avaan rar-tiedoston?

Kuinka avata RAR-tiedostoja

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella RAR-tiedostoa ja valitse ”Avaa WinRARilla”.
 2. Avaa WinRaR kaksoisnapsauttamalla tiedostoa.
 3. Avaa WinRAR ja valitse tiedosto/kansio WinRAR-tiedostot-paneelista.

Kuinka avata ZIP-tiedosto mobiililaitteella?

Muut sovellukset ZIP-tiedostojen avaamiseen Androidissa

 1. ZArchiver – on yksi parhaista sovelluksista avata ilmaisia ​​ZIP-tiedostoja Androidissa. …
 2. X-plore File Manager – on yksi parhaista Androidille saatavilla olevista ilmaisista tiedostonhallinnasta.

Kuinka ladata 7 zip ilmaiseksi?

Kuten edellisillä riveillä mainittiin, on mahdollista ladata 7-Zip ilmaiseksi ilman lisenssin aktivointia. Sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys ohjelmiston viralliselle verkkosivustolle, aloittaa kiinnostavan version lataus ja jatkaa asennusta.

Kuinka avata iPhone ZIP -tiedosto?

ZIP-tiedoston avaaminen iPhonessa tai iPod touchissa

 1. Avaa Tiedostot-sovellus ja etsi sitten arkisto tai ZIP-tiedosto, jonka haluat purkaa.
 2. Napauta tiedostoa tai ZIP-arkistoa.
 3. Tiedostot sisältävä kansio luodaan. Jos haluat muuttaa sen nimeä, kosketa ja pidä kansiota painettuna ja napauta sitten Nimeä uudelleen.
 4. Avaa kansio koskettamalla.

Kuinka pakkaan MP4-tiedoston?

Jos näin on, voit pakata MP4-elokuvasi Video Compressor -sovelluksella – kutistu. Tämä on ilmainen sovellus iOS / iPadOS:lle, jonka avulla voit pakata suosituimpia videotiedostomuotoja käyttämällä erilaisia ​​esiasetuksia tai muuttamalla henkilökohtaisesti resoluutiota ja bittinopeutta.

Kuinka pakkaat tiedostoja?

Tiedoston tai kansion pakkaaminen

Pidä tiedostoa tai kansiota painettuna (tai napsauta hiiren kakkospainikkeella), valitse Lähetä ja sitten Pakattu kansio. Uusi samanniminen zip-kansio luodaan samaan paikkaan.

Kuinka pakata Aranzulla-tiedostoja?

Voit tehdä tämän käyttämällä FILEminimizer Pictures -ohjelmaa, ilmaista Windows-käyttöjärjestelmille tarkoitettua ohjelmaa, jolla itse asiassa on mahdollista pakata minkä tahansa tyyppinen graafinen tiedosto, mikä säästää tilaa mahdollisimman pienellä mahdollisella laadulla. tiedosto.

Kuinka purkaa ZIP-tiedosto Windowsissa?

Windowsin erityistapauksessa, jotta voit käyttää sitä, sinun tarvitsee vain yksinkertaisesti etsiä ZIP-tiedosto, jonka haluat purkaa, napsauttaa sitä hiiren kakkospainikkeella ja valita esiin tulevasta pikavalikosta Pura kaikki -vaihtoehto. ja paina avautuvaan ikkunaan Pura-painiketta.

Kuinka purkaa ZIP-tiedosto Androidilla?

Kuinka purkaa tiedostoja Androidissa

 1. Siirry Google Play Kauppaan ja asenna Files by Google.
 2. Avaa Files by Google ja etsi ZIP-tiedosto, jonka haluat purkaa. …
 3. Napauta tiedostoa, jonka haluat purkaa. …
 4. Napauta Pura purkaaksesi tiedoston. …
 5. Hana ✔…

Kuinka ZIP Extractor toimii?

Voit käyttää sitä napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ZIP-tiedostoa, jonka haluat purkaa, valitsemalla avautuvasta pikavalikosta Pura kaikki -vaihtoehdon ja painamalla Pura-painiketta ikkunassa, joka tulee näkyviin työpöydälle.

Kuinka muutat RAR-tiedoston pdf-tiedostoksi?

Muunna rar pdf-tiedostoksi

 1. Voit valita rar-tiedoston kahdella tavalla: Vedä ja pudota rar-tiedostot suoraan ezyZipiin. Napsauta ”Muunna PDF-muotoon”. …
 2. Napsauta vihreää ”Tallenna” -painiketta tallentaaksesi yksittäiset pdf-tiedostot paikalliselle asemallesi.
 3. Napsauta sinistä ”Esikatsele” -painiketta avataksesi pdf-tiedoston selaimessa.

Kuinka muuntaa RAR-tiedosto zip-muotoon?

Kuinka muuntaa RAR ZIP: ksi

 1. Vaihe 1. Lataa rar-tiedosto. …
 2. Valitse ”zip” Valitse zip tai mikä tahansa muu tarvitsemasi muoto kohteeksi (yli 200 muotoa tuetaan)
 3. Lataa zip. Anna tiedoston muuntua ja voit ladata zip-tiedoston heti sen jälkeen.

Kuinka avata ZIP-tiedosto Google Drivessa?

Pääsy zip-kansioiden sisältämiin tietoihin

Etsi pakattu kansio, jota haluat käyttää. Napsauta ”Avaa ZIP Google Drivesta”. Valitse kaikki tiedostot, joita haluat tarkastella Google Drivessa.

Kuinka avata ZIP-tiedosto Macbookissa?

Vaihe 1: Valitse avattava ZIP-tiedosto ja napsauta hiiren kakkospainikkeella. Vaihe 2: Napsauta ”Avaa” pikavalikosta ja valitse ”Compression Utility”, joka on Macissa saatavilla oleva vakiotyökalu, jonka ansiosta pakattuja tiedostoja voidaan avata.

Kuinka avata RAR-tiedosto iPhonessa?

iZip – Zip Unzip Unrar

Saatavana myös mainoksittomana Pro-versiona, tämä sovellus pystyy avaamaan kaikki tiedostosi. vetoketju ”ja”. rar “, vaan hallita arkistojasi ja kansioitasi järjestyksessä ja tehokkaasti. Ehdottomasti kokeilla, ehkä jopa maksullisessa versiossa.

Kuinka avata Telegram-tiedosto iPhonessa?

Vaihe 1: Avaa Telegram-sovellus iPhonessasi. Vaihe 2: Lataa kaikki videot, joita haluat katsoa puhelimellasi. Vaihe 3: Kun yrität avata videon, et näe vaihtoehtoa sen tallentamiseen. Video avaa sen sijaan tavallisen iOS-jakamisvalikon.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.