Loretta Goggin ja hänen miehensä Gianni Brezzan välinen rakkaus, joka kestää yli kolmekymmentä vuotta, vahva ja syvä, ikuisesti kestävä. He tapasivat vuonna 1979 Fantasticoa kuvattaessa. Kun Gianni oli naimisissa ensimmäisen vaimonsa kanssa, hänellä oli kolme lasta ja 13 enemmän kuin näyttelijällä.

Kuka oli Goggin kumppani?

26. huhtikuuta 2008 Gianni Brezza ja Loretta Goggi menevät naimisiin lähes 30 vuoden suhteen jälkeen. Hän kuoli Roomassa 5. huhtikuuta 2011 paksusuolensyövän komplikaatioihin; lepää Roomassa Prima Portan hautausmaalla.

Mikä oli Gianni Brezzan ensimmäisen vaimon nimi?

He tapasivat vuonna 1979 Fantasticoa kuvattaessa. Tuolloin Gianni Brezza oli naimisissa ensimmäisen vaimonsa kanssa ja oli paljon vanhempi kuin Loretta Goggi. Itse asiassa parilla oli suuri ikäero, kun he aloittivat työskentelyn yhdessä. Loretta Goggi 27-vuotias ja Brezza 41-vuotias.

Keitä ovat tuulen lapset?

Gianni Brezza: kuka oli Loretta Goggin aviomies, ikä, ura, yksityiselämä, lapset. Gianni Brezza oli todella lahjakas tanssija ja koreografi, joka on ollut useiden vuosien ajan sidoksissa tunnettuun showgirloon, laulajaan ja näyttelijä Loretta Goggiin. Kaksikko meni sitten naimisiin vuonna 2008, eikä heillä ollut lapsia.

Kuinka vanha on Gianni Brezza?

Hän oli 74-vuotias kuollessaan ja syntyi 9. marraskuuta 1937 Pulassa Kroatiassa. Hän kuoli 5. huhtikuuta 2011 Roomassa ja lepää nyt Prima Portan hautausmaalla.

Etsi 16 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitä Gianni Nazzaro lauloi?

Gianni Nazzaro kuoli, ”Kuinka kaunis hän on”: yksi hänen tunnetuimmista kappaleistaan.

Ketkä ovat Gianni Nazzaron neljä lasta?

Giovanni, Giorgia, Davide ja Mattia ovat italialaisen laulajan Gianni Nazzaron neljä lasta, joka kuoli 72-vuotiaana kauhean taistelun jälkeen keuhkosyöpää vastaan. Surullisen ilmoituksen teki hänen ensimmäinen vaimonsa Nada Ovcina, joka oli hänen vieressään kuolinsängyllään viime hetkeen asti.

Mitä Gianni Nazzaro lauloi?

Jäähyväiset Gianni Nazzarolle, 70-luvun romanttiselle laulajalle, kun hän lauloi ”How beautiful is she”. Katso video. tai digitaalinen.

Kuka on Gianni Nazzaron lasten äiti?

Gianni Nazzaro oli naimisissa Nada Ovcinan kanssa, joka synnytti hänelle kaksi lasta, Giovanni Juniorin (1973) ja Giorgian (1976). Eron jälkeen hän sitoutui Catherine Frankiin (oikea nimi Pleite Armonia Del Carmen), entiseen ranskalaiseen malliin, joka antoi hänelle vielä kaksi lasta, Davidin ja Mattian.

Kuka oli Maurizio Nazzaro?

Napolista kotoisin oleva taiteilija kuoli keskiviikkona 15. huhtikuuta. Hän oli asunut monta vuotta Martina Francassa Pugliassa, jonne hän oli muuttanut Carmelan kanssa, josta tuli myöhemmin hänen vaimonsa. Laulaja asui Itrian laaksossa, mutta ei ollut koskaan unohtanut Napoliaan, jota hän kantoi aina sydämessään.

Kuka lauloi kappaleen Kuinka kaunis hän on?

Suuri laulaja Gianni Nazzaro kuoli 72-vuotiaana: kuinka kaunis hän on rakkauden menettämiseen. Kuinka kaunis hän onkaan, Rakkaus on kyyhkynen, En koskaan halua rakastua, Minun tapani, Sieluni pohjassa: nämä ovat vain osa hänen laulamistaan ​​kappaleista valloittaen 70-luvun Italian listat ja sydämet.

Kuka kirjoitti Losing Love?

Marcello Marrocchin ja Giampiero Artegianin kirjoittama se käynnisti uudelleen Massimo Ranierin uran, joka oli aikaisempina vuosina omistautunut yksinomaan teatterille. Teosta ehdotettiin jo Sanremo-festivaalin edellisessä painoksessa (laulaja kuitenkin Gianni Nazzaro), mutta se hylättiin.

Kuinka monta vaimoa Gianni Nazzarolla on ollut?

Gianni Nazzaro solmi kaksi avioliittoa: hän oli ensin naimisissa Nada Ovcinan kanssa: ne kaksi, jotka tapasivat 70-luvulla ja synnyttivät kaksi lasta, näkivät jossain vaiheessa rakkautensa romahtamisen ja he erosivat.

Kuinka vanha on Gianni Nazzaron vaimo?

Hän – tällä hetkellä 79-vuotias – oli tuolloin tiedottaja ja sitten myös Nazzaron johtaja. Heidän suhteeseensa syntyi kaksi lasta: Giovanni Junior, joka saapui vuonna 1973, ja Giorgia, joka täydensi perheen vuonna 1976.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.