Livia Adami (kaudet 1-2), näyttelee Barbara Chichiarelli. Aurelianon vanhempi sisko, jonka kanssa hänellä on lähes symbioottinen suhde.

Milloin Suburra 3 julkaistaan?

Fanit voivat jälleen kokeilla käsiään tässä rikollisessa universumissa Alessandro Borghin kanssa tv-sarjan kolmannella tuotantokaudella, joka saa debyyttinsä Netflixissä 30. lokakuuta 2020. Suoratoistoalusta on ilmoittanut «Suburran» julkaisupäivän. 3″, mikä tekee sanan lopuksi kerrotuille tarinoille.

Missä jaksossa Lele kuolee?

Tullio Adami, 1×04

Lele tappaa Tullion Samurain puolesta: vastineeksi miehen kuolemasta Samurai olisi perunut 30 tuhannen euron velan, jonka nuori mies oli hänelle velkaa.

Mikä on suburra-miekan nimi?

Ja vaikka saimme yllättäen selville, että Suburran naispuolinen spin-off, haluamme tänään puhua sinulle yhden koko esityksen rakastetuimmista hahmoista näyttelijästä: puhumme Alberto «Spadino» Anacletista, jota näyttelee hyvä Giacomo Ferrara.

Miten Aurelianon sisko kuolee?

Samurai ampuu Aurelianon uhkaamalla Livian, joka kuolee veljensä käsiin. Lele ja Spadino katsovat kohtausta vakoilemassa ikkunasta, sitten he lähtevät ja Lele keskeyttää ennenaikaisesti ja kohtuuttomasti poliisioperaation, mikä herättää Cristianassa epäilyksiä.

Etsi 38 aiheeseen liittyvää kysymystä

Miten Livia Adami kuolee?

Samurai tappoi hänet 16. kesäkuuta 2008 paenttuaan 3 kuukautta aikaisemmin ja saatuaan äskettäin sovinnon vain 30-vuotiaan veljensä Aurelianon kanssa.

Kuka tappaa Aurelianon siskon?

Suburra 2: Aureliano ja Nadia yhdessä

Aureliano toipuu edelleen Romulun (Stefano Fabrizi) kuolemasta, hänelle kuin isälle. Alex (Alessandro Proietti), Spadinon serkku, tappoi hänet Ostian ja Sintien perheiden välisen sodan aikana.

Kuka pelaa Spadinoa?

«Spadinosta» Vermicinon tragediaan: näyttelijä Giacomo Ferrara Alfredino Ramille omistetun sarjan päähenkilöiden joukossa.

Mikä on Nadia di suburran nimi?

Federica Sabatini syntyi Roomassa 23. tammikuuta 1992 ja ilmaisi välittömästi pääasiallisen kiinnostuksensa omistaa elämänsä ja uransa näyttelemiselle. Osallistu ensin CIAPAan

Kuka ampui Manfredin?

Hänet lähetetään koomaan sen jälkeen, kun hänet haavoittui useilla laukauksilla maaliskuussa 2008, ja hän poistui koomasta kesäkuussa 2008. Vuoden 2015 elokuvassa Sebastiano tappaa hänet, jolloin hän päätyy häkkiin, jossa erittäin vaarallinen pitbull on lukittu ja kyyneleet. hänet hengissä sen jälkeen, kun hänet tyrmättiin ja pysäytettiin.

Miten Suburra aloittaa sarjan?

Patriisit ja plebeijät

Aamulla (24. helmikuuta) Spadino menee monsignorin luo sairaalaan kiristäen häntä videolla. Hän pyytää apua Saralta, joka puolestaan ​​pyytää apua Leleltä, teeskennellen olevansa suhde tuntematon. Aureliano käskee Lelen viemään hänet edellisen yön prostituoidun Isabelin taloon tappamaan hänet.

Mitä Spadinon isä sanoo?

Alberton «poikaystävä» ilmestyy hänen kotiinsa, koska hän ei ole kuullut hänestä päiviin. Spadinon serkku tajuaa, että näiden kahden välillä on jotain. Adriano menee Samurain luo puhumaan siitä, mitä hän löysi Cinagliasta. Sitten Samurai huomaa, että hänen kolme entistä ystäväänsä ovat kolme uutta liittolaista.

Kuka kuolee Suburra 3:ssa?

Vincenzo Sale (kaudet 1-3), näyttelee Alessio De Persio. Hän on sintiperheen pää, joka liittoutuu Manfredi Anacletin kanssa hänen tyttärensä Angelican ja Spadinon avioliiton jälkeen. Hän kuolee ammuskelussa väijytessään Spadinoa yhdessä kaikkien klaaninsa miesten kanssa.

Mistä katsoa Suburra 3?

Tästä syystä Netflix vahvistaa 2. huhtikuuta 2019 Suburran – Sarjan kolmannen kauden paluun, joka on saatavilla suoratoistona Netflixissä perjantaista 30. lokakuuta 2020 alkaen.

Mitä totta esikaupunkialueella on?

Suburra on saanut inspiraationsa Mafia Capitalen tapahtumista, skandaalista, jossa poliitikot ja kirkko olivat tekemisissä mafian jäsenten kanssa.

Kuinka pitkä Spadino on?

Giacomo Ferrara on 175 senttimetriä pitkä ja on hyvin pidättyväinen yksityiselämänsä suhteen, minkä vuoksi emme tiedä paljoakaan hänen suhteistaan. Hän on virallisesti kihloissa kollegansa Cristina Del Grosson kanssa.

Mitä elokuvaa Giacomo Ferrara tekee?

Giacomo Ferrara filmografia

  • Älä tapa minua. Rooli: Näyttelijä. Vuosi: 2021.
  • Show Dogs – Mennään paikalle. (Show Dogs) Rooli: Näyttelijä. Vuosi: 2018.
  • Katso ylös. Rooli: Näyttelijä. Vuosi: 2017.
  • Poistu – 48 tuntia taukoa. (Lupa) Rooli: Näyttelijä. Vuosi: 2017.
  • Suburra. Rooli: Näyttelijä. Vuosi: 2015.

Mitä elokuvaa Alessandro Borghi tekee?

10-vuotisen uransa aikana hän näytteli elokuvissa Fortunata, Il primo Re ja Sulla mia pelle. Alessandro Borghi on tänään 35-vuotias ja kuuluu horoskooppimerkkiin Neitsyt. Draama, (Italia – 2021), 110 min. Komedia, (Italia – 2021), 86 min.

Mikä on suburran päänäyttelijän nimi?

Alessandro Borghi (näyttelijä)

Kuka on Irene forti?

Tiedämme hyvin vähän Italian kadehdituimmista toistaiseksi: Irene on malli ja johtaja, jolla on liikkeenjohdon tutkinto Rooman Luissista. Hän on erikoistunut henkilöstöjohtamiseen ja henkilöstöhallintaan ja asuu pääkaupungin ja Lontoon välissä.

Kuka tappaa Sibilla suburran?

Spadino ei voi lopettaa itkemistä, mutta nyt hänellä on enää yksi asia jäljellä: kosto. Nuori Anacleti poimii veitsen maasta ja tappaa hänet sillä.

Mikä on Spadinon tyttären nimi?

Angelica Sale on Suburran hahmo.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.