klo 18-25 on mahdollista ryhtyä Kiinteän aseman Vapaaehtoiseksi vuodeksi. 32 vuoteen asti on mahdollista kilpailla suoraan nimitettyinä virkamiehinä. jopa 38 upseerikadettia kiinteissä pysähdyksissä. enintään 54 vuotta valitun reservin upseereille.

Kuinka mennä armeijaan 40-vuotiaana?

Mitä tulee kilpailuun osallistumisen ikärajoihin, ehdokkaiden, jotka haluavat käyttää armeijan virkapukua, jolla on Vapaaehtoinen kiinteässä nelivuotisessa asemassa, on oltava 18-vuotiaita, eivätkä he ole ylittäneet 30 vuoden täyttöpäivää. ikä.

Millaisen pätevyyden armeijaan pääsy vaatii?

Päästäksesi Italian armeijaan vuoden määräaikaisena vapaaehtoisena, sinulla on oltava ensimmäisen asteen keskiasteen tutkintotodistus (keskikoululupa), oltava 18-25-vuotias, Italian kansalainen, soveltuvuus ja psyykkyys. fysiikasta työelämään ja käyttäytymisen jälkeen …

Miten liityn armeijaan?

Armeijaksi ryhtyminen, vaatimukset: ikä ja koulutus

kahdeksannen luokan lupa ilmoittautua 1 vuoden määräaikaiseksi vapaaehtoiseksi; ylempi tutkinto osallistua kilpailuihin marsalkkana ja upseerina; tutkinto voi kilpailla suoraan nimitetyn upseerin tehtävästä.

Paljonko sotilas tienaa kuukaudessa?

Italian armeijan peruspalkkaan, joka vaihtelee saadusta tutkinnosta riippuen noin 17 tuhannesta 25 tuhanteen euroon, ulkomailla lähetystyössä oleville sotilaille lisätään erilaisia ​​myönnytyksiä, lupia ja eläkkeelle hyödyllisiä lisämaksuja.

Etsi 30 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka paljon rahaa VFP4 vie?

Itse asiassa puhuimme palkasta selvyyden vuoksi, mutta teknisesti vapaaehtoisten palkka on päivittäinen palkka; Käytännössä VFP1 tienaa nettona noin 32 euroa päivässä ja VFP4 noin 37 euroa.

Kuinka liittyä armeijaan 30 vuoden jälkeen?

Vapaaehtoiset kiinteällä asemalla 4 vuotta (VFP 4) – Pääsy tapahtuu hakumenettelyn kautta. Rekrytointiin voivat osallistua alle 30-vuotiaat, alakoulututkinnon suorittaneet miehet ja naiset, jotka ovat Puolustusvoimiin kuuluvia vapaaehtoisia vuoden määräajassa, palveluksessa tai vapaalla.

Kuinka liityt armeijan lääkintäjoukkoon?

VAATIMUKSET

 1. a) joka on täyttänyt seitsemännentoista vuoden ja ei ole ylittänyt 22 vuoden ikää. …
 2. b) olla Italian kansalainen;
 3. c) olet saavuttanut tai pystyä saavuttamaan sen kilpailuilmoituksen lukuvuoden lopussa, johon aiot osallistua, toisen asteen tutkintotodistuksen.

Kuinka liittyä Italian naisten armeijaan?

Kilpailun onnistuneen suorittamisen jälkeen kirjataan tietty harjoitusjakso. Lain nro. 380/1999 mukaan myös naiset voivat osallistua armeijan, ilmavoimien ja merivoimien joukkoon ilmoittautumiseen samalla tavalla kuin miehet.

Voiko kukaan, jolla on silmälasit, olla armeijassa?

Armeija: korjattu näkökyky vähintään 16/10, hyvin siedetyt etulinssit (kuljetettava hinauksessa) ja vähintään 7/10 vähemmän näkevässä silmässä, saavutettavissa korjauksella, joka ei ylitä kolmea diopteria edes yhdessä silmässä.

Kuinka paljon naisen pitää painaa päästäkseen armeijaan?

Ja lihasvoiman – kiloissa mitattuna – tulee olla vähintään 40 kg miehillä ja 20 kg naisilla.

Kuinka pitkä hänen pitää olla ollakseen armeijassa?

Esimerkiksi upseereilla, aliupseerien ja asevoimien vapaaehtoisilla miehillä 1,65 cm ja naisilla 1,61 cm ja vain merivoimien osalta enintään 1,90 cm; karabinieriupseereille 1,70 miehille ja 1,65 naisille; Poliisilla miehillä 1,65 cm ja naisilla 1,61 cm.

Mitä kilpailuja julkaistaan ​​vuonna 2021?

Vuoden 2021 kilpailut ovat seuraavat:

 • 250 asiantuntijaa;
 • 250 virkamiestä;
 • 65 IT-avustajaa;
 • 334 johdon hallintoavustajaa.
 • 100 avustamisesta, valvonnasta, suojelusta ja omaisuuden säilyttämisestä vastaavaa henkilöä;
 • 5 arkkitehdit johtajat;
 • 4 arkeologien johtajaa;
 • 8 valtion arkistonjohtajaa;

Kuinka paljon sotilasakatemian opiskelija ansaitsee?

Sinulla on alkupalkka noin 900/1000 euroa kuukaudessa kahden ensimmäisen opiskeluvuoden ajan eli rikosluutnantin nimitykseen saakka, jonka jälkeen palkka nousee opintojen loppuun asti eli luutnantin nimitykseen saakka ja sitten kapteeni.

Kuinka paljon armeijan vapaaehtoiset tienaavat?

Vuoden kiinteässä pysähdyksessä työskentelevät vapaaehtoiset saavat noin 800 euron kuukausipalkkaa ja 50 euron kuukausikorotuksen VFP 1:lle, joka valitsee työskentelyn Alppien osastoilla.

Mitä aineita sotilasakatemiassa opiskellaan?

topografia ja kartografia, valtiotiede, koneisiin sovellettu mekaniikka, virtausdynamiikka ja talous-gestiinitekniikka (strategisten tieteiden tutkinto); ammattitekniikka ja aseen historia (carabiniereille).

Mikä on fyysinen todiste VFP1:stä?

VFP1-armeijan fyysiset kokeet koostuvat neljästä perusharjoituksesta, jotka kilpailijoiden tulee suorittaa peräkkäin, tuomariston aika ajoin määräämässä järjestyksessä.

 • Tasainen juoksu 2000 metriä.
 • Tangossa vedot.
 • Push-ups käsivarsissa.
 • Vatsan punnerrukset.

Kuka on terveydenhoitaja?

Lääkäri on Italian asevoimien upseeri, valmistunut lääketieteen ja kirurgian alalta, jolla on lupa harjoittaa ammattia ja luokiteltu sotilasterveysalaan.

Milloin VFP4 2021 -kilpailu julkaistaan?

20. heinäkuuta 2021 julkaistiin VFP4 2021 -kilpailuilmoitus (armeija, laivasto, ilmavoimat), joka tarjoaa yhteensä 2 251 paikkaa, joista 1 211 Italian armeijassa, 564 laivastossa ja 476 ilmavoimissa.

Milloin VFP1 Army 2021 -kilpailu julkaistaan?

Hakemusten jättäminen: 18.9.2021–17.10.2021; fyysisten tehokkuuskokeiden ja psykofyysisten ja kelpoisuuskokeiden koolle kutsuminen: 1.12.2021–11.3.2022; perustamisvoittajat: toukokuu 2022.

Kuinka kirjautua valittuun reserviin?

Miehet ja naiset, joilla on seuraavat perusvaatimukset, voivat kuulua valittuun reserviin:

 1. ovat Italian kansalaisia;
 2. heillä on taiteen määrittelemät moraalin ja käytöksen ominaisuudet. …
 3. eivät ole saaneet rikostuomioita eikä heillä ole vireillä rikosoikeudellisia menettelyjä ei-syyllisistä rikoksista;

Kuinka paljon tienaa sotilas, jolla on turvalliset tiet?

Voimme väärin sanoa, että Vfp1:n palkka on 800 euroa kuukaudessa. Hän saa 50 euroa, jos hän on osa Alpinista. Joillakin erityisillä käyttötavoilla, kuten Safe Streets, voit saada palkkaa 2 tuhatta euroa kuukaudessa.

Kuinka paljon sotilas tienaa tehtävässä Afganistanissa?

Kuinka paljon sotilas tienaa tehtävässä: laskelmat kädessä

Tässä muutamia esimerkkejä: Tehtävä Kosovossa: 80 € per päivä. Tehtävä Libanonissa: 130 € per päivä. Tehtävä Afganistanissa: 120 € per päivä.

Kuinka paljon sotilas tienaa Amerikassa?

Nämä ammattilaiset käyttävät monimutkaisia ​​strategioita ja toteuttavat taktiikoita arvaamattomissa ja vihamielisissä ympäristöissä. Merijalkaväen jäsen ansaitsee keskimäärin 51 000 dollaria vuodessa.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.