FanTicket on lippu, jolla on ainutlaatuinen ja persoonallinen muotoilu yksittäiseen tapahtumaan ja se edustaa odotettua paluuta fanikulttuurin tärkeälle osalle. Ainutlaatuisella ja värikkäällä muotoilullaan FanTicket on täydellinen muistutus unohtumattomasta tapahtumasta!

Kuinka voin tulostaa lipun TicketOnesta?

Stampa @ casa on yksi kolmesta lipunkeruutavasta, joka on saatavilla käyttäjille, jotka ovat tehneet ostoksen osoitteessa ticketone.it. Sen avulla voit tulostaa lipun kotona omalla tulostimellasi (klikkaa tästä nähdäksesi valikoimamme parhaista tulostimista).

Mikä on veromerkki?

Fiskaalsinetti on koodi, joka lisätään tapahtuman pääsylippuun ja ilmoitetaan kirjaimilla SF.

Missä veromerkki sijaitsee?

Fiskaalsinetti koostuu aktivointikortin luomasta koodista, joka raportoidaan jokaisessa järjestelmän myöntämässä pääsylipussa sekä tapahtumalokiin (taustaloki).

Miten sähköinen lippu toimii?

Miten e-lippu toimii?

 1. E-lippusi on heti saatavilla sovelluksessa ja sähköpostitse.
 2. Ei enää kadonneita lippuja! Löydä ne yhdellä napsautuksella ja voit tulostaa ne uudelleen milloin tahansa.
 3. Sinun ei enää tarvitse muistaa vahvistaa lippuasi.
 4. Myös myynnin jälkeinen palvelu on yksinkertaisempaa.

Etsi 44 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka kirjautua sisään e-lipulla?

Mitä tehdä e-lipulle? on tarpeen kirjoittaa varausnumero muistiin ekstrapoloimalla se sähköisen lipun mukana lähetetyistä matkatiedoista tai tulostaa koko sähköposti ja viedä se lentokentälle. Tämän mukaan lähtöselvitys suoritetaan.

Mitä eTicket-toimitus tarkoittaa?

Valitsemalla eTicket-tilan voit tulostaa verkossa ostamasi lipun pdf-tiedoston suoraan kotona (jos tämä vaihtoehto on saatavilla) tai näyttää lipun suoraan älypuhelimesta sisäänkäynnillä.

Kuinka ladata TicketOne-liput?

TICKETONE. Sovellus Lataa TicketOne.it-sovellus nyt, niin et koskaan menetä tapahtumaa, johon haluat osallistua. Voit ostaa sen suoraan sovelluksesta missä tahansa!

Kuinka monta lippua voin ostaa 18APP:lla TicketOnessa?

Kuinka monta lippua voin ostaa? 18APP:lla ostettavien lippujen määrä vastaa yhtä lippua henkilöä kohden.

Kuinka paljon TicketOne-nimen vaihtaminen maksaa?

Tässä toisessa tapauksessa lipussa olevan nimen tulee olla TÄSMÄLLINEN TÄSMÄN tilin haltijan nimen kanssa, jolla on pääsy sivustolle. Nimenmuutosoperaatio maksaa 3,50 € (sis. ALV) per kertalippu mahdollisten toimituskulujen lisäksi.

Kuinka vaihtaa viimeinen lippu?

TicketOnen nimen muutos

 1. kirjaudu sisään tunnuksillasi tai rekisteröidy TicketOne.it-verkkosivustolla.
 2. personoi lippusi uudelleen sopivan «Nimenmuutos»-osion kautta, joka on saatavilla «My TicketOne» -alueella

Kuinka keskustella TicketOne-operaattorin kanssa?

Soita TicketOne-puhelinkeskukseen numeroon 892.101 (Lankapuhelinpuhelun hinta on 1 euro minuutilta ilman liittymismaksua. Maksullisen puhelun enimmäiskesto on 12 minuuttia ja 30 sekuntia.

Miten lipunmyynti toimii TicketOnessa?

Lippujen ostaminen ennakkoon tarkoittaa sitä, että voit ostaa ne jonkin aikaa ennen tapahtumaa riippumatta siitä, haluatko noutaa ne suoraan paikan päällä tai vastaanottaa ne kotiin kuriirin kautta.

Kuinka monta elokuvalippua 18appilla?

Vain yksi lippu voidaan ostaa; mene elokuvateatteriin ja luo kuponki, tallenna se älypuhelimeesi tai tulosta se ja esitä elokuvateatterin kassalla valittuna päivänä: saat pääsylippusi!

Kuinka monta lippua voit ostaa Ticket Onesta?

TickOnella voi tehdä vain yhden ostoksen, eli samaan konserttiin – tai samaan kyseessä olevaan näyttelyyn tai tapahtumaan – ei voi ostaa kahta lippua samalla koodilla, joka tulee saman henkilön kulttuuribonuksesta.

Mitä voin ostaa 18 vuoden bonuksella?

Mitä voit ostaa

kirjat (paperi-, äänikirjat, e-kirjat); museon sisäänpääsy (kertaliput tai kausiliput); museot, monumentit, puistot ja arkeologiset alueet (kerta- tai kausiliput); sisäänpääsy teatteri- ja tanssiesityksiin (kerta- tai kausiliput);

Kuinka kauan TicketOne-lipun saapuminen kestää?

Italialainen pikakuriiri: voit vastaanottaa liput kotiin 4 päivän kuluessa ostosta. Hinta 9,99 euroa. Nouto tapahtumapaikalla: tämä on mahdollisuus noutaa lippu maksutta kassalta tapahtumapäivänä.

Mitä tehdä, jos TicketOne-liput eivät tule perille?

Ongelmatilanteissa voit soittaa TicketOne-puhelinkeskukseen 892.101 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen stampaacasa@ticketone.it.

Mistä ostaa lippuja TicketOne Turin?

Ticketone-myyntipisteet Torinossa

 • Akena Srl. Corso Potenza 165 / A. …
 • Gorgerino-tupakkabaari. Strada San Mauro 95…
 • Lipputulot Torino c / o La Feltrinelli. Piazza CLN 251. …
 • CTS Viaggi Torino – Montebello. Belgian kurssi 141 / A. …
 • CTS Viaggi Torino – ammattikorkeakoulu. …
 • Fnac Torino. …
 • Fnac Turin Le Gru. …
 • Lipputoimisto.

Kuinka kauan lippujen saapuminen Ticketmasterista kestää?

Jos olet tehnyt tilauksesi Ticketmasterissa, voit seurata sen tilaa, kunnes se saapuu kotiisi. Saat vahvistussähköpostin, kun lippusi on tulostettu ja lähetetty. Sinun pitäisi saada lippusi seitsemän tai kymmenen arkipäivän kuluessa.

Kuinka monta päivää ennen voin kirjautua sisään Easyjetillä?

Voit tehdä lähtöselvityksen 30 päivää ja 2 tuntia ennen lentosi lähtöä ja ladata tai tulostaa kaikkien lentojesi tarkastuskortit. Yhteystietojesi vahvistamiseksi tarvitset passin tai henkilökortin.

Mikä on e-lippu?

Usein kysyttyjä kysymyksiä lennoista

Sähköisen lipun (tai e-lipun) edut: Sitä ei voi hukata, varastaa tai unohtaa, eikä sitä tarvitse lähettää postitse. Sen avulla voit säästää sekä tulostus- että lähetyskustannuksia. Se lyhentää varausaikoja, koska se ei vaadi toimitusta.

Milloin Ryanairin lähtöselvitys kannattaa tehdä verkossa?

Lähtöselvitys alkaen 60 päivää ennen lennon lähtöä. Lisää mukavuutta ja mielenrauhaa voit tehdä lähtöselvityksen 60 päivää ennen molempia lentoja, jos ostat paikan tai jos sinulla on Flexi Plus -lippu.

Mistä tietää, onko lippu väärennetty?

Ticketonen liput voidaan tunnistaa lipun etu- ja takapuolelle painetun logon sekä lipun etupuolella olevan hologrammin ansiosta.

Mikä on konserttilipun ennakkomyynti?

Se on hinta, joka on maksettava siitä, että voi ostaa lipun ennakkoon konserttiin, elokuvaan elokuvateatterissa tai esitykseen teatterissa. Ennakkomyyntioikeudet, tämä on tuote, jolla tarjous on kehystetty.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.