– Toinen hiiren nimi, erittäin com. useilla alueellisilla murteilla ja kielillä ja käytetään usein ilmaisukielellä: ullakko on täynnä hiiriä; tuo lapsi noilla pienillä silmillä ja tuolla pienellä kasvoilla näyttää s.:ltä; Pahojen kissojen joukkoon oli tullut sorco (Dante).

Mitä hiiren tappaminen tarkoittaa?

Kuolee loukussa suljetussa paikassa, ilman mahdollisuutta paeta.

Mikä on hiiren synonyymi?

noita, sorco) sm [lat. sōrex sōrĭcis], alue. – [piccolo roditore: la soffitta è piena di sorci] ≈ hiiri, [di maggiori dimensioni] rotta.

Mitä Sorco tarkoittaa roomaksi?

Merkitys: kuka, kuka pitää siitä kyvykkyydestään, viehätysvoimasta, kauneudesta, eleganssista ja sympatiasta.

Mitä sanot romaniksi, ole hiljaa?

Ole hiljaa, Tufè!

Etsi 40 aiheeseen liittyvää kysymystä

Miten sanotaan roomaksi Kuinka kaunis olet?

25-33. Kuinka kaunis oletkaan, Rooma. Käänny kyllä ​​sinä käännät. Alkuperäinen roomalaisella murteella: Nykyisessä italiassa: Kuinka kaunis olet Roomassa, kun on ilta, kun kuu heijastuu Fontanonessa ja parit menevät pois.

Mikä on pesualtaan nimi Missä äiti pesee astioita?

Keittiötiskialtaan kutsutaan yleisesti pesualtaaksi, johon voi virrata kuumaa tai kylmää juoksevaa vettä käyttötarkoituksesta riippuen. Pesuallas voidaan varustaa yhdellä tai kahdella säiliöllä veden keräämistä varten, sekoittimella, jossa on pyörivä nokka, jonka avulla voit suunnata suihkun eri kohtiin.

Mikä on kissan synonyymi?

[animale domestico dei felidi] ≈ kissa, Ⓖ (perhe) Kitty, [nel linguaggio infantile] Miau. Ilmaisut: monni → □; kuva, kissan tassu → □.

Mikä retorinen hahmo on tehdä hiiren kuolema?

31 hiiren kuolema: jää loukkuun.

Miten Malpelo suhtautuu isänsä kuolemaan?

Näin Malpelo reagoi uutiseen, että hänen isänsä on haudattu kaivokseen, kuin hiiri (hän ​​oli tappanut hiiren): … Isänsä kuoleman jälkeen – ainoana, joka tuntee hellyyttä häntä kohtaan – Malpelo tapaa Sammakko, rampa poika, joka työskentelee louhoksessa, kiintyy häneen ja alkaa suojella häntä.

Mikä on Malpelon käsitys kuolemasta?

Malpelolle kuoleman mahdollisuus on hänen omien kärsimystensä lopettaminen, kuten kävi louhoksessa olevalle harmaalle aasille, joka kuoli kärsimyksen jälkeen, joka ”nauraa iskuille ja kiskoille” 10 ja Sammakolle, joka tuomittiin. tuberkuloosista 11.

Millainen hahmo Malpelolla oli?

Malpelo on hylkiö, jonka perhe ja työtoverit hylkäsivät. Sen monimuotoisuus tunnistetaan tietyssä ruumiinrakenteessa, sen punaisissa hiuksissa, joissa ihmiset näkevät merkkejä pahuudesta. Kuten muutkin Verga-hahmot, Malpelo on useiden onnettomuuksien uhri.

Miten Malpelo käyttäytyy louhoksen muiden työntekijöiden kanssa?

Miten Malpelo käyttäytyy louhoksen muiden työntekijöiden kanssa? … Malpelo on röyhkeä ja kapinallinen, eristäytynyt muista pojista, armottomasti vieraantunut jopa äidistään ja siskostaan, jota kaikki pahoinpitelevät kuin räyhää koiraa.

Mitä tarkoittaa olla rotan loppu?

Ligurialainen sananlasku

A fin do rot a l’è d’èse mangiòu da-o kissa. Hiiren pää on kissa syötävä.

Mikä on sanomisen synonyymi?

[rendere noto il proprio pensiero con parole o con uno scritto, anche seguito da una prop. oggettiva esplicita o implicita: dico ciò che penso; dice che non ci crede; dice di conoscermi] ≈ vahvistaa, kommunikoida, julistaa, ilmaista, ilmentää. ↑ paljastaa.

Mikä on synonyymi sanalle pukeutuminen?

(abigl.) a. [oggetto di vestiario] ≈ esine (vaate tai vaate), vaate, (lit.) mekko, (lit., ei com.)

Mikä rimmaa Cat sanan kanssa?

Rhyemi sanan kanssa: cat

  • bigatto.
  • pää kissa.
  • accatto.
  • rotko.
  • tausta.
  • omakuva.
  • selfie.
  • vaihtokauppa.

Mikä on sen paikan nimi, missä peset astiat?

· Sanan tiskiallas, jota nykyään käytetään yleisesti osoittamaan astioiden pesuallas, tilalla käytettiin aikoinaan pesuallas, ja tämä muoto on edelleen käytössä alueellisella tasolla.

Kuinka voit myös sanoa pesuallas?

pesuallas, pesuallas, pesuallas, pesuallas, allas, alue. pesuallas.

Mikä on tinan synonyymi?

Muut synonyymit: marsh, gora.

Mikä on roomalainen sana tyttöystävälle?

Sanomme lapsi / lapsi.

Mikä roomalaisessa on kaunista?

ei yhtään: ei. che tajo: mitä hauskaa, kuinka kaunista.

Minne olet menossa Romanissa?

Romanesco: Ndo:n oikea kirjoitusasu (missä)

Miten Mastro Misciu kuoli?

Hän kunnioittaa uskonnollisesti isäänsä, mestari Misciua, joka kuoli pilarin sortumisen alla työpaikallaan, hiekkalouhoksessa. … Tarinan lopussa oleva Malpelo kuolee kadonneena kaivoksen tunneliin, jonne hänet oli lähetetty vaaralliseen partioon.

Miksi Malpelo ei ymmärrä Sammakon äidin tuskaa?

Miksi Malpelo ei ymmärrä sairaan sammakon äidin huutoa? Koska kukaan ei ollut koskaan itkenyt hänen puolestaan, vähiten hänen äitinsä. Koska hänen isänsä oli itkenyt hänen puolestaan, mutta vain kerran.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.