Tällä hetkellä anonyymin pistemäärän tarkistamiseksi osallistujien tulee käyttää vastauslomakkeeseen ja henkilötietolomakkeeseen kiinnitetyn tarraparin aakkosnumeerista koodia koepäivänä (3.9.2021).

Kuinka hakea lääkekoodi?

Mitä tehdä, jos et muista tarran koodia

Sinun on ladattava vuoden 2020 lääketestien ratkaisut Ohjelmoidulle pääsylle omistetun Miurin viralliselta verkkosivustolta, avattava tiedosto ehdotetuilla kysymyksillä 3.9. ja tarkistettava oikeat vastaukset antamiesi vastausten kanssa (jos muistaa ne).

Kuinka täyttää lääketutkimuksen vastauslomake?

Kuinka täytät vastauslomakkeen? Joka . Korjaaksesi väärän vastauksen, yksinkertaisesti muste ruutu kokonaan ja valitse oikea.

Kuinka moni on läpäissyt vuoden 2020 lääkekokeen?

Vuonna 2020 pääsykokeen suorittaneita hakijoita oli 58 275, kun paikkoja oli 12 362 (lääketieteessä 11 259, hammaslääketieteessä 1 103).

Kuinka monta paikkaa Medicina 2021 -tapahtumassa on?

Murin raportoiman mukaan vuoden 2021 lääketutkimukseen on ilmoitettu yhteensä 14 020 paikkaa, mikä on 7 % enemmän kuin vuonna 2020 ja 21 % enemmän kuin vuonna 2019.

Etsi 40 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka monta lääketieteellisen kokeen ehdokasta 2021?

Vuonna 2021 italiaksi on tarjolla 12 029 lääketiedettä. Tällä hetkellä tiedämme, että kokeeseen osallistui 55 117 hakijaa, joista 38 714 oli kelvollisia, noin 3 000 vähemmän kuin viime vuonna.

Milloin lääkevirtaukset loppuvat?

Mutta kun lääketieteen kurssit päättyvät, minä päivänä viimeinen on suunniteltu? Yleensä yksi julkaistaan ​​noin 20 päivän välein. Kunnes kaikki kansallisella tasolla käytettävissä olevat paikat on käytetty loppuun. Lääkevirtojen kalenteri vuodelle 2021 ei siis ole mahdollista.

Millainen on vuoden 2021 lääketieteellinen testi?

Läpäiseksesi rajoitetun määrän Medicine 2021 -testiä sinun on täytettävä 60 monivalintakysymystä 100 minuutissa. Koe alkaa klo 13 samaan aikaan kaikissa yliopistoissa. Kysymysten aiheet on jaettu seuraavasti: 12 yleistietokysymystä.

Kuinka monta pistettä tarvitset lääkityskokeen läpäisemiseen?

Arvioimme, että Lääketieteessä pääsyn vähimmäispistemäärä voi olla rankingin ensimmäisen julkaisun yhteydessä noin 37 pistettä 35 ja 39 pisteen välissä.

Mitä tehdä, jos lääkityskoe epäonnistuu?

Biologian, biotekniikan, farmasian ja ctf:n kurssit ovat erinomainen vaihtoehto lääketieteelle, koska niiden opintosuunnitelmassa on monia aiheita, jotka ovat mukana myös lääketieteen pääsykokeessa. Tämän vuoden avulla voit valmistautua kokeeseen paremmin ja yrittää sitä uudelleen vuonna 2022.

Mitä lääketutkimuksessa voidaan käyttää?

Mitä ottaa mukaan lääketutkimukseen

 • voimassa oleva henkilöllisyystodistus. …
 • yliopistokokeeseen ilmoittautumisen kuitti. …
 • alkuperäinen kopio rekisteröintimaksukuitista;
 • naamio. …
 • vihreä passi, molekyyli- tai antigeenityyny, paranemistodistus.

Mitä voit tuoda lääketutkimukseen?

Mitä ottaa mukaan

Se voi olla passi tai henkilökortti. Huomio, vaikka kyseessä on henkilöllisyystodistus, aiemmin on ollut tapauksia, joissa ajokorttia ei ole hyväksytty toimikuntien toimesta. Selvitä ensin lukemalla kilpailuilmoitus uudelleen ja mahdollisesti soittamalla sihteeristölle.

Kuinka vastata lääketieteellisiin testeihin?

Lääketestin läpäisemiseen ei tarvita 90 pistettä. Joskus puolet tai jopa vähemmän riittää. Eli hyväksytyksi riittää, että vastaat oikein 30/40 kysymykseen. Jatka lukemista.

Mistä löytää lääketieteen pisteet?

Vuoden 2021 lääkekokeen pisteet ovat verkossa: 3.9. pääsykokeeseen tästä hetkestä lähtien osallistuneet hakijat pääsevät nyt varatulle alueelle Universitalyssa nähdäkseen työnsä, henkilötietolomakkeen ja saavutetun pistemäärän .

Mistä tiedän yliopistokoodini?

miten löydän sen? koodi on osoitteessa universitaly.it, sinun täytyy mennä nimesi kohdalle oikeassa yläkulmassa ja klikata ”varattu alue”, niin saat sivun, jossa lukee ohjelmoitu pääsy ja napsauta ”siirry tilanteeseen”. Avautuvalta sivulta löydät koodin kokeiden alta, jotka haluat suorittaa…

Mistä näet lääketieteen pisteet?

Tästä päivästä lähtien – portaalissa www.accessoprogrammato.miur.it – ​​testin tulokset rajoitetulle määrälle lääketieteen ja kirurgian sekä hammaslääketieteen tutkintokursseja ovat saatavilla. Pisteet julkaistaan ​​nimettömänä.

Missä on helpompi päästä lääketieteen alalle?

Niistä, joihin rekisteröityminen oli viime vuonna helpompaa, nostamme esiin Catanzaron, jonka vähimmäispistemäärä oli 43,3 pistettä, Sassarin, jonka vähimmäispistemäärä oli 43,4 pistettä, Messina, jonka vähimmäispistemäärä 43,5 pistettä, ja Molise (Campobasso), jossa vähintään 43,5 pistettä ja Cagliari, jonka pisteet …

Kuinka saada korkeat pisteet lääketieteessä?

Tässä on mitä voit tehdä lisätäksesi pisteitäsi lääketieteen, terveydenhuollon ammattien tai eläinlääkintätestien osalta:

 1. tehdä simulaatioita edellisten 3-5 vuoden testien perusteella.
 2. harjoitella yleisimpiä tietokilpailutyyppejä.
 3. syventyä todennäköisimpiin argumentteihin.

Mikä on vähimmäispistemäärä lääketieteen opiskeluun?

VÄHIMMÄISPISTEET LÄÄKETESTIN LÄPISTÄMISEKSI

 • 9666 vuonna 2018.
 • 11147 vuonna 2019.
 • 13072 vuonna 2020.
 • 14020 vuonna 2021.

Kuinka kauan lääketutkimukseen valmistautuminen kestää?

aloita opiskelu noin kolme kuukautta ennen koetta, jotta se ei jää viime hetkeen (ja laiminlyömättä kouluopintoja).

Kuinka monta kääröä Medicine 2020?

Lääketieteen RANSKA 2020

Vuoden 2020 lääketestien rankingin toinen rullaus on verkossa noin klo 9.30 alkaen Universitalyssa. Päivitettyä sijoitusta analysoineiden AlphaTestin asiantuntijoiden mukaan pelissä on vielä 2 460 paikkaa ja ilmoittautumisia on 9 837.

Kuinka rankingin vieritys toimii?

Menettely on hyvin yksinkertainen: jos on hakijoita, jotka ovat luopuneet oikeudestaan ​​vapautuneeseen paikkaan, laaditaan uusi järjestys, jolloin ehdokkaat nousevat.

Kuinka lääkekäärö toimii?

Rullaukset ovat sijoituksen erilaisia ​​päivityksiä, jotka tapahtuvat noin 1/2 viikon välein alkaen ensimmäisestä, joka, kuten jo tiedät, tapahtuu noin 5 viikkoa testin päivämäärän jälkeen. Ensimmäinen vuoden 2021 rulla on 6.10.2021.

Kuinka moni ilmoittautui San Raffaele Medicine 2021 -testiin?

Lääketesti 2021: rekisteröinnit

63 972 italian kielen kursseille, joiden pääsykokeet pidetään perjantaina 3.9.2021; 13 404 englanninkielisille, joiden harjoitukset pidetään torstaina 9.9.2021.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.