Se on lyhennetty muoto espanjalaisesta nimestä Dolores, joka liittyy Maria Addoloratan tai Surun Neitsyt Marian kulttiin. Muiden mukaan se voisi olla Lorenzan deminutiivi latinalaisesta toponyymistä Laurentum.

Milloin San Lolaa vietetään?

Nimi Lola – Alkuperä ja merkitys

Nimipäivää vietetään 10. elokuuta.

Mitä nimi Dolores tarkoittaa?

Se on espanjankielinen sana, joka tarkoittaa «kipuja» (monikko dolor, «kipu»), joka on peräisin yhdestä Madonnan nimestä, María de los Dolores («Surujen Maria»).

Mitä nimi Santa tarkoittaa?

Joulupukki: nimen merkitys, uteliaisuus, nimipäivä. Se tulee latinan sanasta Sanctus, ‘pyhä, pyhä’, joka oli olemassa jo pakanallisina aikoina, mutta vakiinnutti asemansa kristinuskon aikana sen arvon vuoksi, että se oli «omistettu Jumalalle».

Mitä nimi Clara tarkoittaa?

Se tulee latinalaisesta keisariajan adjektiivista clarus, tai «kirkas», «kirkas» (myöhemmin laajennettu kuvaannollisessa merkityksessä «kuuluisaksi», «kuuluiseksi»); siksi se on merkitykseltään analoginen nimille Clarentius (joille se on myös etymologisesti sukua), Phaedra, Niamh, Jasna, Zahra ja Berta.

Etsi 36 aiheeseen liittyvää kysymystä

Minkä värinen nimi Clara on?

Muinaisen onomantiikan mukaan nimen Clara väri on sininen.

Kuinka monta ihmistä kutsutaan pyhimykseksi Italiassa?

Italiassa noin 51 642 ihmistä kutsutaan Santoksi (237. yleisin nimi) tai noin 0,0856 % Italian väestöstä.

Mitä Santiago tarkoittaa italiaksi?

Espanjalainen ja portugalilainen miehen nimi Santiago tarkoittaa kirjaimellisesti «Pyhää Jaakobia», koska se on muodostettu espanjalaisista elementeistä «santo» ja Yago, Jamesin arkaainen muoto. Nimi, jota käytetään usein kuvaamaan kaupunkeja, viittaa Pyhään Jaakob Suureen, Espanjan suojeluspyhimyksen.

Mitä nimi Thiago tarkoittaa?

Tämä on portugalilainen muunnos sanasta Yago, espanjalainen nimi, joka vastaa Giovannin italiaksi. Sen merkitys on siksi «Jumalan seuraaja».

Mitä nimi Noah tarkoittaa?

Nooa on italialainen heprealaista alkuperää oleva miehennimi, joka tarkoittaa «hiljaista, joka palauttaa tai lievittää tai lohduttaa, lepoa».

Mikä on maailman suosituin nimi?

Maailmanlistan absoluuttisella ensimmäisellä sijalla on nimi Andrea, koska se on moniselitteinen, jota kantavat sekä miehet että naiset. Se on kreikkalaista alkuperää ja tarkoittaa «ihmistä, voimaa, miehisyyttä».

Kuinka monta ihmistä kutsutaan Auroraksi Italiassa?

Italiassa noin 28 271 ihmistä kutsutaan Auroraksi (340. yleisin nimi) tai noin 0,0468 prosenttia Italian väestöstä.

Milloin joulupukin nimeä juhlitaan?

Nimi Joulupukki – alkuperä ja merkitys

Latinan sanasta Sanctus, pakanallista alkuperää oleva nimi, mutta mystisen merkityksensä vuoksi laajalle levinnyt erityisesti kristittyjen keskuudessa. Nimipäivää vietetään 14.9.

Kuinka monta ihmistä maailmassa kutsutaan Chiaraksi?

Kartta nimestä Chiara

Italiassa noin 99 670 ihmistä kutsutaan Chiaraksi (134. yleisin nimi) tai noin 0,1652 prosenttia Italian väestöstä.

Mitä nimi Maria Clara tarkoittaa?

Maria Clara koostuu nimistä Maria, joka todennäköisimmin tarkoittaa «rakastettu» (Jumalan taholta) ja Clara, muunnelma nimestä Chiara, joka puolestaan ​​tulee muinaisesta latinalaisesta adjektiivista lauseke, toisin sanoen «kirkas», «kirkas». «. Chiara-nimen merkitys laajennettiin myöhemmin sanaksi «kuuluisa» ja «kuuluisa».

Mitä Chiara tarkoittaa?

Chiara tulee latinalaisesta adjektiivista «clarus», joka tarkoittaa «kirkas», «kirkas» (myöhemmin laajennettu kuvaannollisesti «kuuluisaksi», «kuuluiseksi»). Se on levinnyt paljon kiitos Pyhälle Klaralle Assisilaiselle, Klariköynnöksen perustajalle.

Mitä nimi Carlotta tarkoittaa?

Muunnos sanasta Carla ja Carola, tulee saksalaisesta kartista ja tarkoittaa «vapaata henkilöä».

Kuinka monta tyttöä kutsutaan Auroraksi?

Aurora-nimen levitys

Ja viimeisen kymmenen vuoden aikana se on saavuttanut kasvavaa menestystä italialaisten uusien vanhempien keskuudessa. Vuonna 2015 Aurora sijoittui toiseksi kymmenen suosituimman italialaisen nimen joukossa heti Sofian jälkeen 6687 tytöllä, joita kutsuttiin Auroraksi.

Mikä on yleisin nimi Italiassa?

Ajantasaisimman rankingin on julkaissut Italian tilastoinstituutti Istat tiedoilla vuodelta 2019. Edelliseen vuoteen verrattuna Leonardo ja Francesco säilyttävät ykköspaikan. Lorenzo ohitti Alessandron ja Andrea Mattian.

Mikä on yleisin nimi Italiassa 2021?

Tässä on 10 eniten käytettyä nimeä Italiassa pojille vuosina 2021-2022:

 • Leonardo.
 • Francis.
 • Lorenzo.
 • Aleksanteri.
 • Andrew.
 • Mattia.
 • Gabriel.
 • Thomas.

Mikä on kaunein nimi?

 • 1) Sofia.
 • 2) Giulia.
 • 3) Alice.
 • 4) Aurora.
 • 5) Geneve.
 • 6) Emma.
 • 7) Giorgia.
 • 8) Greta.

Kuinka kirjoitat nimen Thiago?

Thiago on muunnelma miesten nimestä Tiago, joka on syntynyt latinan sanasta Iacobus, joka puolestaan ​​tulee heprealaisesta Jacobista. Tiago on portugalilaista alkuperää oleva nimi, joka italiaksi vastaa Giacomoa. Tiagoa pidetään myös lyhenteenä Santiagosta, joka koostuu sanoista «Santo» ja «Yago».

Mikä on kaunein naisen nimi Italiassa?

Sofia, Giulia, Aurora, Priscilla, Ada, Giorgia, Martina ja Emma. Nämä ja muut ovat italialaisia ​​nimiä, jotka olemme valinneet ja joista pidämme eniten.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.