Valtakunnallinen puhelinpalvelunumerointi on järjestetty palveluittain, eli numeron ensimmäinen numero antaa palvelujen ensimmäisen luokituksen seuraavasti: Maantieteellinen numerointi.

Mitä ovat erikoispuhelinnumerot?

Numerot, jotka alkavat 89X tai 892, 894, 895 ja 899, ovat lisämaksullisia numeroita.

Mikä numero on 893?

Arvonlisäysnumerot 893 ovat ei-maantieteellisiä numeroita, joiden erityishinnat on tarkoitettu sosiaalis-informatiivisten palvelujen tarjoamiseen.

Mitkä ovat tiemaksujen numerot?

Yleensä 800-, 803- tai 900-alkuiset numerot ovat ilmaisia. Numerot, jotka alkavat 199, 806, 807, 840, 841, 847, 848, 901, 902 tai 905, ovat yleensä maksullisia.

Kuinka paljon 800-numeroihin soittaminen maksaa?

Maksuton numero, puhelu on ilmainen myös matkapuhelimesta

Kaikki numerot, joiden etuliitteenä on 800, katsotaan ilmaisnumeroiksi. Toistamme, että näihin numeroihin soittaminen on aina ilmaista, numeron omistava yritys maksaa nämä kustannukset.

Etsi 44 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka paljon maksaa soittaminen numeroon 199?

Yleensä 199-numerosta soittamisen hinta voi alkaa 30 eurosentistä 60 senttiin minuutilta. Sen sijaan liittymismaksun hinta on 10-15 senttiä.

Mitkä ovat Timin erikoisnumerot?

Tässä tapauksessa yhteystiedot voivat olla ilmaisia ​​tai maksullisia. Ensimmäinen luettelo sisältää numerot 191 ja 187, kun taas toinen sisältää numerot kuten 144, 166 ja 199. Viimeksi mainittuja kutsutaan myös lisäarvonumeroiksi, ja ne voivat liittyä esimerkiksi avustuspalveluihin.

Kuinka paljon maksaa soittaminen numeroon 895?

895-numerot ovat tavoitettavissa kaikkialta maasta valtuutetuista lanka- ja matkapuhelimista. Puhelun hinta käyttäjälle ei saa ylittää 12,50 € + ALV, tämän arvon saavuttaessa keskustelu katkeaa automaattisesti.

Mitä ovat 892-numerot?

Ensiluokkaiset lisäarvonumerot

892-numerot ovat 6-numeroisia numeroita (lyhytnumero 892xxx), joissa on kansallisen numerointisuunnitelman määräysten mukaiset erityishinnat sosiaali- ja tiedotuspalveluille. Niitä ei voi käyttää viihdepalveluihin.

Kuinka soitan 899-numeroon?

Numeroimme 899 soittaminen on erittäin helppoa ja nopeaa, tarvitset vain lanka- tai matkapuhelimen. Soita puhelimestasi 899.36.26.46 ja aloita puhelu.

Mitä ovat 899-puhelinnumerot?

Mikä on numero 899

Numeroita, joissa on etuliite 899, kutsutaan myös premium- tai erikoishinnaksi. Soittaja maksaa vastaanotetusta puhelinpalvelusta lisämaksun, numeron aktivoiva yritys saa osan tästä maksusta tarjotusta puhelinpalvelusta.

Mitkä ovat BT Italian erikoisnumerot?

Telecom Italia laskuttaa myös puhelut erikoishintaisiin numeroihin, kuten 199, 144, 899, 166, 848, 700, 709, 702. 3. Voit estää lähtevän numeron kirjoittamalla * 67 # puhelimen näppäimistöllä ennen numeroa, johon haluat soittaa.

Kuinka ymmärtää, jos maksuton numero?

Jos numero, johon soittaa, alkaa numerolla 800, se on varmasti ilmainen numero. Numero on ilmainen, koska puhelun kustannukset maksaa kokonaan puhelun vastaanottaja, ymmärrät, että soittaja ei maksa, vaan vastaanottaja.

Mitä palveluiden puhelinnumeroilla tarkoitetaan?

Valtakunnallinen puhelinpalvelunumerointi on järjestetty palveluittain, eli numeron ensimmäinen numero antaa palvelujen ensimmäisen luokituksen seuraavasti: Maantieteellinen numerointi.

Mitä ovat Timin erikoispalvelut?

Mitä ovat erikoisnumerot

Lyhyesti sanottuna nämä ovat puhelinnumeroita, jotka kuuluvat tiettyihin maksullisiin palveluihin. Nämä kontaktit alkavat numerolla 4, erityisesti 484, mutta myös 1, 7 ja 89, erityisesti 899. … Toimenpide on hyvin yksinkertainen.

Mitä ovat Fastwebin erikoisongelmat?

Erikoisnumerot-palvelu tarjoaa mahdollisuuden reitittää puhelut kiinteästä ja matkaviestinverkosta ja mahdollistaa osoittamisen mihin tahansa kiinteään puhelinlinjaan. Mustana numerona on mahdollista käyttää projektikohtaisesti myös matkapuhelin- tai ulkomaannumeroita.

Mitä ovat 199:llä alkavat numerot?

199-erikoisnumerointi on palvelu, jonka avulla yritys voi vastaanottaa puheluita lanka- ja matkapuhelinverkoista ei-maantieteellisellä numerolla, jolloin soittajan hinta veloitetaan kokonaisuudessaan.

Kuinka numero 199 toimii?

Ainutlaatuiset numerot 199 ovat ei-maantieteellisiä numeroita, joissa on erikoishinnat ja jotka on tarkoitettu avun ja tietopalvelujen tarjoamiseen. Soittajalta laskutetaan yksi ja kätevä hinta kaikkialta maasta, kiinteästä ja matkaviestinverkosta. Toisaalta kutsutulle henkilölle ei aiheudu kuluja.

Kuinka soittaa ulkomailta 800-numeroon?

Jos se on todellinen kansainvälinen maksuton numero, sillä on kansainvälinen etuliite +800 – Universal International Freephone Numbers (UIFN). Nämä numerot ovat ilmaisia ​​kaikista UIFN-järjestelmään osallistuvista maista, joista numeron omistaja päättää vastaanottaa puheluita.

Mistä tietää, onko maksuton numero ilmainen matkapuhelimesta?

Kuinka tunnistaa maksuton numero

Maksuttomat numerot ovat ilmaisia ​​matkapuhelimista, kun ne alkavat 800:sta. Tässä tapauksessa puhelun kustannukset maksaa kokonaan vastaanottaja. Ilmeisesti kaikki yleishyödylliset numerot ovat ilmaisia ​​sekä lankapuhelimista että matkapuhelimista.

Miten soitat ulkomailta Italiaan?

Esimerkiksi soittaaksesi Italiaan ulkomailta näppäile 0039 tai +39 (tunnus + kansainvälinen etuliite); muissa osavaltioissa, kuten Yhdysvalloissa, on 1 pääsykoodi kansalliseen verkkoon (johon kuuluu myös Kanada ja useimmat Karibian osavaltiot) ja 011 pääsyä varten siihen…

Kuinka paljon maksaa soittaminen numeroon 899?

899-numerot ovat aktiivisia olemassa olevalla kiinteällä tai matkapuhelinlinjalla, ja niitä voidaan hallita online-tilastopaneelista. Yksittäisen puhelun hinta ei saa ylittää 12,50 € + ALV/minuutti, kun tämä summa saavutetaan, puhelu keskeytyy automaattisesti.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.