Tässä on mielestäni viisi parasta Tomb Raider -peliä:

  • Tomb Raider II: Pääosassa Lara Croft. …

  • Tomb Raider: Chronicles. …

  • Tomb Raider -legenda. …

  • Tomb Raider Reboot 2013…

  • Tomb Raider: Pimeyden enkeli.

Mikä on uusin Tomb Raider?

Tomb Raider -videopelisarjassa on yhteensä kaksitoista päälukua, joista uusin, Shadow of the Tomb Raider, joka julkaistiin vuonna 2018 PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle, PC:lle, Google Stadialle, Macille ja Linuxille.

Kuinka monta Tomb Raideria siellä on?

Tomb Raider: Chronicles – The Legend of Lara Croft. Lara Croft Tomb Raider: Pimeyden enkeli. Lara Croft Tomb Raider: Legenda. Lara Croft Tomb Raider: vuosipäivä.

Kuinka kauan Shadow of the Tomb Raider kestää?

Käytännössä tämän kauniin nimikkeen kesto vaihtelee. Itse asiassa, kun suoritat vain ensisijaiset tehtävät helpolla vaikeudella, noin 5 tuntia peliaikaa riittää. Jos toisaalta haluat omistaa aikaa keräilyesineiden tutkimiseen ja etsimiseen, saatat tarvita myös yli 20 tuntia pelaamista.

Kuinka vanha on Lara Croft Tomb Raiderissa?

Tomb Raider täyttää tänään 25 vuotta, Lara Croft juhli sosiaalisessa mediassa. Alkuperäinen Tomb Raider täytti 25 vuotta tänään 25. lokakuuta 2021 ja esitteli Lara Croftin hahmon ja teki historiaa.

Etsi 22 aiheeseen liittyvää kysymystä

Mitä Lara Croft etsii?

Tämä Lara on edelleen kyseenalainen ja kokematon, ja hänellä on suuri intohimo tuntemattomaan ja mysteeriin, mikä pakottaa hänet etsimään järkeviä selityksiä kaikkeen. Arkeologiasta kiehtova tyttö päättää mennä yksinkertaisia ​​fantasioita pidemmälle ja ryhtyä arkeologisiin hankkeisiin.

Miten Shadow of Tomb Raider päättyy?

Legendan mukaan itse asiassa terän poistaminen jalustaltaan olisi käynnistänyt apokalypsin, joka olisi aiheuttanut vitsauksia ja tuhoa Maahan. Lyhyt esittelyversio päättyi kauhean tsunamin saapumiseen, jonka voima riitti valtaamaan kylän ja kaikki sen asukkaat.

Kuinka monta tuntia pelattavaa Tomb Raiderilla on?

Uusi Tomb Raider kestää 12 tuntia, faneille se on liian vähän.

Mitä Tomb Raider tarkoittaa?

«Hautojen ryöstäjä (tai ehkä ratsastaja, kun otetaan huomioon päähenkilön sukupuoli)»: enemmän tai vähemmän tämä on Tomb Raiderin alkuperäisen nimen merkitys.

Missä Lara Croft Fortnite on?

Saadaksesi uuden Exotic Grapple Bow -aseen, sinun on ensin löydettävä Lara Croft. Kuuluisa arkeologi löytää itsensä elinympäristöstään, joka on Fortezza Furtivan viidakossa.

Kuinka kohdistaa Tomb Raiderin raidat?

Tätä varten sinun on käännettävä kahta alustaa vastapäivään kahdesti; Kun tämä on tehty, leikkaa köysi ja käännä suurempaa alustaa myötäpäivään, kunnes kanavat ovat täysin kohdakkain.

Kuinka kiivetä Tomb Raideriin?

Mene oikealle ja hyppää pylvääseen, kiipeä sitten ylös ja hyppää roikkuvan alustan yläpuolella olevaan puupalkkiin. Kun vesi siirtää sinut seuraavaan huoneeseen, kiipeä puuhyllyille katsomaan uutta välisoittoa.

Kuinka saada Tomb Raider lockpick?

Lukon saaminen ei ole helppo tehtävä, sillä sinun on ensin avattava sen myyvä kauppias ja ostettava se sitten 2 800 kultakappaleen hintaan.

Mitä Lara Croft tekee?

Lara Croft, nuori brittiläinen arkeologi ja Guinnessin ennätysten mukaan maailman kuuluisin videopelisankaritar, debytoi ensimmäisen kerran vuonna 1996 Core Designin kehittämällä Tomb Raider -sarjan ensimmäisellä pelillä.

Minkä elokuvan Lara Croft teki?

Lara Croft: Tomb Raider on Simon Westin ohjaama elokuva vuonna 2001. Angelina Jolien esittämä ja Tomb Raider -videopelisarjaan perustuva seikkailuelokuva tuo virtuaalisen sankarin Lara Croftin ensimmäistä kertaa valkokankaalle.

Missä Lara Croft asuu?

Croft Manor (kutsutaan myös Laran taloksi tai Croft Mansioniksi) on toistuva kuvitteellinen paikka Tomb Raider -videopelisarjassa, valtavassa kartanossa, jossa Lara Croft asuu, ja toimii yleensä valinnaisena harjoitustasona aloitteleville pelaajille.

Mistä löytää Shadow of Tomb Raider -haulikko?

Toisen askelmasarjan yläosasta löytyy vinssi ja useita pylväitä, joista toisessa on haulikkoammukset, pistooliammot ja autokiväärin ammukset järjestettynä sen kannan ympärille. Ota mitä voit. Seiso vinssin lähellä ja katso etelään.

Kuinka sukeltaa Rise of Tomb Raideriin?

Dippiä varten sinun on painettava L2 sekunnin tuhannesosa hyppäämisen jälkeen, melkein samanaikaisesti, joten se sukeltaa päälläsi.

Mistä löytää Tomb Raiderin nuolet?

Jos olet siivonnut alueen, voit poimia materiaaleja oikealta ennen portaita ylös ja joitain muita materiaaleja vasemmalta laitoksen sisäänkäynnin vierestä. Kun olet sisällä, mene ylös lumen peittämiä portaita pitkin, ja ylhäältä löydät nuolet, huolenpidon lahjan ja materiaalit.

Missä Corvina sijaitsee?

Se elää Välimerellä, Atlantin valtameren itäisillä vesillä (kanaalista Mauritaniaan, harvemmin myös Senegalin tasolla) ja Mustallamerellä, erityisesti Turkin, Ukrainan, Bulgarian, Romanian, Georgian ja Venäjän vesillä.

Mistä löytää Corvina?

Corvina on yleinen Välimerellä, Mustallamerellä ja Itä-Atlantilla, niin kaukana pohjoisessa kuin Biskajanlahdella ja etelässä Senegaliin asti. Se elää yleensä 5–60 metrin syvyydessä, mutta se on helposti löydettävissä 15–40 metrin välillä.

Mitkä ovat Fortnite-tornin tehtävät?

Jälleen kerran Fortnite Chapter 2 Season 6 on päivitetty uudella aallolla Spire Assignments -tehtävillä tai erityisillä haasteilla, joiden suorittamisen ansiosta voit paitsi hankkia suuria määriä kokemuspisteitä, myös avata ostoksen mukana tulevan Raz-skin ylimääräisen tyylin. …

Mitkä ovat tornin kolme tehtävää?

Ja Fortnite Spire -tehtävä on valmis.

Alla olevaan galleriaan olen lisännyt kolme kuvaa, joita tarvitset kiinnostavien paikkojen löytämiseen ja kolmen tehtävän suorittamiseen.

  • Täältä löydät Guardianin! – Lähde (Epic Games)
  • Täältä löydät Artefactin! – Lähde (Epic Games)
  • Täällä mennään metsästämään! – Lähde (Epic Games)

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.