Pohja on tietty kynsilakka (yleensä läpinäkyvä, mutta joskus se voi olla myös nude tai valkoinen), joka levitetään kynsille ennen värillistä kynsilakkaa. Sillä on suojaava ja joskus jopa parantava tehtävä.

Milloin pohjamaali kannattaa laittaa?

Pohja tulee levittää välittömästi manikyyrin suorittamisen jälkeen puskurin (kynnen puhdistamiseen ja tasoittamiseen käytettävä kiillotustiili) ohi ja levitä ilmassa kuivuva pohjamaali.

Mitä Base Coat ja Top Coat tarkoittavat?

Pintamaali on kerros, joka levitetään kiillotusvärin tiivistämiseen pohjamaalin ja värin levittämisen jälkeen. Tämä takki tiivistää värin, jotta se kestää pidempään kynsilläsi. Se tekee myös kynsistäsi vahvemmat.

Miten Base Coat levitetään?

Kuinka käyttää

Kun olet valmistellut kynnet ja levittänyt PREP:n ja BONDERin, levitä ohut kerros BASE COATia koko kynsilevylle mukana tulevalla siveltimellä. Katalysoi Futura-lampussa 60 sek. (120 s. UV).

Mihin kynsilakkaa käytetään?

Mikä on pintalakka ja mitä se sisältää? Se ei ole muuta kuin minkä tahansa emalijärjestelmän läpinäkyvä ja suojaava viimeistely, jonka tehtävänä on suojata taustalla olevaa väritilaa, pidentää sen kestoa ja pitää sen kiiltävänä pidempään.

Etsi 19 aiheeseen liittyvää kysymystä

Miten pintalakka kuivuu?

Kuinka kuivata kynsilakka: käytä hiustenkuivaajaa!

Jos olet aloittelija kynsien taiteen parissa ja haluat harjoitella kynsilakan kuivaamista, voit käyttää hiustenkuivaajaa ja muistaa asettaa sen alimmalle lämpötilalle, sillä kuumailmasuihku voi vain pehmentää vielä tuoretta kynsilakkaa.

Kuinka saada kynsilakka kestämään?

Kynsilakka: 10 temppua pidentääksesi sen kestoa

 1. Kaksi päivää lepoa.
 2. Tiedosto on välttämätön.
 3. Puhdista kynnet hyvin ennen lakan levittämistä.
 4. Loistava vaihtoehto: omenaviinietikka.
 5. Pohjan vahvistaminen.
 6. Vanhentuneet emalit kielletty.

 7. Yhä enemmän kerrosta, mutta ohutta.
 8. Valitse nopeasti kuivuva pintamaali.

Mitä laittaa kynsipohjamaalin jälkeen?

Kun kynsi on saanut himmeän valkoisen värin, se tarkoittaa, että pohjamaalin nestemäinen osa on haihtunut kokonaan. Kynnen pinta on nyt kuivattu ja voit jatkaa seuraavaan vaiheeseen: kynsilakan tai geelin levittäminen rekonstruktioon.

Kuinka vaihtaa Base Coat?

Mitä tulee sen vaihtoon, sinun on yksinkertaisesti poistettava rekonstruktio kynsiviilalla ilman liiallista hankausta ja tehtävä sama pohjamaalille. Useimmat naiset käyvät usein kosmetologilla hoitaakseen kynnet.

Mitä voidaan käyttää kynsien rasvanpoistoaineen sijasta?

Geelilakan rasvanpoistoaine: mikä se on ja millä se voidaan korvata?

 • Nestemäinen kynsien puhdistusaine.
 • alkoholia.
 • Boorihappo.
 • Sitruunahappo (sitruunamehu)
 • Saippuavesi.

Mitä käyttää ensimmäinen aluslakka tai pintalakka?

Aseta pohja. Levitä kynsilakka. Laitetaan päällyslakka (valinnainen)?

Mitä käyttää ennen puolipysyvää?

Yleensä käytettävät valmisteluaineet ovat: ”Nail prep”, joka levitetään myös kynsinauhoille poistamaan myös pöly. Ja pohjamaali (joko hapan tai ei-hapan) läpäisi varovasti, koskematta ihoon, kuten emali. Ne kuivuvat ilmassa ja ovat kuivia, kun kynsi muuttuu himmeäksi muutaman sekunnin kuluttua.

Milloin puolipysyvä kynne tulee poistaa rasvasta?

Ei katalysoi kunnolla

Kun olet valmis, sinun ei tarvitse koskea kynsiisi varmistaaksesi, että ne ovat kuivia, sillä kynsilakka pysyy aina tahmeana. Vasta lopussa, päällysmaalin jälkeen, sinun on yksinkertaisesti poistettava rasva.

Milloin puolipysyvä pohjamaali levitetään?

Se ei sovellu, kun haluat tehdä akryylirestauroinnin. Pohjamaalin teho on tilapäistä, itse asiassa suosittelen aina odottamaan vain minuutteja täydelliseen kuivumiseen ja levitä välittömästi seuraavat tuotteet, varoen likaanuttamasta kynttä käsineillä tai työvälineillä.

Kuinka monta kerrosta puolipysyvää pintalakkaa?

Yleensä kaksi kertaa tarpeeksi yhtenäiseen väriin. Kaikki passit vaativat luonnollisesti lampun alla kovetuksen. Pintamaali: on aika tiivistää kynsilakka pintalakalla. Tämä lisää myös väriin kiiltoa.

Mihin Kumipohja on tarkoitettu?

Puolipysyvä Gel Base Kumi Keskitasoinen ja elastinen viskositeetti, ihanteellinen käytetyille, epämuodostuneille ja litteille kynsille korjaustarkoituksiin. Miellyttävä luonnollinen vaaleanpunainen väri. Sen koostumus kiinnittyy täydellisesti luonnolliseen kynteen ilman kohotusta. Ihanteellinen myös pienten venytysten tekemiseen paperilla tai kärjellä.

Kuinka kiinnität geelin kynsiin hyvin?

Geelitiivistys

Tiivistysgeeliä tulee levittää kevyesti, erikoissiveltimellä (suosittelen käyttämään vain sellaista, joka on hänelle aina puhdas), koskematta kynsinauhoihin ja yrittämättä sulkea kärkeä ja paljaita puolia hyvin.

Missä kynsilakka levitetään?

Pohjamaali tulisi levittää ennen kaikkea luonnostaan ​​öljyisille kynsille, mikä voi heikentää manikyyrin kestoa merkittävästi. Sen käyttö on välttämätöntä myös niille, jotka ovat varsinkin ammatillisista syistä pitkään kosketuksissa veden kanssa.

Mihin kynsilakka kannattaa laittaa?

Tästä syystä tuotetta tulee levittää vähintään yhden millimetrin etäisyydelle kynsinauhoista tai ihosta. Tuotetta tulee levittää ohuella ja pienellä siveltimellä levittämällä tasainen ja ei liian runsas kerros kynsien pinnalle.

Mitä laitat pohjamaalin tai kynsivalmisteen päälle ensin?

Nail Prep – joka tunnetaan myös nimellä Nail Dehydrator tai Nail Dehydrator – on rasvanpoistoneste, jota käytetään kynsien pidennyksen aikana kuivattamaan hellävaraisesti luonnollisen kynnen pintaa ennen pohjamaalin levittämistä.

Kuinka kauan normaali kynsilakka kestää?

Se, että perinteinen kynsilakka kuivuu ”kahdessa päivässä”, on melko yleinen ennakkoluulo, ja se saa monet tytöt siirtymään puolipysyviin. Todellisuudessa ei ole varmaa, ettei edes tavallinen kynsilakka kestä 5-6 päivää ehjänä. Tietyt lasitteet epäilemättä ”eivät kestä kauan” huonon laadun vuoksi.

Kuinka saada kynsilakka ei tarttumaan sukkiin?

Käytä tartuntakalvoa

Toimenpide on yksinkertainen: pyyhi kuiva öljy ja peitä sitten kynnet pienellä palalla kelmua.

Kuinka laittaa päällyslakka päälle?

Pintamaali tulee levittää vain värillisen kynsilakan päälle, eikä sitä saa KOSKAAN käyttää ennen kynsilakkaa kynnen suojaamiseksi! (Se on tyypillinen pohjan toiminto!)

Kuinka puolipysyvä kynsilakka kuivuu?

Kuinka kuivattaa puolipysyvä geelilakka ilman lamppua

 1. Älä käytä liikaa kiillotusta. …
 2. Käytä hiustenkuivaajaa. …
 3. Laita sormet kylmään veteen. …
 4. Suihkuta hiuslakkaa. …
 5. Käytä erikoistuotteita nopeaan kuivumiseen.

Kuinka kuivaat puolipysyvän kynsilakan?

Asettamalla alimman lämpötilan ja pitämällä sen noin 15 senttimetrin etäisyydellä laitteesta tulee melko kylmää ilmaa, joka nopeuttaa kynsilakan kuivumista ja kiinnittymistä. Alle kahdessa minuutissa huomaat, että kynsilakka on jähmettynyt kokonaan.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.