Salmo, Maurizio Pisciotun (Olbia, 29. kesäkuuta 1984) salanimi, on italialainen räppäri ja levytuottaja.

Kuka on Psalmi?

Salmo, oikealla nimellä Maurizio Pisciottu, on vuonna 1984 syntynyt laulajaräppäri Olbiasta. Myös sosiaalisessa mediassa tunnettu Salmo on myös näyttelijä ja ohjaaja sekä Deejay.

Kuka on Martina di Massimo Pericolo?

Albumi on omistettu Martinalle, ystävälle, joka on aina ollut häntä hyvin lähellä, mutta joka kuoli viime kesänä: «Albumi on omistettu Martinalle, ystävälle, jonka menetin äskettäin, hän kuoli 25-vuotiaana, oli kotoisin Brebbiasta ja vietimme osan lapsuutemme ja nuoruutemme yhdessä, jopa rakkauteni räppiin oli …

Mitä Lebon tarkoittaa MIC:ssä?

«Kokeile, yritä, tarkista», hän sanoo huijaillen puhelimen äänenvoimakkuuden kanssa. Lebon al mic. «Mistä aloitamme, välillä?», joka hepr.

Kuinka vanha Gemitaiz on nyt?

Gemitaiz – Kuka se on, ikä, hullu

Gemitaiz, Davide De Lucan salanimi, on italialainen räppäri ja levytuottaja. Gemitaiz on 32-vuotias, hän syntyi Roomassa 4. marraskuuta 1988.

Kuinka vanha on Greta Menardo?

Nousevan vaikuttajan Greta Menardon, 23, salaisuudet.

Milloin psalmi menestyi?

Salmon menestys

Seuraavana vuonna, vuonna 2012, muutettuaan Sardiniasta Milanoon, hän allekirjoitti levytyssopimuksen ja julkaisi albumin «Death USB», joka nousi nopeasti Italian listoille tehden Salmosta eniten klikatun italialaisen musiikin artistin.

Kuinka vanha on Jake the Fury?

Missä ja milloin hän syntyi, kuinka vanha hän on, ikä, mikä on hänen nimensä ja Jake the Furyn elämäkerta. Jake la Furia syntyi Milanossa 25. helmikuuta 1979. Hänen oikea nimensä on Francesco Vigorelli. Tällä hetkellä hän on siis 42-vuotias ja kuuluu Kalojen horoskooppimerkkiin.

Kuinka paljon italialainen räppäri ansaitsee keskimäärin?

Dark Side eli Arturo Bruni tienaa noin 450 000 euroa vuodessa. Tony Effe Dark Polo Gangin johtava jäsen saavuttaa 600 000 euroa. Tai Sfera Ebbasta, «Trapin kuningas», joka pussittaa noin 3 miljoonaa euroa vuodessa.

Kuinka paljon Salmo painaa?

Salmo on 174 cm pitkä ja painaa 66 kg.

Mikä on Massimo Pericolo nimi?

Massimo Pericolo on Alessandro Vanettin salanimi. Hän valitsi tämän taiteilijanimen joidenkin tapahtumien seurauksena, jotka saivat hänet arvioimaan elämänsä uudelleen. Vuonna 2014 hän oli vain 22-vuotias, ja hänet vangittiin huumeiden vastaisen Scialla semper -operaation seurauksena (myös hänen ensimmäisen albuminsa nimi).

Kuka kirjoittaa Massimo Pericolon kappaleet?

Il Signore del boscon allekirjoittaa Massimo Pericolo, vaikka kannessa mainittu kirjoittaja voisi olla yksinkertaisesti Alessandro Vanetti (s. 1992), jonka nimi on Brebbiasta, pienestä Varesen maakunnassa sijaitsevasta räppäristä kotoisin.

Kuka on Salmon manageri?

Tänään tapahtuman kulissien takana näkyy valokuva hänen matkailuneuvostaan ​​Marco Balatasta. Kuvassa keskioikeistojuntan edustaja yhdessä Sebastiano Pisciottun, Salmon veljen ja managerin kanssa konsertin aikana, jossa on maxikokous 13. elokuuta Olbiassa.

Milloin Psalmista tuli kuuluisa?

Aktiivinen musiikkielämässä 13-vuotiaasta lähtien, hän äänitti ensimmäiset säikeensä vuosina 1997-1998. Vuodesta 1999 lähtien hän on tuottanut räppärinä demoja, kuten «Premeditazione e dolo», «Sotto pelle» (2004) ja «Mr.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.