rinta sf [comp. di cassa e panca] (esim. arkut tai arkut). – Kalusteet, jotka koostuvat takakannen saranoidusta lippasta, usein myös selkänojalla ja käsinojilla varustettuna, käytetty keskiajalta lähtien sekä vaatekaapina että penkkinä.

Mihin rintakehän voi laittaa?

Soveltuu olohuoneeseen, jossa se voi toimia istuimena, arkkua voidaan käyttää sängyn jalustassa huonekaluna, johon liinavaatteet suljetaan, tai lastenhuoneessa päätilana, jossa myy leluja.

Mitä tehdä rinnalle?

Antiikkiarkku on viehättävä huonekalu, mutta myös erittäin hyödyllinen! Näin asetat sen kaikkiin talon huoneisiin

 1. Klassikko: makuuhuoneessa. …
 2. Olohuoneessa sohvapöytänä. …
 3. Sisäänkäynnillä. …
 4. Keittiössä sohvana. …
 5. 5 … …
 6. Studiossa siivoamaan nopeasti. …
 7. Makuuhuoneessa pelien säilyttämiseen. …
 8. Kylpyhuoneessa: monitoiminen.

Kuinka maalata puinen arkku?

Maalaa rintakehä shabby chic -tyyliin

Maalaa rintakehä kokonaan levittämällä pinnalle kaksi kerrosta kalkkimaista maalia ja antamalla sen kuivua hyvin toisen kerroksen välissä. Tuote ei laimenne, ja sinun on huolehdittava levittämisestä hyvin pitkänomaisilla siveltimen vedoilla.

Kuinka palauttaa vanha arkku?

Katsotaan mitä kunnostuksen jatkaminen vaatii. Ensin etsitään hyvin tuuletettu työpaikka ja sen jälkeen hiotaan koko rintakehän pinta hiekkapaperilla ja sen jälkeen poistetaan kostealla liinalla kaikenlaiset kaapimisesta jääneet jäämät.

Etsi 40 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka puhdistaa vanha puinen tavaratila?

Jatketaan denaturoidulla alkoholilla ja palalla puuvillaa. Poistamme kaikki lian ja pölyn jäämät. Tavallisesti kankaalla tai paperilla päällystetyn tavaratilan sisäpuolen puhdistamiseksi harkitse, tarvitseeko jälkimmäinen vaihtaa.

Kuinka suolata tumma huonekalu?

Ota toinen pala teräsvillaa ja kasta se tummempaan vahaan ja poista valkoinen vaha halutun vaikutuksen mukaan. Levitä kiillotusaine koko huonekalun päälle; valitse haluamasi kiillon tai tummuuden tyypin mukaan.

Kuinka koristella penkki?

Maalaa betonipenkki helpoin tapa koristella esine. Käytä vedenkestävää akryylimaaleja, jotka on suunniteltu ulkokäyttöön säänkestäväksi vaihtoehdoksi. Levitä tiskille yksi väri, maalaa yksityiskohtainen kuva tai luo rohkea kuvio useilla väreillä.

Mitä tehdä vanhan tavaratilan kanssa?

 1. Makuuhuoneessa. Jos sinulla on suuri tavaratila, voit käyttää sitä lakanoiden ja peittojen säilytysastiana asettamalla sen parivuoteen jalkaan. …
 2. Olohuoneessa. …
 3. Käytävällä. …
 4. Ylös terassille. …
 5. Mukavat istuimet. …
 6. Peili, halujeni palvelija. …
 7. Tavaratilassa veritas. …
 8. Vähän bau-lea.

Kuinka sisustaa vanha talo?

Sisusta vanha talo sekoituksella vanhaa ja modernia

Noudata vain muutamia pieniä vinkkejä. Sen ei tarvitse olla 50 % antiikkia ja 50 % moderneja huonekaluja. Yhden tyylin on oltava selkeä vallitseva, ja toisen tyypin elementit on jakautunut tasaisesti koko taloon. Tee värit yhteensopiviksi.

Mitä laittaa sohvan taakse?

Mitä laittaa sohvan taakse seinälle

 1. Hyllyt. Luova ja omaperäinen valinta on asentaa seinälle sohvan yläpuolelle yksi hylly, joka toimii tukena erikokoisille maalauksille ja valokuville. …
 2. Maalaukset. …
 3. Valot. …
 4. Peili. …
 5. Tekstiilihuonekalut. …
 6. Kirjahylly. …
 7. Taustakuva.

Miten marinoitu vaikutus tehdään?

Kuinka saada decapé

 1. Käsittele karkea puu harjalla, jossa on metalliharjakset.
 2. Sekoita valkoinen klassinen vesiohenteinen kyllästysaine [RM2010]
 3. Levitä valkoinen klassinen vesiohenteinen kyllästysaine [RM2010]
 4. Odota 2-4 tuntia.
 5. Hiekka 200 karkealla.
 6. Sekoita kirkas vahaviimeistely [RC2030]

Kuinka suolata kaappi?

Huonekalun suolakurkku: 10 vaihetta

 1. Tarvittava materiaali. …
 2. Työpaikan valmistelu. …
 3. Hiekka. …
 4. Kitti. …
 5. Harjaa koko pinta. …
 6. Kauli valkoinen vahatahna. …
 7. Hiero huonekaluvahalla. …
 8. Kiillottaa.

Kuinka antaa huonekalulle antiikkivaikutelma?

Kuinka saada vaalennettu ikääntymisvaikutus?

 1. Levitä 2 ohutta kerrosta La Cera Bianca Patinataa puuvillavillalla tai nukkaamattomalla puuvillakankaalla.
 2. Toista toimenpide, kunnes saavutetaan haluttu vivahde.
 3. Anna kuivua 2 tuntia.
 4. Kiillota pehmeällä liinalla (villa tai hieno puuvilla).

Kuinka maalata jo maalatulle puulle?

Kemiallinen poistoaine on luultavasti suositeltavampi tapauksissa, joissa pinnat ovat jo maalattuja ja huonokuntoisia. Se voidaan levittää siveltimellä tai lastalla tyypistä riippuen ja poistaa sitten kaapimella levitysajan jälkeen.

Kuinka tehdä kiiltävästä huonekalusta matta?

Puhdistamme kaapin vesi- ja valkoetikkaliuoksella tai vedellä ja bikarbonaatilla mahdollisen rasvajäämän poistamiseksi. Ravistelemme pohjamaalipurkkia hyvin. Otetaan vähän ja laitetaan astiaan (parempi jos kannella, esim. lasipurkki).

Kuinka maalata puuta ilman hiontaa?

Hyvä vaihtoehto raakapuun lakkaamiselle ilman hiontaa on valita vesiohenteinen emali: se on ratkaisu, joka antaa ikkunoihin kirkkautta ja kauneutta.

Kuinka puhdistaa vanhat puuhuonekalut?

Paras tapa puhdistaa antiikkihuonekalut on saippualla ja vedellä. Liuota puusaippuaa tai puulattiasaippuaa haaleaan veteen, kunnes muodostuu hieman vaahtoa. Mitä tulee antiikkihuonekaluihin, varovaisuus ei ole koskaan liikaa.

Kuinka puhdistaa likainen puu?

Avain lähes minkä tahansa likaisen puupinnan puhdistamiseen (oli se sitten lakattu tai luonnollinen) on etikka. Valmistettavan liuoksen tulee koostua yhtä suuresta osasta kuumaa vettä ja valkoviinietikkaa.

Kuinka puhdistaa antiikkihuonekalun sisäpuoli?

Jos haluamme puhdistaa ja desinfioida huonekalun sisältä, meidän on vain imuroitava sisäpuoli erittäin hyvin. Levitä sitten erittäin kevyt sellakkakerros siveltimellä: alkoholi desinfioi huonekalut muuttamatta sen patinaa. Emmekä koskaan värjää takaosaa tai edes pohjaa.

Kuinka paljon vanhan kaapin kunnostaminen maksaa?

Kuinka paljon puisten huonekalujen kunnostaminen maksaa? Puisen huonekalun entisöinnin hinta vaihtelee keskimäärin 80-500 euron välillä, kunnostuspalveluita on mahdollista löytää alkaen 50 eurosta, muissa tapauksissa arviot voivat ylittää 1500 euroa.

Kuinka paljon makuuhuoneen kunnostaminen maksaa?

Makuuhuoneen remontin hinta alkaa 500 eurosta neliömetriltä, ​​mutta tämä hinta voi nousta, jos huoneen sisälle rakennetaan töitä, kuten vaatehuone tai uusi kylpyhuone.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.