Telegramin salaiset keskustelut ovat turvallisin tapa suojata yksityisiä keskustelujasi. Nämä ovat keskusteluja, jotka käyttävät päästä päähän -salausta, ja vain lähettäjä ja vastaanottaja voivat lukea niitä. … Telegramissa luotaville salaisia ​​keskusteluja ei ole rajoitettu.

Mitä ovat Telegramin salaiset keskustelut?

Telegramin erityiset salaiset chatit käyttävät päästä päähän -salausta, eivät jätä jälkiä palvelimillemme, tukevat viestien itsetuhoamista eivätkä salli edelleenlähetystä. Lisäksi salaiset keskustelut eivät ole osa Telegram-pilveä, ja niihin pääsee vain lähdelaitteelta.

Kuinka kauan salainen keskustelu Telegramissa kestää?

Tärkein salaiseen chattiin liittyvä ominaisuus on se, joka liittyy kykyyn asettaa itsetuhoajastin. Voit tehdä tämän painamalla chatin alavalikossa olevaa sekuntikellokuvaketta ja aseta sitten ajastin valitsemalla ajanjakson välillä 1 sekunti ja 1 viikko.

Kuinka poistaa salainen keskustelu Telegramista?

Itse asiassa, käytä vain salaista keskustelua, napauta ”Kolme pistettä” yläosassa ja aseta aika, jolloin haluat chat-sisällön poistuvan automaattisesti. Kaikki viestit, sekä lähetetyt että vastaanotetut, poistetaan, eikä niitä voi enää palauttaa.

Kuka voi nähdä Telegram-ryhmäni?

Käyttäjä voi ilmoittaa, kuka näkee numeron (Kaikki, Omat yhteystiedot ja Ei kukaan) sekä yksittäisten yhteystietojen ja ryhmien poikkeukset. Jälkimmäisen osalta valinta muuttuu automaattisesti jäsenten tulon ja poistumisen myötä. Telegramin suosituimpia ominaisuuksia ovat ryhmät ja kanavat.

Etsi 22 aiheeseen liittyvää kysymystä

Kuinka löytää piilotetut Telegram-kanavat?

Salaiset Telegram-kanavat eivät näy järjestelmän tarjoaman normaalin haun kautta. Ainoa tapa liittyä kanavaan on saada linkki kanavan ylläpitäjältä.

Kuinka nähdä Telegram-kanavani?

Näin voit etsiä julkisia Telegram-kanavia älypuhelimista:

 1. Syötä sovellus,
 2. Napsauta linssikuvaketta oikeassa yläkulmassa,
 3. Kirjoita kiinnostavan kanavan nimi,
 4. Selaa luetteloa, joka tulee näkyviin otsikon Globaali haku alle.

Kuinka poistaa salainen chat?

Voit poistaa yksittäisen salaisen keskustelun nopeammin myös pyyhkäisemällä vasemmalta oikealle, mikä vastaa samaa Messenger Chat -näytössä, ja painaa roskakorikuvaketta.

Kuinka poistaa Telegram-keskustelut molemmista?

Telegramin verkkoversiosta käytettäessä on mahdollista poistaa vain yksi viesti, ei koko keskustelua: napsauta sitä hiiren vasemmalla painikkeella ja sitten kahdesti peräkkäin Poista-painiketta.

Miksi Telegramin keskustelut katoavat?

Vuodesta 2013 lähtien ollut pikaviestisovellus on antanut käyttäjilleen mahdollisuuden luoda salaisia ​​keskusteluja, joissa he voivat asettaa itsetuhoamisajastimen viesteille. … Käyttäjä voi automaattisesti poistaa viestinsä chateista asettamalla ajastimeksi 24 tuntia tai 7 päivää lähettämisestä.

Voiko joku, jolla ei ole numeroani, nähdä minut Telegramissa?

Vieraat eivät näe puhelinnumeroasi. Jos osallistut julkiseen ryhmäkeskusteluun tai chattailet tuntemattoman käyttäjän kanssa tai jos joku tuntematon löytää sinut Telegramista, hän ei voi lukea matkapuhelinnumeroasi. Vieraat voivat nähdä vain käyttäjänimesi.

Kuinka lähettää yksityisviestejä Telegramissa?

Kuinka aloittaa salainen keskustelu Telegramissa

 1. Napsauta Telegram-päävalikkoa;
 2. Napauta oikeassa yläkulmassa (iOS) tai paina sinistä painiketta kynällä (Android-järjestelmä);
 3. Valitse kohta ”Uusi salainen chat”;
 4. Valitse yhteyshenkilö, jonka kanssa haluat aloittaa salaisen keskustelun;

Mitä Telegramista poistettu yhteystieto näkee?

Käyttäjä estetty ja poistettu Telegramista

Teknisesti tältä alustalta poistettu yhteyshenkilö näkee tilasi, jos olet Online-tilassa, voi nähdä, kirjoitatko viestiä, voi vastaanottaa viestisi ja lopulta hänellä on mahdollisuus tarkastella profiilikuvaasi.

Kuinka poistaa Telegram-tiedot?

Poista tiedostot manuaalisesti

Androidissa ja iOS:ssä on mahdollista hyödyntää integroitua tiedostonhallintaa ja vaihtaa sisäisessä muistissa olevaan Telegram-kansioon. Siirry täältä Telegram Audio-, Documents-, Images- ja Video -kansioihin ja poista kohteet manuaalisesti.

Kuinka poistaa historia Telegramista?

Aloita avaamalla Telegram-sovellus Android-älypuhelimellasi ja valitsemalla keskustelu, jossa haluat ottaa ominaisuuden käyttöön. Seuraavaksi napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen valikkopainiketta. Valitse tässä ”Tyhjennä historia” -vaihtoehto.

Kuinka poistaa viestejä puhelimen muistista?

Kuinka poistaa SMS Android-puhelimesta manuaalisesti

Tuo viestienhallintavalikko näkyviin painamalla Koti-painikkeen vieressä olevaa painiketta. Napsauta ”Poista viestit” ja valitse sitten tekstiviesti, jonka haluat poistaa. Jos haluat poistaa kaikki tekstiviestit, valitse ”Valitse kaikki” ja napsauta sitten ”Poista”.

Mitä salainen chat peruutettu tarkoittaa?

Salaisten keskustelujen ominaisuudet

Kuten aiemmin mainittiin, salaiset keskustelut käyttävät päästä päähän -salausta. … Jos keskustelukumppani poistaisi chatin heti sen syntyessä, sen aloittanut käyttäjä saa viestin ”salainen chat peruutettu”.

Kuinka löytää piilotetut keskustelut?

Kun näet normaalin Facebook Messenger -keskustelun näytöllä, napauta henkilön nimeä chatin yläpalkissa; Tällä tavalla näet Yhteystiedot-osion ja voit napauttaa sanaa Salainen keskustelu.

Kuinka luen uudelleen Messengerin salaiset keskustelut?

Siirry Chatiin ja napauta profiilikuvaasi vasemmassa yläkulmassa. Napauta sitten valikosta Tietosuoja, Salaiset keskustelut ja sitten Poista. Huomautus: Muista, että et voi poistaa käyttämääsi laitetta.

Kuinka liittyä estettyyn Telegram-kanavaan?

Siksi, jos haluat tietää kuinka päästä estettyyn Telegram-kanavaan, sinun tarvitsee vain käyttää Telegramia toisessa laitteessa tai, yksinkertaisemmin, käyttää Telegram Webiä.

Kuinka liityt Telegram-kanavalle?

Kuinka keskustella Telegram-kanavalla

Jos olet Telegram-kanavan järjestelmänvalvoja tai jos olet saanut tämän toimeksiannon, etsi kanavan nimi ja napauta sitä viestintäsovelluksen pääosiossa. Paina sitten Lähetä teksti -kenttää ja kirjoita lähetettävä viesti.

Mitä löydän Telegramista?

Telegram on suosittu vaihtoehtoinen pikaviestipalvelu WhatsAppille, jota monet käyttäjät arvostavat yhtä laajasti.

Indeksi

 • Uutiset.
 • Tekniikka.
 • Elokuvat ja tv-sarjat.
 • Musiikki.
 • Urheilu.
 • Keittiö.

Kuinka ohittaa Telegram-lohko?

Tämän jälkeen sinun on käynnistettävä Telegram-sovellus, painettava vasemmalla olevaa ☰-kuvaketta ja siirryttävä kohtaan Asetukset> Yksityisyys ja suojaus> Estetyt käyttäjät ja painamalla näytettäviä aiheita. Kun tämä on tehty, paina avattavan nimen vieressä olevaa kuvaketta (…) ja sitten Unlock-painiketta.

Kuinka piilottaa Telegram-ryhmän jäsenet?

Poista käytöstä Kaikki jäsenet ovat järjestelmänvalvojia ja valitse järjestelmänvalvojat luettelosta. Androidissa sen sijaan siirry Ryhmän tiedot -sivulle painamalla yläreunassa olevaa nimeä, sitten oikeasta yläkulmasta «…» ja sitten Aseta järjestelmänvalvojat. Poista käytöstä Kaikki jäsenet ovat järjestelmänvalvojia ja valitse järjestelmänvalvojat luettelosta.

Kun asensen Telegramin, saanko ilmoituksen yhteyshenkilöilleni?

Mutta milloin saat tämän ilmoituksen? Käytännössä jokainen Telegramin käyttäjä, joka on tallentanut numerosi älypuhelimensa yhteystietoluetteloon, saa ilmoituksen, jos olet kirjautunut Telegramiin. Sillä ei ole väliä, oletko tallentanut heidän numeronsa vai et.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.